warann Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Jsem v aute a dost to drnca , ale neni to neco takovyho? https://www.ebay.com/itm/388347085080
Harwey Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července @Janibacsi053presunute do odpovedajuceho vlakna
starej Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Dobrý den, při vyklízení pozůstalosti jsem narazil na tyto hodinky CARTIER. Můžete mi o nich napsat něco bližšího? Rok výroby, cena, popřípadě cena za opravu jestli se to vyplatí. Mockrát děkuji
Bert Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Cena nula, je to fake. Hodnota pro někoho možná citová. Do google si dej Cartier Diabolo. No, a pak najdi 10 rozdílů.
Peka Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Zdravím, som tu nový. Rád by som sa spýtal na históriu týchto hodiniek (sú v pôvodnom stave, zo začiatku 40' rokov). Mama si ich chránila ako dedičstvo po svojom otcovi. Obávam sa, ze až také "bohatsvo" nepredstavujú. Vďaka za akékoľvek informácie.
YPO Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Máma je chránila jako vzpomínku na tátu a ty bys je měl chránit jako vzpomínku na dědu. U většiny lidí to bývá víc než 500€ co bys za to možná dostal. 2
Bert Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Ahoj a vítej na fóru. Tohle značení bylo používáno v půlce dvacátého století. Bohužel, nezaručuje vůbec nic. Ani použitý strojek, ani kvalitu pouzdra. Máš tedy švýcarské hodinky, ale nikdo pořádně neví, co je uvnitř, dokud je neotevřeš. Dost často se dělaly pozlacené, ale cca desetina produkce byla ve zlatě. Dotaz: nemá to někde punc?
Peka Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Vdaka, nechystám sa predať, len zisťujem informácie. Vcelku by ma zaujimalo, ako by vyzerali po renovácii na ruke... a má to vzadu punc.
orol Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Čo na tom chceš renovovať? Idú? Ak fungujú, tak akurát vyčistit stroj (tipujem, že tam bude Landeron), možno preleštiť sklíčko. Nosiť sa dajú, ale s ohľadom na naprostú nevodotesnosť by som ich nosil len výnimočne
colommbo Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Peka: Ahoj! Jak píše kolega, nechat vyčistit strojek a max. přeleštit sklíčko, na nějakou renovaci se vykašli a nech jim krásnou patinu. Tenhle typ hodinek se prodával v různých provedeních s drobnými odlišnostmi a pod různými názvy (Ultimor jsou zlaté), podstata Chronographe Suisse však zůstávala stejná. Je to kus historie a pro tebe s příběhem, citovým přídavkem. A opravdu v nich bývá Landeron. 2
bohus76 Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna před 4 hodinami, Peka napsal: Vdaka, nechystám sa predať, len zisťujem informácie. Vcelku by ma zaujimalo, ako by vyzerali po renovácii na ruke... a má to vzadu punc. Svěř je do lázní do Onyxu ( vyhledej si na fóru)a budeš mít hodinky jak lupen. Něco to bude stát,ale příběh k nezaplacení. A samo podle puncu zlaté,tedy 18 karátů
VintageLover Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Punc bude hlavne na pouzdre. Naproti korunce pravdepodobne.
Jehlan Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Před hodinou, bohus76 napsal: Svěř je do lázní do Onyxu ( vyhledej si na fóru)a budeš mít hodinky jak lupen. Něco to bude stát,ale příběh k nezaplacení. A samo podle puncu zlaté,tedy 18 karátů Přesně. Kontinuitu si nekoupíš. A myslím, že nepřetrhnout niť je znakem jisté vyzrálosti. Každopádně se přimlouvám za udržení autentické patiny.
Peka Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Vdaka vsetkym za informacie. Onyx nepoznám, ale pohladam.
wallander Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Ahoj, uměl by mi prosím poradit co to je za strojek ? Průměr 36mm, nikde jsem nenašel nic co by mi napovědělo výrobce.
Petrap Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Dobrý den, má někdo zkušenosti, informace k francouzským hodinkám Samson Morzine? Máme po babičce zlaté ve tvaru květiny otevírací. Děkuji
Petrap Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Fotky se mi zatím sdílet nechce, ale moc jsem toho o této značce nenašla, jen pár kousků ciferníků na Ebay, ale úplně jiné retro hodinky. Tyhle jsou spíše šperkem. Mají i sériové číslo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se