Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Už jsem to psal ... EBAY.CO.UK nebo EBAY.COM (vyzkoušeno)

velké riziko koupě fejků, divili byste se, ale i Levisky se vyplatí fejkovat... ne náhodou jsou to nejfejkovanější džíny na světě

• Odpovědi 251
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Ty tipy na vyhodny nakup Levi'sek jsou sice fajn, ale pro nasince, lepe receno cloveka, ktery nelita pravidelne do USA nepouzitelne. Ceny jsou bomba ale shipping jenom v ramci USA. Neznate nekdo nejaky shop ktery posila i do Evropy?

Já nakupuju zde: http://stores.ebay.com/JK-Urban-Wear. Do 10 dnů mám balíček na stole. I s blbým kurzem a drahým poštovným se vejdu do 12-13 stovek/501.

Odesláno
velké riziko koupě fejků, divili byste se, ale i Levisky se vyplatí fejkovat... ne náhodou jsou to nejfejkovanější džíny na světě

Souhlasim. Z neovereneho zdroje se mi na ebay znackove obleceni moc kupovat nechce.

Já nakupuju zde: http://stores.ebay.com/JK-Urban-Wear. Do 10 dnů mám balíček na stole. I s blbým kurzem a drahým poštovným se vejdu do 12-13 stovek/501.

Tohle vypada dobre, zrejme vyzkousim. Diky za tip!

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
Člověk si pak myslí že má ve foťáku baterky který nějakej ten měsíc vydržej a ono kulový... :thumbsdown_anim:

Zrovna jsem si říkal totéž. Takže pro baterie jedině do IKEA, mám s nimi nejlepší zkušenosti, jsou lepší a levnější než Duracell. :)

Mám u tebe 13 stovek! :thumbsup_anim: Neměl jsi sem dávat ten odkaz, musel jsem si rovnou jedny objednat. Ale 569 v podobném shopu.

Upraveno uživatelem Kamil
Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
Zrovna jsem si říkal totéž. Takže pro baterie jedině do IKEA, mám s nimi nejlepší zkušenosti, jsou lepší a levnější než Duracell. :)

Jo, ty balení 10ti kusů za pár korun jsou parádní, v ovladačích a jiných cetkách z IKEI vydrží, konkrétně u těch cetek vydrží mnohdy déle, než ta samotná věc :D

Do foťáku mám dobíjecí. Ty jsou nejlepší.

Odesláno

Že bych vyzkoušel? Blbý je to, že jsou po 10 kusech, já bych potřeboval aktuálně 2 kusy :( - AA

Kupuji výhradně Energizer (po zkušenostech s hodinkovými), možná ale změním značku :D

Odesláno (upraveno)
Když Levisky a staré kazeťáky, tak i stylový doplněk :whistling:

Ty jsou hodně vtipné :thumbsup_anim:

Edit: zapomenutá fotka.

Upraveno uživatelem chose
Návštěvník milosklikar
Odesláno

Já bych se teda z netu levisky koupit bál. Ani ne snad z důvoů koupě faků, ale bez vyzkoušení už si to nerisknu. Nedávno mi v ofiko Levis butiku prodavačka ukazovala asi patery 501ky a každé měly jiný střih, což mně docela překvapilo. Jediné, co sedělo, byla délka a obvod pasu. Jinak obvod stehen, výška sedu atd. byly u každých jiné. Prodačka se taky divila, že 501 není jako 501, ale nakonec to vyřešila se slovy, že i 501ky se snaží jít z dobou a přizpůsobují se moderním trendům. Takže radím, vyzkoušet....

Odesláno

Já jsem se rozhodl risknout internet - nicméně většina výše odkazovaných obchodů nemá mojí velikost - nevím jestli je 36x36 natolik nestandartní nebo co... Hledám dál... O výsledku budu informovat :)

Odesláno
Já bych se teda z netu levisky koupit bál. Ani ne snad z důvoů koupě faků, ale bez vyzkoušení už si to nerisknu. Nedávno mi v ofiko Levis butiku prodavačka ukazovala asi patery 501ky a každé měly jiný střih, což mně docela překvapilo. Jediné, co sedělo, byla délka a obvod pasu. Jinak obvod stehen, výška sedu atd. byly u každých jiné. Prodačka se taky divila, že 501 není jako 501, ale nakonec to vyřešila se slovy, že i 501ky se snaží jít z dobou a přizpůsobují se moderním trendům. Takže radím, vyzkoušet....

Tam, co nakupuju, jsou jedny jak druhý. Jen barvu maj jinou. Ale uznávám, že člověk s postavou typ hruška může mít nemalé potíže.. :D :D :D

Odesláno
Já jsem se rozhodl risknout internet - nicméně většina výše odkazovaných obchodů nemá mojí velikost - nevím jestli je 36x36 natolik nestandartní nebo co... Hledám dál... O výsledku budu informovat :)

Bioložka Eckertová :D ? http://www.sigrosada.estranky.cz/clanky/po...-s+g/volba-miss

Já jsem můj rozměr 30/34 našel bez problémů (teda nehledal jsem mezi Leviskami)

Odesláno
Ty tipy na vyhodny nakup Levi'sek jsou sice fajn, ale pro nasince, lepe receno cloveka, ktery nelita pravidelne do USA nepouzitelne. Ceny jsou bomba ale shipping jenom v ramci USA. Neznate nekdo nejaky shop ktery posila i do Evropy?

Hele neplácej a řekni si velikost a kolik jich chceš, vypadá to, že se tam zase v dubnu budu na pár dní otáčet :-D

Návštěvník milosklikar
Odesláno
Tam, co nakupuju, jsou jedny jak druhý. Jen barvu maj jinou. Ale uznávám, že člověk s postavou typ hruška může mít nemalé potíže.. :D :D :D

chápu, že tobě padnou, ale už bys na nás s těma svalama a motorkama mohl přestat machrovat, jo...?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...