Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jamminn: Jak zmiňoval Trňák... ono "AD" se na fejcích objevuje často a bylo to zmiňováno i tady.

Celej ten tvůj text je blábol - to ani ten hodinář, ke kterému si hned běžel, nevěděl typ, když uměl potvrdit safír? To je dost mizernej rohlík aby mě opil... Argumentace s trhlinami na úrovni žáčka prvního stupně.

• Po roku...
Odesláno

znovu jsem si procital tuto skvelou recenzi a narazil jsem na neco, co mi minule nejak uniklo..

opravdu jsou rucky,indexy a korunka na ciferniku z bileho zlata i u ocelove verze? zajimave..:)

Odesláno
  V 9. 12. 2010 v 13:23, 'kulix' napsal:

znovu jsem si procital tuto skvelou recenzi a narazil jsem na neco, co mi minule nejak uniklo..

opravdu jsou rucky,indexy a korunka na ciferniku z bileho zlata i u ocelove verze? zajimave..:)

Jsou, stejně jako indexy třeba u SUBu.
Odesláno

Jo, všechny - i ocelové - rolexky mají ručky a indexy z 18 ct zlata. I zmiňovaný bílý Explorer II, jen je to zlato nějak "načerněné". Kolik let tato milá maličkost trvá, ale nevím.

• po 2 týdnech...
  • Po letech...
Odesláno (upraveno)

A na tom je neco spatneho? Je to tady snad hodinkach ne?

Tohle kopani furt do nekoho kdo reaguje ve starem vlakne je k cemu?

Upraveno uživatelem Murphy97
Odesláno

A co je v tomto konkrétním příspěvku tak hodinkově hodnotného, že stojí za to reagovat na 10let staré vlákno?

A jestli jsem se zdvořilým upozorněním někoho dotknul, tak se hluboce omlouvám.

• Po letech...
Odesláno

Výborná recenze na hodinky, které mi už pár týdnů také říkají pane. Shodou okolností pořízené výměnou zde na fóru od místního váženého člena. Hodinky, které jsou na vrcholu mé sbírky a jsem si jistý, že se mnou zůstanou už na vždy a zestárnou se mnou❤️

IMG_9076.jpeg

• Like 1
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...