SCIFI Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 ... Ty mladsi a otevrene zubarske hlavy uz zdaleka nejsou tak militantni, jako treba pred patnacti lety. Tehda, kdyz clovek vyslovil "elektricky zubni kartacek", tak se dedci s majzlikem v ruce pokrizovali a udelali kolem sebe kruh z cesneku....kromě informovanosti a vzdělání to je i tím že starší el mechanický kartáčky který se točlily byly prý opravdu špatný. sonický to je o něčem jiným a dost těch starej páprdů nemá ponětí co to je. je to nový a alektrický tak je to prostě špatný. klasika.zbytek +1
blackhead Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 Me naopak muj zubar el. sonickej kartacek doporucil, jde s dobou
vanderB. Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 Hele neexistuje uz kartacek neco jak je ten robotickej vysavac? Jak votevres v noci drzku, uz je tam a meje. já ráno
Gustaf Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 ono staci manuálně vycistit zuby a pak vyplachnout hubu Listerinem.
Viktor Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 Další spokojený uživatel Philips Sonicare zde, celá rodina, řadu let. Před tím jsem měl zn. Ultreo, která s "ultrasound toothbrush" přišla první, byli to snad lidi od US Philips, kteří to vymysleli a nedohodli se na odměně, tak spustili vlastní firmu, ta ale zkrachovala a Philips pak začal dělat řadu Sonicare. Teď jsem se díval, že už firma Ultreo vstala z mrtvých, tělo mám ještě někde ve skříni a na pohled vypadá stejně.
Jeremy Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 CURAPROX 5460 ultrasoft.Dřív jsem byl zvyklej na tvrdý štětiny a todle je "divný". Ale z průměru 1 kaz za rok jsem se dostal na průměr 0 kazů za tři roky plus dásně bez problémů.Zubařka říká, že žádná elektrika to nevyčistí jako todle. U mě to funguje :-)
Hasňa Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 (upraveno) Zubarka keca, az se ji od pusy prasi. Ano, i s beznym kartackem jdou zuby vycistit dobre, to nikdo nepopira, ale tvrzeni, ze "zadna elektrika to nevycisti jako todle", je samozrejme hovadina. Jeste by k tomu sluselo dodat, ze "Ja bych vsechny tyhle elektricky kartacky a internety zakazala, to vam teda povim pani, to je hrozny todlencto, tohle za nas nebyvalo." "Often publications come out where they take 100 people and give 50 manual toothbrushes and 50 electric and compare how much plaque is getting removed, how healthy the gums are and how much gum recession they have," Alldritt says. "In most reports people using an electric brush generally do bettter." " Q. Are electric toothbrushes better than manual ones? A. Ask most dentists and they?ll tell you yes and I concur. In fact, according to a study by the Sheffield University, rotating brushes reduce 11% more plaque than manual toothbrushes, and can also significantly reduce gum problems ? like gingivitis in as little as four weeks. And the results get better the longer you use them.The big advantage of electric brushes, is that they do most of the work for you, many are designed to tackle more than just the front-facing surface of the teeth and the better ones also have timers so you know exactly how long to brush for (two minutes is the recommended minimum). Ones with round heads and side-to-side oscillations are especially effective because they ?hug? the tooth as they brush, making sure it?s cleaned from more than one side.The trick is to use then correctly. The most common mistake is to use them like you would a normal toothbrush (and I?ve done this myself when I?ve neglected to charge mine!). Instead, you should simply place the brush head against each individual tooth and let the lovely little oscillations and pulsations do the rest. Upraveno 14. ledna 2014 uživatelem Hasňa
Gustaf Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 právě že normálním kartáčkem si vyčistíš zuby správně. Rotačním moc ne. Správně se zuby čistí od dásně k incizi (ke hraně či hrbolku) a tím i zároveň masíruješ dáseň a stále jí jakoby u krčku přitahuješ k zubu. (zabránění ústupu dásně) Tento pohyb tě žádná rotační elektrika neudělá. ...
blackhead Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 doporucujeme sonickej, ne rotacni - to je uz historie.právě že normálním kartáčkem si vyčistíš zuby správně. Rotačním moc ne. Správně se zuby čistí od dásně k incizi (ke hraně či hrbolku) a tím i zároveň masíruješ dáseň a stále jí jakoby u krčku přitahuješ k zubu. (zabránění ústupu dásně) Tento pohyb tě žádná rotační elektrika neudělá. ...
notabene Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 Jako zubař docela hledím.. Curaprox se doporučuje protože prostě funguje a ano má dobrý marketing, já zkouším vše možné od TePe po Swissdent ale dlouhodobě mi nejvíc vyhovuje curaprox. Co se týče pasty je fakt jedno co budete používat, pasta funguje hlavně jako lubrikant Důležitějí jsou IDK pomůcky, mezizubní kartáčky jejich správná velikost a taky technika čištění. Obecně elektrické kártáčky nedoporučuju, ale sonické akceptuju. Sám mám někde zahrabaný nejvyšší model sonického kartářku od Braunu myslím.. nepoužívám protože po návyku na 3960 se mi zdá vše ostatní moc tvrdé.. jsem rád že zrovna tady najdu takovou diskuzi )
blackhead Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 To jsme tu presne potrebovali, zubare
notabene Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 Hledím v dobrým slova smyslu :-) povědomí je tu slušný.
blackhead Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 tak povidej, proc nedoporucujes a proc sonickej akceptujes? Me na cupra vadi ze je malej.
notabene Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 Jak říkám vadí mi ta tvrdost. Cura má ideální velikost, dostaneš se téměř všude, tam kam ne, tam se dostane jednosvazek. Cura vyhazuju klidně po 3 týdnech. Pro lidi kterým se nechce pořádně čistit klasickým kartáčkem a nemají nějaký specifický problém (para atd.) je sonic akceptovatelna varianta. Zeptám se zitra své hygienistky co je aktuální.
montemar Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 (upraveno) brzo bude zubni kazy hlidat ajfoun, prohlidek netreba http://www.stuff.co.nz/technology/gadgets/30010003/online-toothbrush-for-cleaner-teeth Upraveno 14. ledna 2014 uživatelem montemar
sibirnaya Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2014 kasli na ajfoun, kaz ti vyvrta tva stara..
montemar Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2014 no ty vole, zubar se to 6 let uci, kreslo za pul druhyho mega.. a vono to de doma na gauci s jednim cajkem..
sibirnaya Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2014 ja furt jen nevim, jestli je to prdel, nebo neni
geometr Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2014 Já bych řekl, že je spíš na světě dost blbců, včetně toho, co to vymyslel a toho, co to prodává. A mimochodem máma je zubní zdravotní sestra a někteří rodiče jsou více histeričtí než jejich děti, tak ty už vidím jak dětem spravujou zuby - trocha krve z dásně a volaj rychlou. Třeba k tomu prodávají i lokální umrtvení v injekci :-)
montemar Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2014 tak zminka o lidocainu tam myslim nekde byla..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se