mengelis Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Už jsem to psal ... EBAY.CO.UK nebo EBAY.COM (vyzkoušeno) velké riziko koupě fejků, divili byste se, ale i Levisky se vyplatí fejkovat... ne náhodou jsou to nejfejkovanější džíny na světě
New Milis Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Odesláno 14. března 2009 Ty tipy na vyhodny nakup Levi'sek jsou sice fajn, ale pro nasince, lepe receno cloveka, ktery nelita pravidelne do USA nepouzitelne. Ceny jsou bomba ale shipping jenom v ramci USA. Neznate nekdo nejaky shop ktery posila i do Evropy? Já nakupuju zde: http://stores.ebay.com/JK-Urban-Wear. Do 10 dnů mám balíček na stole. I s blbým kurzem a drahým poštovným se vejdu do 12-13 stovek/501.
filo-boxer Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Odesláno 14. března 2009 velké riziko koupě fejků, divili byste se, ale i Levisky se vyplatí fejkovat... ne náhodou jsou to nejfejkovanější džíny na světě Souhlasim. Z neovereneho zdroje se mi na ebay znackove obleceni moc kupovat nechce. Já nakupuju zde: http://stores.ebay.com/JK-Urban-Wear. Do 10 dnů mám balíček na stole. I s blbým kurzem a drahým poštovným se vejdu do 12-13 stovek/501. Tohle vypada dobre, zrejme vyzkousim. Diky za tip!
Patrik Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Odesláno 14. března 2009 velké riziko koupě fejků, divili byste se, ale i Levisky se vyplatí fejkovat... ne náhodou jsou to nejfejkovanější džíny na světě Když se vyplatí fejkovat i baterie Duracell http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi-zl...i-duracell.html
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Odesláno 14. března 2009 Když se vyplatí fejkovat i baterie Duracell http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi-zl...i-duracell.html Člověk si pak myslí že má ve foťáku baterky který nějakej ten měsíc vydržej a ono kulový...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Odesláno 14. března 2009 (upraveno) Člověk si pak myslí že má ve foťáku baterky který nějakej ten měsíc vydržej a ono kulový... Zrovna jsem si říkal totéž. Takže pro baterie jedině do IKEA, mám s nimi nejlepší zkušenosti, jsou lepší a levnější než Duracell. Já nakupuju zde: http://stores.ebay.com/JK-Urban-Wear. Do 10 dnů mám balíček na stole. I s blbým kurzem a drahým poštovným se vejdu do 12-13 stovek/501. Mám u tebe 13 stovek! Neměl jsi sem dávat ten odkaz, musel jsem si rovnou jedny objednat. Ale 569 v podobném shopu. Upraveno 14. března 2009 uživatelem Kamil
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Odesláno 14. března 2009 Zrovna jsem si říkal totéž. Takže pro baterie jedině do IKEA, mám s nimi nejlepší zkušenosti, jsou lepší a levnější než Duracell. Jo, ty balení 10ti kusů za pár korun jsou parádní, v ovladačích a jiných cetkách z IKEI vydrží, konkrétně u těch cetek vydrží mnohdy déle, než ta samotná věc Do foťáku mám dobíjecí. Ty jsou nejlepší.
New Milis Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Odesláno 14. března 2009 Mám u tebe 13 stovek! Neměl jsi sem dávat ten odkaz, musel jsem si rovnou jedny objednat. Ale 569 v podobném shopu. No hlavně aby tys někde nezačal zas řešit whisky, to bych měl u tebe víc! :D
Patrik Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Odesláno 14. března 2009 Zrovna jsem si říkal totéž. Takže pro baterie jedině do IKEA, mám s nimi nejlepší zkušenosti, jsou lepší a levnější než Duracell. Že bych vyzkoušel? Blbý je to, že jsou po 10 kusech, já bych potřeboval aktuálně 2 kusy - AA Kupuji výhradně Energizer (po zkušenostech s hodinkovými), možná ale změním značku
Adam99 Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Odesláno 14. března 2009 Když Levisky a staré kazeťáky, tak i stylový doplněk Zdroj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
chose Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Odesláno 14. března 2009 (upraveno) Když Levisky a staré kazeťáky, tak i stylový doplněk Ty jsou hodně vtipné Edit: zapomenutá fotka. Upraveno 14. března 2009 uživatelem chose
Návštěvník milosklikar Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 Já bych se teda z netu levisky koupit bál. Ani ne snad z důvoů koupě faků, ale bez vyzkoušení už si to nerisknu. Nedávno mi v ofiko Levis butiku prodavačka ukazovala asi patery 501ky a každé měly jiný střih, což mně docela překvapilo. Jediné, co sedělo, byla délka a obvod pasu. Jinak obvod stehen, výška sedu atd. byly u každých jiné. Prodačka se taky divila, že 501 není jako 501, ale nakonec to vyřešila se slovy, že i 501ky se snaží jít z dobou a přizpůsobují se moderním trendům. Takže radím, vyzkoušet....
Andreas.ks Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 Já jsem se rozhodl risknout internet - nicméně většina výše odkazovaných obchodů nemá mojí velikost - nevím jestli je 36x36 natolik nestandartní nebo co... Hledám dál... O výsledku budu informovat
New Milis Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 Já bych se teda z netu levisky koupit bál. Ani ne snad z důvoů koupě faků, ale bez vyzkoušení už si to nerisknu. Nedávno mi v ofiko Levis butiku prodavačka ukazovala asi patery 501ky a každé měly jiný střih, což mně docela překvapilo. Jediné, co sedělo, byla délka a obvod pasu. Jinak obvod stehen, výška sedu atd. byly u každých jiné. Prodačka se taky divila, že 501 není jako 501, ale nakonec to vyřešila se slovy, že i 501ky se snaží jít z dobou a přizpůsobují se moderním trendům. Takže radím, vyzkoušet.... Tam, co nakupuju, jsou jedny jak druhý. Jen barvu maj jinou. Ale uznávám, že člověk s postavou typ hruška může mít nemalé potíže.. :D
Patrik Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 Já jsem se rozhodl risknout internet - nicméně většina výše odkazovaných obchodů nemá mojí velikost - nevím jestli je 36x36 natolik nestandartní nebo co... Hledám dál... O výsledku budu informovat Bioložka Eckertová ? http://www.sigrosada.estranky.cz/clanky/po...-s+g/volba-miss Já jsem můj rozměr 30/34 našel bez problémů (teda nehledal jsem mezi Leviskami)
JJ Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 Ty tipy na vyhodny nakup Levi'sek jsou sice fajn, ale pro nasince, lepe receno cloveka, ktery nelita pravidelne do USA nepouzitelne. Ceny jsou bomba ale shipping jenom v ramci USA. Neznate nekdo nejaky shop ktery posila i do Evropy? Hele neplácej a řekni si velikost a kolik jich chceš, vypadá to, že se tam zase v dubnu budu na pár dní otáčet :-D
budo Odesláno 17. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2009 JJ - muzu se taky prihlasit o jeden ci dva kousky?
Návštěvník milosklikar Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 Tam, co nakupuju, jsou jedny jak druhý. Jen barvu maj jinou. Ale uznávám, že člověk s postavou typ hruška může mít nemalé potíže.. :D chápu, že tobě padnou, ale už bys na nás s těma svalama a motorkama mohl přestat machrovat, jo...? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JJ Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 JJ - muzu se taky prihlasit o jeden ci dva kousky? Jasně, detaily pošli v SZ
filo-boxer Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 Hele neplácej a řekni si velikost a kolik jich chceš, vypadá to, že se tam zase v dubnu budu na pár dní otáčet :-D Tyjo, dobry!! Nejdrive zjistim jakou velikost a typ a pak dam vedet pres sz. Dikec!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se