Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Alessio napsal:
a...heh, před nedavnem (tak rok zpatky) koupili firemní Bentley a když jsem se nejmenovaného člena vedení ptal, jak se mu s tím jezdí, pochavloval si osmiválec...tak nějak sem ho nechtěl ranit tím, že mu řeknu, že v tom autě má těch válců 12.

muhehehehe.....:lol2::lol2:......

:suicide_anim:

• Odpovědi 157
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Byl jsem nervni jak pred maturitou. Je zvlastni slyset z telky text, kterej ma clovek otevrenej pred sebou na notasu :D. Ale nakonec to bylo lepsi, nez jsem cekal .. pokud to teda muzu rict :).

Navic jsem napocital jen par uprav .. takze dobry :).

Odesláno

protoze by na to nikdo nekoukal v cestine, proto :)

jinak preklad ok. dabing Hamonda fajn. je spravne ujetej. Clarckson je ale pruser. nuda. ale hlavne jsem si uvedomil, ze pokud se to bude vysilat 1x tydne, tak nez se dockame tech "fajn" rad, tak to par let potrva.

Odesláno
  911 napsal:
jinak preklad ok. dabing Hamonda fajn. je spravne ujetej. Clarckson je ale pruser. nuda. ale hlavne jsem si uvedomil, ze pokud se to bude vysilat 1x tydne, tak nez se dockame tech "fajn" rad, tak to par let potrva.

2x tydne .. pa/so .. tj. 5 tydnu na serii .. co na to rict :)

Jinak s dabingem JC souhlasim :(.

Odesláno

Já jsem čekal nějaké aktuální díly, že pojedou 5 let uleželé záležitosti mě celkem překvapilo...

Mimochodem, nevíte někdo o asfaltovém plácku v Praze nebo okolí, kde by se dalo trochu potrénovat...?

Odesláno
  Pavlos napsal:
Já jsem čekal nějaké aktuální díly, že pojedou 5 let uleželé záležitosti mě celkem překvapilo...

Mimochodem, nevíte někdo o asfaltovém plácku v Praze nebo okolí, kde by se dalo trochu potrénovat...?

Kdyby 2005. Zacina se prvni sezonou novyho formatu - rok 2002. Ale bez obav, par mesicu a budeme v roce 2007. Novy serie jsou strasne drahy, takze se ani moc nedivim, ze zacali uplne od zacatku.

Ad plocha - jedine letiste v Milovicich anebo trenovaci areal Maxcars.cz u Dobrise - staci se s nima domluvit, ze se tam chces jet vyblbnout. Jsou docela vstricny. V Praze max Strahov, ale obcas tam lovi PCR, pac je tam zakaz vjezdu.

Návštěvník Tada
Odesláno

my mame kousek od Podebrad docela pekne letiste, je tam dokonce i namalovana draha pro motokary, kam se pri trose snahy vejdes i autem :)

Odesláno

S trochu privrenyma ocima se to da. Jen me nas*alo, ze pres 3 urgence tam nechali dve chyby, ktery jsem udelal v prvni verzi prekladu. No neva, uz to stejne nezmenim :).

Odesláno
  KFL napsal:
S trochu privrenyma ocima se to da. Jen me nas*alo, ze pres 3 urgence tam nechali dve chyby, ktery jsem udelal v prvni verzi prekladu. No neva, uz to stejne nezmenim :).

hele, netrap se tim. Stane se...aspon to neni jako puding/hořčice :gun_bandana:

• po 4 týdnech...
Odesláno
  KFL napsal:
Mame za sebou 8 dilu, pred sebou posledni dva z prvni sezony .. tak se chci zeptat - koukate nekdo jeste, nebo uz to u vas doma umrelo? :)

koukam, kdyz vyjde cas. a zatim vychazi. vadi mi silne dabing Clarksona, ale uz jsem to nejak presel a koukam se jen na ty auta. spis se tesim na ty nove dily. ty stare jsou jeste...no proste to zacinalo no. :)

Odesláno
  911 napsal:
koukam, kdyz vyjde cas. a zatim vychazi. vadi mi silne dabing Clarksona, ale uz jsem to nejak presel a koukam se jen na ty auta. spis se tesim na ty nove dily. ty stare jsou jeste...no proste to zacinalo no. :)

souhlas s 911, ale třeba nedávno ten žigulík vytuněný u Lotusu a taky ten herec hodně zralého věku co bral poslední vingl na dvou kolech .... respect !... to už bylo cool :-))

Odesláno

Ja tu cestinu nezkousnu. Zkousel jsem to, ale nejde to. Zustanu u kradeni z internetu. Skoda, ze to nedali s titulkama, nebo bi. Myslim, ze dabing bez alternativy neni ta nejlepsi cesta. Tady v Norsku se nedabuje vubec. Nic. Jen titulky. Vsude, kde je cizi jazyk. Misto cinu je tu nemecky, Top Gear anglicky a vsechno to ma norske titulky. A je to parada. Navic lidem se ta anglictina aspon dostava pod kuzi. Taky tady vsichni anglicky mluvi. A tak to doufam jednou bude i v Cesku. Doufam.

Odesláno
  Hasňa napsal:
Ja tu cestinu nezkousnu. Zkousel jsem to, ale nejde to. Zustanu u kradeni z internetu. Skoda, ze to nedali s titulkama, nebo bi. Myslim, ze dabing bez alternativy neni ta nejlepsi cesta. Tady v Norsku se nedabuje vubec. Nic. Jen titulky. Vsude, kde je cizi jazyk. Misto cinu je tu nemecky, Top Gear anglicky a vsechno to ma norske titulky. A je to parada. Navic lidem se ta anglictina aspon dostava pod kuzi. Taky tady vsichni anglicky mluvi. A tak to doufam jednou bude i v Cesku. Doufam.

v tomhle jsme zabednenci a nezmeni se to. furt se vytahujou digitalni televizi,ale ani nevyuzivaji jejich moznosti. stacilo by vsechno aspon vysilat v dualu. takhle se mlady lidi jazyk nenaucej a stary by remcali to chapu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...