Bullet Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 (upraveno) Romane, ja mam Velbon RUP-43 a spokojenost, mel jsem na tom Canon 50D a sklo 70-200 2,8, takze celkem tiha...a v pohode...Cena taky v pohode...pridam jedno foto....uprava vety... Upraveno 16. dubna 2012 uživatelem cikinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Na BH Photo mají model, RUP-L43. Předpokládám, že i když je tam to L, bude to stejný.Co ten kloub, drží to zaaretovaný a dá se to otočit i tak, že můžeš fotit na výšku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Muzes fotit jak chces :-), zaaretovany to drzi, s tim problem taky neni...posilam par fotek...jinak v USA maji vetsinou trochu jinak oznacene modelove rady cehokoli, takze to asi bude to same...for example: Canon 400D u nas a v USA Canon Rebel XTi myslim....:-)Cau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Já vím, byl jsem tam v době, kdy jsem míval Canona 450D a kupoval jsem kartu i s tím, aby v budoucnu stíhala i nahrávání FullHD videa co měla moje 550D, kterou jsem po návratu plánoval. A když jsem mu to vysvětloval a dělal pauzy na to abych si v hlavě přeložil, kterej foťák se jak jmenuje, vypadalo to asi jako kdyby mi vynechával mozek, ale pochopil to. Teď je minimálně fajn, že 5DmkII se jmenuje 5DmkII všude :-) Čarovná hůlka vypadá že by vyhověla mému občasnému použití. Pokud sem někdo nevtrhne s něčím ještě lehčím a nebo jinak zajímavějším, asi mám tedy předvybráno, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 (upraveno) Zásluhou hodného člena GOUGYho, který mě poslal předsádkovou čočku jsem provedl první pokusy.Mám ji na obyčejném setovém objektivu Canon.Včera odpoledne to přišlo, zkusil jsem narychlo pár fotek a zatím jsem spokojen. Samozřejmě nejsem schopen takových zvětšení jako s mezikroužky ale zase je to o moc pohodlnější.Velké detaily budu dále páchat s mezikroužky (díky TYFO), ale to ostatní s předsádkou.Fotky jsem nijak neupravoval, jen zmenšil. Upraveno 19. dubna 2012 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Další pokus s předsádkou: POMOCNÝ FOTOGRAF: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 (upraveno) jelikož kovářova kobyla chodí bosa tak si tu od vás necham poradit. Potřeboval bych foťák co poměrně slušně fotí přírodu a dá se bezpečně vozit na kole.. Edit: po dnešních 40ti km po lesních stezkách mi moje prastará sony udělala papa.... Upraveno 29. dubna 2012 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 jelikož kovářova kobyla chodí bosa tak si tu od vás necham poradit. Potřeboval bych foťák co poměrně slušně fotí přírodu a dá se bezpečně vozit na kole.. Edit: po dnešních 40ti km po lesních stezkách mi moje prastará sony udělala papa.... Jde o to, jestli chceš kompakt, nebo zrcadlo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Něco co strčíš do zadní kapsy od cyklodresu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 chtěl bych znát někoho kdo vozí na kole zrcadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 chtěl bych znát někoho kdo vozí na kole zrcadlo... Tak v batohu úplně normálně, do dresu bych nedal ani kompakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 chtěl bych znát někoho kdo vozí na kole zrcadlo... Jednoho tak trochu znáš.. (komplet to má 8,8kg a na celodenní výšlap nic moc) ale koupil bych Panasonic Lumix DMC-FT4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 jj chci neco malyho odolnyho tak aby sel hodit do dresu nebo do brasny a kdyz bych o nej prisel aby to.moc nebolelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 chtěl bych znát někoho kdo vozí na kole zrcadlo... Takovej bude Ale foťák se necpe do dresu, ale třeba sem: http://www.fotoskoda.cz/eobchod/p1065704-cz-kalahari-swave-s35-fotobrasna-na-riditka-na-kolo-+-upinaci-adapter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 chtěl bych znát někoho kdo vozí na kole zrcadlo... Budeš se divit, ale existují pouzdra na zrcadla, která se dají upevnit na látkový (nebo normální) pásek . Já takto nosím Canona 550 po horách a necítím se být nějak omezen v pohybu ani váhou ani rozměry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Budeš se divit, ale existují pouzdra na zrcadla, která se dají upevnit na látkový (nebo normální) pásek . Já takto nosím Canona 550 po horách a necítím se být nějak omezen v pohybu ani váhou ani rozměry. V jakým konkrétně pouzdře ho nosíš ? Chci si pořídit něco takového na 600, ale zatím mi na každém něco vadilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 V jakým konkrétně pouzdře ho nosíš ? Chci si pořídit něco takového na 600, ale zatím mi na každém něco vadilo. Já nosím toto : http://www.digiobchod.cz/produkty/caselogic-shc101-cerne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 (upraveno) dlouho jsem hledal něco levnějšího ale aspoň k poměru cena- výkon, nikon coolpix L120,můžu doporučit,makro zvláda perfektně a mimo jiné dokáže i toto Upraveno 30. května 2012 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Stala se mi zvláštní věc, tedy ještě trvá.Mám Canon 5D mkII a hodlal jsem na své nedávné cestě fotit do RAWu i jpegu S kvality zároveň.Foťák to umožňuje a dá se zkombinovat jakýkoliv druh RAW s Jpegem libovolné kvality.Při tomto nastavení pak jednou expozicí vznikne na kartě jak RAW, tak i druhá fotka v Jpeg. Můj foťák ovšem uloží na kartu jen dva stejně se jmenující soubory v Jpegu.Po překopírování do počítače, kterému se dva naprosto stejné soubory nelíbí, přejmenuje jeden na .....(1).Samotný RAW fotit lze. Firmware mám 2.1.2. pokud se nepletu, poslední.To tělo tu určitě nemám sám, nevíte někdo proč se to děje? Chyba ve firmware?Dříve když jsem tuhle volbu občas použil, tak fungovala jak má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Stala se mi zvláštní věc, tedy ještě trvá. Mám Canon 5D mkII a hodlal jsem na své nedávné cestě fotit do RAWu i jpegu S kvality zároveň. Foťák to umožňuje a dá se zkombinovat jakýkoliv druh RAW s Jpegem libovolné kvality. Při tomto nastavení pak jednou expozicí vznikne na kartě jak RAW, tak i druhá fotka v Jpeg. Můj foťák ovšem uloží na kartu jen dva stejně se jmenující soubory v Jpegu. Po překopírování do počítače, kterému se dva naprosto stejné soubory nelíbí, přejmenuje jeden na .....(1). Samotný RAW fotit lze. Firmware mám 2.1.2. pokud se nepletu, poslední. To tělo tu určitě nemám sám, nevíte někdo proč se to děje? Chyba ve firmware? Dříve když jsem tuhle volbu občas použil, tak fungovala jak má. Evidentně nějaká závada firmware. Ale tohle vidím na servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se