Prokop Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Odesláno 20. července 2006 Přijeďte se už někdy podívat. Ale až po dovolené. Teď se brány tvárny na 14 dní uzavřou a na stráži zůstanu prakticky sám. Já si dovolím odjet na dovolenou 5.8.-20.8. Pokud někdo máte tip na to jak strávit dovolenou v Jižní Francii nebo naopak v Holandsku, či Belgii, uvítám rady a tipy.
X-Bob Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Odesláno 20. července 2006 Doufám, že si na dovolenou berete Primky. Na každou ruku jedny, ať je v cizině trocha propagace
Prokop Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Odesláno 20. července 2006 Primky si vezmu, nejspíš Orlíky (odolné sportovní hodinky, se kterými se dá absolvovat jakákoliv fyzická či psychická aktivita a přitom dělají slušnou parádu), ale pracovat tam nepojedu. PS: Díky za ty dokumenty, ale nemusel jste si s tím dělat starosti.
šarik Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Odesláno 20. července 2006 To PRIM: V jižní Francii byli ve VENCE čtrnáct dní a velké nadšení.
jirka2 Odesláno 23. července 2006 Nahlásit Odesláno 23. července 2006 V Belgii určitě navštivte Bruggy (Benátky severu). Moc pěkné město - a projeďte se na loďce po kanálech - super!!
Frantik Odesláno 25. července 2006 Nahlásit Odesláno 25. července 2006 Zdravim vsechny. Jeden vyborny tym na dovolenou pro PRIMa ve Francii. Doporucuji "valecnou" stezku z Prahy pres Luxemburg do Verdunu (jiste znate neco z historie), potom pres Pariz do Normandie - Omaha, Utah, ale i St. Michell a potom zpet pres Belgii a Ardensky les do Bastogne. Z vlastni lonske zkusenosti doporucuji - autem je to parada - cca. 3000 - 3500 km.
Radimk Odesláno 31. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2006 Tak kdo to tady kšeftuje? http://www.aukro.cz/show_item.php?item=123425282 Proč jsou pod názvem Elton? A navíc nevypadají špatně! ( Naštěstí už mám jedny na renovaci..)
Cyber Odesláno 31. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2006 Radimk napsal: Tak kdo to tady kšeftuje? http://www.aukro.cz/show_item.php?item=123425282 Proč jsou pod názvem Elton? A navíc nevypadají špatně! ( Naštěstí už mám jedny na renovaci..) ...já myslím, že to tady všichni ví :-) tipuju, že skončí na 1.500,-
roon Odesláno 2. září 2006 Nahlásit Odesláno 2. září 2006 také jsem si to myslel, ale 835,- mě více než mile překvapilo teď jen doufám, že dorazí co nejrychleji
Návštěvník Kamil Odesláno 2. září 2006 Nahlásit Odesláno 2. září 2006 roon napsal: také jsem si to myslel, ale 835,- mě více než mile překvapilo teď jen doufám, že dorazí co nejrychleji Už ráno jsem se tě chtěl zeptat, kolik jsi měl maximum? Jestli to není tajné.
roon Odesláno 2. září 2006 Nahlásit Odesláno 2. září 2006 není, maximum jsem nastavil na 900, ale možná bych dal i 1000,- ale to jsem si sám pro sebe dal jako strop
falkkon Odesláno 3. září 2006 Nahlásit Odesláno 3. září 2006 to Frantik-To byla moje první dovolená na Západě po 89 roce.Návratová trasa z cesty do Duxfordu a Hendonu.ještě v jižní Belgii je u dálnice super muzeum pozemní boj.techniky.Poutač je hned u cesty-Dakota na podstavci s invaznímy pruhy.
vito Odesláno 19. října 2006 Nahlásit Odesláno 19. října 2006 Nechci zakládat nové téma, tak využiju tohle. Před mnoha léty jsem si koupil nové Prim Sport I gen. Dlouho jsem je spokojeně nosil, až mi zkorodovalo pouzdro na spodní straně. Tehdy jsem sehnal nové a hodinky do něj přestavěl. Pak začala móda elektrických hodinek a primky jsem odložil do šuplíku. Na základě návštěv na tomto foru jsem je nedávno z toho šuplíku vytáhl, nechal vyčistit a seřídit a nosím je. Proč se tak rozkecávám, silně mě překvapila přesnost hodinek. Po nedlouhém usazení mají na 24 hodin odchylu nějakých - 5 vteřin. Možná méně. Je to možné? Jak dlouho jim to vydrží?
Ondraj Odesláno 19. října 2006 Nahlásit Odesláno 19. října 2006 když si s nimi budeš povídat, hladit je, tak dlouho. Pokud strojek nemá chronometrické vlastnosti, hodně záleží na způsobu nošení, ale také na okolní teplotě. Přesnost se mění i v průběhu celého roku. Proto nelze vlastně některé strojky ani pořádně (správně) seřídit. Také co se týká nátahu, bude určitě přesnost ovlivňovat to, jak pravidelně se natahují.
NUVOLARI Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 to vito: nechceš je prodat? nebo vyměnit? kdyžtak mail: gtr@seznam.cz nebo i ostatní: nemáte navíc jedny sporty 1.gen?
31682 Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 NUVOLARI napsal: nebo i ostatní: nemáte navíc jedny sporty 1.gen? Na burzičce je budu měnit či prodávat.
NUVOLARI Odesláno 24. října 2006 Nahlásit Odesláno 24. října 2006 a kde a kdy to je? rád se zajdu podívat.
31682 Odesláno 24. října 2006 Nahlásit Odesláno 24. října 2006 Tak to abys sebou hodil http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=3000
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se