People Odesláno 15. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2014 (upraveno) pred chvilkou som kupil toto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. diky za tipy a rady. Upraveno 15. ledna 2014 uživatelem People
j3ykobim Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2014 když tu máme zubaře jak je to s Listerinem? používat či nepoužívat? po přečtení pár negativních článků, sem ho přestal používat, mám doma ještě 5 litrů a je mi to líto vylejt
FraK Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2014 K vánocům jsem koupil dceři Philips Sonicare DiamondClean a po přečtení posledního dTestu jsem se od manželky dozvěděl něco o tom, jak jsem se unáhlil a špatně nakoupil. Tak mě docela potěšily pozitivní názory na Philips Sonicare v tomto vlákně.
SCIFI Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2014 Fraku koupil jsi dobře, precti si ten test. Jen si dobře schovej účet. Budeš ho potřebovat, já jdu zítra opět reklamovat. Začne po roce rezonovat.
Hasňa Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2014 Me Philips vydrzel pres dva roky. Pak odesel. Ale byl proste nejlepsi.
ggrand Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Po přečtení testů foťáků v dTestu jsem tyhle umělce začal ignorovat. Protože jestli rozumí většině věcí alespoň z 50% tak "dobře" jak foťákům, tak větší smysl vidím ve vyhazování peněz oknem než je sponzorovat koupením jejich časopisu.
bobi Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 Nečistěte tímto kartáčkem zuby domácím zvířatům! (Náš Azor mě při pokusu značně pokousal.)
montemar Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Odesláno 29. června 2014 nostalgie..norskou znacku JORDAN mam rad uz z predrevolucni doby...
WATCHES Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Používám manuální Curaprox 3960. Rád bych vyzkoušel elektrický.Vybírám mezi:1) OralB, který osciluje a pulzuje (vítěz D-testu) http://www.nazuby.cz/Braun-Oral-B-TriZone-3000-elektricky-zubni-kartacek?categoryId=36, 2) Curaprox sonický http://www.nazuby.cz/Curaprox-Hydrosonic-zubni-kartacek?categoryId=363) Philips sonický http://www.nazuby.cz/Philips-Sonicare-FlexCare-s-UV-zaricem?categoryId=36 Děkuji za případné rady
stosi Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Zůstaň u 3960.a přidej nějaký solo (např. TePe), líp zuby nevyčistíš.
Gustaf Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 tak tak....kašli na elektriku. Cura je nejlepší
gougy Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 (upraveno) Vybereš si BMW nebo Mercedes? (Philips vs Braun) a doporučuji Cura ponechat na počáteční období zvykání, za pár měsíců už budeš línej na cokoliv jiného, než elektřinu a začneš uvažovat nad zubní sprchou Za mě Philips - spokojenost se vším včetně výdrže baterky (za rok to ale klesne), rezonancemi ten můj netrpí, ale to může být tím, že mi spadl z poličky na kachličky.... a nic..... také proto zkusím příště zase Philips.Edit: co mě vyloženě těší je UV lampa - nevím, jestli to na bakterie funguje, ale prostě funguje.. Upraveno 21. ledna 2015 uživatelem gougy
Oliver333 Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 pred chvilkou som kupil totoPhoto 15.1.2014 14 17 43.jpg diky za tipy a rady. ahoj, jaké jsou postřehy? Jsi s ním spokojený?
People Odesláno 22. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 Maximalna spokojnost. Dokonca na to pasuju aj rotacne nadstavce. Menim si podla chuti a nalady.
Pepe Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 Zůstaň u 3960. A proč zrovna 3960? Já používám 5460, v čem je rozdíl v parametrech vím, ale proč u vás ta preference 3960?
gougy Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 Maximalna spokojnost. Dokonca na to pasuju aj rotacne nadstavce. Menim si podla chuti a nalady.a měl jsi před tím už elektriku, nebo sis zvykal? (na Ultrasonic mi to trvalo tak minimálně měsíc.Protože co bych doporučil aktuálnímu začátečníkovi, je asi nová generace s Bluetooth - zubní fitness v mobilu, to jsem ještě neměl
stosi Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 A proč zrovna 3960? Já používám 5460, v čem je rozdíl v parametrech vím, ale proč u vás ta preference 3960?Ahoj. Taky používám 5460. Ale ten už by měl být, dle mé zubařky, na její doporučení. Mám nějak slabší sklovinu. Zbytek rodiny používá 3960. Sranda je, že když používám solo kartáček, tak mi přijde mnohem tvrdší, než kdejaký rýžák. Ale musím přiznat, že po roce denního solo čištění (u zpráv tak 20min) se mi zuby neskutečně zlepšily.
Liqid Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 když tu máme zubaře jak je to s Listerinem? používat či nepoužívat? po přečtení pár negativních článků, sem ho přestal používat, mám doma ještě 5 litrů a je mi to líto vylejt Připojuji se k dotazu, taky jsem uživatelem Listerinu a názor odborníka by mě zajímal. A máte někdo zkušenosti s bělením? Trochu bych potřeboval rozzářit úsměv
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se