Viktor Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Z Chronoshopu jsem se prokliknul na výsledky soutěže Goldene Unruh, Technikpreis dostal nový kalibr CFB A100 od firmy Bucherer. Tady je v půlce stránky video o tomhle kalibru a stojí za zkouknutí. Nový systém automatickýho natahování, nová regulace, celkově parádní stroj. Bravo Bucherer, nic lepšího jsem letos neviděl. První třetinu videa je možné (a vhodné) přeskočit . Jen je divný, že to bylo představený už loni v Basileji a strojky nejsou nikde vidět, vypadá to na trnitou cestu od prototypu k výrobě...
Jakubisko Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Ten system natahu me pekne posadil na prdel!
Baker Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Vypada to fakt dobre, hlavne pruhledy na strojek budou paradni.
Jerryl Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 To je krása, vážně se mi líbí. Systém nátahu poldle mě umožní celkově nižší výšku calibru a tedy nižší hodinky. A co mě dostalo je ten systém mikroregulace. Fakt pěkný.
Návštěvník Tada Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Jeden by si řekl, že na automatu už není co vylepšit. Mě by dost zajímala ta regulace...
cigi Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 (upraveno) čet jsem o něm ve wočmagazinu, je krááásnej napohled a nejvíc jsem ocenil, že jako jedno z hlavních zadání konstrukce byl údajně snadný přístup ke všem částem za účelem údržby a opravy - to už se dneska málo vídá. Paráda Carle!. Upraveno 13. března 2009 uživatelem cigi
chose Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Wow, wow indeed ! Konečně zase jednou skutečná inovace, a dokonce ne z Japonska. Bravo ! A klobouk smekám i před animátory, kteří se báječně vyblbli s videem, přestože jsem si při prvních pár minutách čekání na kalibr v přírodě skoro začal kousat nehty
xlaque Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Odesláno 15. března 2009 Z tajneho zdroja (homepage CFB), som sa dozvedel, že by prve modely mali byť predstavene tento rok (snad v Bazileji)
xlaque Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 Takže predpremiera hodiniek s kalibrom CFB A1000 Carl F Bucherer Patravi EvoTec DayDate
Senseeei Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 Nechcem ani vediet kolko si budu za ten kaliber pytat. Kazdopadne je dost husty. avsak obavam sa o odpruzenie natahovanie, predsa len su to vsetko mechanicke casti, nie je tam ziadne mazanie a myslim si ze casom sa to trenie proste niekde prejavi. Inak je to fakt huste !!!
Karlos Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 (upraveno) Hmm, technický žůžo. Paráda. To přesunutí nátahu a ložisek ze středu strojku na jeho obvod je geniální nápad. Ale nejspíš s tím bude spojená i spousta problémů. Trochu mi to připomíná prototypy motocyklů s koly bez středů. Např. tohle je paráda: http://www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=53306&fid=9 A vzpomněl jsem si i na monocykl: http://www.vccuh.estranky.cz/fotoalbum/fot...6/soutez-2006/2 Upraveno 20. března 2009 uživatelem Karlos
dknespl Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Odesláno 21. března 2009 Paráda! Setrvačník na obvodu kolem strojku viz. první "bumper" automaty, ale ty měly ložisko normálně ve středu (viz fotka od kobliha zde na fóru)
spiderer Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Odesláno 21. března 2009 xlaque napsal: Takže predpremiera hodiniek s kalibrom CFB A1000 Carl F Bucherer Patravi EvoTec DayDate To se mi libi!
chose Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Odesláno 21. března 2009 Jj, sympatický design, překvápko. Hranaté hodinky jsem zrovna s tímhle kalibrem nečekal
Chromatic Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Odesláno 31. října 2013 Zajimalo by me, jak vyresili odpruzeni prenosoveho kola, ktere navazuje na rotor. Kdyz rotor zapruzi, musi zapruzit i navazujici kolo.vi nekdo?
Chromatic Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 to video je tu uz trikrat postle, ale porad mi to nevysvetluje. Asi taky nikdo nevi jak to je resene. jinak diky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se