Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Na Hasselblad X1D je pěkný to rozlišení, dají se dělat i pak lépe výřezy, celkově je to parádní stroj, který se dá koupit za rozumné peníze a oproti X2D není nijak pozadu. Bohužel, tady ta komprese je šílená. Udělám schválně výřez jedné loďky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno
před 14 hodinami, Josef01 napsal:

Těch GR modelů je hodně, já měl i GR Digital s malým senzorem, pak jsem koupil ož GR III s APS-C. Dnes je i GR Monochrome za 45 tis. Kč, nic levného.

Jj,vim. Mam od prvniho apsc modelu,pak dvojku(ta byla za mne nej) a pak IIIx s 40mm ohniskem. A zkousel sem i puvodni analogovej. To je pecka. Ale na me moc siroke.  Ta iv monochrome se me moc libi. Skoro rok mam ted doma monochrom leicu m10 a hrozbe me to bavi. Vlastne az ted na jaro,jak vse kvete me ta barva malinko chybi ,jinak ne. 

Odesláno

Koukám že nám nadělil Panasonic novinku a to cestovního dobrodruha v kompaktním provedení s fajnovým zoomem a jednopalcovým snímačem :guitar: Soňákovi HX99 dochází dech, navíc to v šeru nikdy nějak moc neuměl, tak je nad čím přemýšlet....mohli TZ300 dát ještě trochu vetší zoom a byl by super, ale asi dostačující. 

https://www.panasonic.com/cz/consumer/fotoaparaty-a-videokamery/digitalni-fotoaparaty-lumix/fotoaparaty-se-superzoomem/dc-tz300.html

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...