gougy Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Gougy - to je Skoty, borderkolie, 5 let starý. Plemeno vyšlechtěné k pasení a tak se o to snaží i s koptérou... Strašně chytrý, netřeba moc cvičit, prostě na něj mluvit, gestikulovat, jako s člověkem a funguje na 100%. Pokud souhlasíte, založím na filmování extra vlákno, ať tu neplevelíme vlákno týkající se focení. A určitě je tu spousta lidí, co občas něco natočí...Krása, tu komunikaci si dokážu představit, kouká z očí.A videovlákno je určitě dobrý nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 No jo . Vrabca v avatare si fotil Ty?Myslíš modřinku? Po slovesky sýkorku belasú? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Myslíš modřinku? Po slovesky sýkorku belasú? Ale áno, presne ako hovoríš. Ja len všetkému menšiemu ako drozd hovorím vrabec, všetkému väčšiemu hydina. Iba drozdovi hovorím drozd, lebo nie je ani menší, ani väčší sám od seba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 P.S. Pár sýkoriek som svojho času nafotil Bigmou, ale som práve s hrôzou zistil, že neviem nájsť časť svojho archívu. Zas aspoň som si pri hľadaní vybavil pár spomienok. Niečo z HK: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 McStinger - to jsi trefil přesně, přesně tak to večer vypadá u nás v HK (Hradec Králové) v čínský čtvrti... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Sony RX100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Sony RX100 Ten mám taky, ale takové objekty nevím kde potkám, abych je vyfotil z normální vzdálenosti.. Jinak je to super mašinka, jsem nad míru spokojen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Oboje Contax 167MT + TeleTessar 200mm f3,5 Jo jinak s tím křížem to je záměr, taková re-interpretace vidění svatého Huberta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 tak čo je chlapci?nejak to tu zastalo-bola by skoda prestat s tymto vlaknom... z rusnej azijskej stvrte sa prenesme do ticheho talianskeho hotela, kde si hviezdny brankar cakal na manzelku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Hmm, žhavá Itálie, slint..my byli v sobotu za medvědy, nejdřív trocha pózování a pak (už bez světla) pozdrav na závěr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Zoo je fajn miesto na fotenie. Neviem, či som toto už kamsi dával, asi áno. Všetko Canon 30D a nejaké objektívy. A že čo kto má v avatare? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Pěkné chlapci, pěkné. Já jen jednu obyčejnou, neupravenou JPEG z koptéry, sobota, zámeček Pádolí v Orlických horách, pořádal jsem tam komorní srazík Mazdy MX-5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 A ještě pár autíček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 pekne!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Poraďte s výběrem foťáku. Už nějakej pátek jedu kombo iPhone + stará kinofilmová praktika, ze který ale naposled nevylezla jediná fotka, čili slečna napruzená, že prej proč jako nemůžeme mít taky nějakej normální foťák. Tak jsem si řek, že bych mohl něco koupit. Asi teda spíš jí, jakože dárek. Jenže co? Za těch 10 let, co jsem si naposledy kupoval digitální foťák, se nám ten trh krapet urval ze řetězu.Tak by mě zajímalo, jestli mám vyhrotit nějakej entry level zrcadlo nebo se mrknout na profi kompakty nebo na kompakty s výměnnejma objektivama. Máte to někdo? A měníte to vůbec někdy? Jako strašne se mi líbí teď ta vlna retro vypadajících novejch foťáků. Kovový těla, kožený brašničky a tak. Tak trošku mi to připomíná tu moji nešťastnou praktiku, ale fakt nevim, jestli ty foťáky dávaj smysl, nebo to je akorát teď taková bublina. Rozpočet: 10, možná 15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Poraďte s výběrem foťáku. Už nějakej pátek jedu kombo iPhone + stará kinofilmová praktika, ze který ale naposled nevylezla jediná fotka, čili slečna napruzená, že prej proč jako nemůžeme mít taky nějakej normální foťák. Tak jsem si řek, že bych mohl něco koupit. Asi teda spíš jí, jakože dárek. Jenže co? Za těch 10 let, co jsem si naposledy kupoval digitální foťák, se nám ten trh krapet urval ze řetězu.Tak by mě zajímalo, jestli mám vyhrotit nějakej entry level zrcadlo nebo se mrknout na profi kompakty nebo na kompakty s výměnnejma objektivama. Máte to někdo? A měníte to vůbec někdy? Jako strašne se mi líbí teď ta vlna retro vypadajících novejch foťáků. Kovový těla, kožený brašničky a tak. Tak trošku mi to připomíná tu moji nešťastnou praktiku, ale fakt nevim, jestli ty foťáky dávaj smysl, nebo to je akorát teď taková bublina. Rozpočet: 10, možná 15Ty a nebo ona je zásadní otázka a pak už se to jenom veze a každý 3 měsíce je jiný "leader trhu" takže:výměnná skla? hledáček nebo pouze display? velký zoom pro fandy a nebo lepší obraz-větší čip a světelnost skla...? ...Sám bych aktuálně sáhnul po Nikon P900, je to teda macek "kompakt" a hypermegazoom, ale prima hračka a nemít má druhá polovička právě čerstvé "první švýcarské chronometry", tak už ho máme doma , podobnou volbou ale kompaktnější je Sony RX400, Canon 60 nebo voděodolný Fuji pro turisty jako stvořený atd . Pak z minikompaktů slušného obrazu zde odzkoušený a doporučovaný Sony RX100 a milion dalších, výběrem top řady kteréhokoliv renomovaného výrobce (plus pár nových jako třeba Samsung) se chyba neudělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Asi by se mi líbilo, kdyby to mělo hledáček. Světelnost a lepší obraz mi přijde fakt důležitější než zoom. Já bych všechno fotil na pevnou padesátku. Jako ten foťák by měl bejt spíš pro ní. Nedávno mluvila o tom, že by se jí líbilo zrcadlo, ale já si tak nějak myslim, že by ji to nakonec stejně nebavilo tahat a hlavně si s tim manuálně hrát. Ale klíďo se nechám přesvědčit pro tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Asi by se mi líbilo, kdyby to mělo hledáček. Světelnost a lepší obraz mi přijde fakt důležitější než zoom. Já bych všechno fotil na pevnou padesátku. Jako ten foťák by měl bejt spíš pro ní. Nedávno mluvila o tom, že by se jí líbilo zrcadlo, ale já si tak nějak myslim, že by ji to nakonec stejně nebavilo tahat a hlavně si s tim manuálně hrát. Ale klíďo se nechám přesvědčit pro tohle. Mrkni na Olympusy (retrolook Stylusu je fajn), zkus si to s ní projít a jak o nějakém řekne, že je hezkej, je to ten pravý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Asi by se mi líbilo, kdyby to mělo hledáček. Světelnost a lepší obraz mi přijde fakt důležitější než zoom. Já bych všechno fotil na pevnou padesátku. Jako ten foťák by měl bejt spíš pro ní. Nedávno mluvila o tom, že by se jí líbilo zrcadlo, ale já si tak nějak myslim, že by ji to nakonec stejně nebavilo tahat a hlavně si s tim manuálně hrát. Ale klíďo se nechám přesvědčit pro tohle. Tak pro ni nebo pro Tebe? Jestli pro ni a myslíš, že by nechtěla tahat zrcadlo, uvaž jestli bude chtít koukat do hledáčku nebo tahat nebo měnit objektivy. Jestli pro Tebe, uvažuj za sebe ale věř mi, každá holka si ráda zazoomuje. Slušným průnikem by mohlo být bezzrcátko s výměnným objektivem, větší snímač, elektronický hledáček, pro Tebe pevná 50, pro ni něco univerzálního (např. 18-105), slušná světelnost, kompaktnost tak akorát i když do kapsy to nebude (pokud do kapsy, tak Sony RX100 I nebo II, III má i hledáček), hračička se manuálně vyblbne podle libosti a na automat to bude fotit taky. Ale ono je 90% fotek stejně na prioritu clony, popř. času a nastavíš (když chceš) jen příslušný parametr, popř. ISO apod., hrátky s hloubkou ostrosti a rozmazaná voda by ji mohly bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Poraďte s výběrem foťáku. Už nějakej pátek jedu kombo iPhone + stará kinofilmová praktika, ze který ale naposled nevylezla jediná fotka, čili slečna napruzená, že prej proč jako nemůžeme mít taky nějakej normální foťák. Tak jsem si řek, že bych mohl něco koupit. Asi teda spíš jí, jakože dárek. Jenže co? Za těch 10 let, co jsem si naposledy kupoval digitální foťák, se nám ten trh krapet urval ze řetězu.Tak by mě zajímalo, jestli mám vyhrotit nějakej entry level zrcadlo nebo se mrknout na profi kompakty nebo na kompakty s výměnnejma objektivama. Máte to někdo? A měníte to vůbec někdy? Jako strašne se mi líbí teď ta vlna retro vypadajících novejch foťáků. Kovový těla, kožený brašničky a tak. Tak trošku mi to připomíná tu moji nešťastnou praktiku, ale fakt nevim, jestli ty foťáky dávaj smysl, nebo to je akorát teď taková bublina. Rozpočet: 10, možná 15Při výběru koukni i na Fuji X30. Fotky z toho lezou docela pekne, skvělá ergonomie, hledáček- byt elektronicky ale fajn , retro look a dobre se s nim fotí super makro- jak te znám tak budes fotit i hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se