Přejít na obsah

NIGHTSHOTS

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

to xnokiax - překračuješ pravidla, nemáš 50 příspěvků, nemůžeš nabízet nic k prodeji !!! Prosím moderátora o zakročení.

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 2. 4. 2011 v 0:39, 'Snow' napsal:

to xnokiax - překračuješ pravidla, nemáš 50 příspěvků, nemůžeš nabízet nic k prodeji !!! Prosím moderátora o zakročení.

to podla mna nie je inzerat -nie je tam ze predavam. je to popiska len. niekomu som to tu videl. a po dalsie su predane.

Návštěvník Snow
Odesláno
  V 2. 4. 2011 v 0:49, 'xnokiax' napsal:

a po dalsie su predane.

Pokud jsou prodané, nevidím sebemenší důvod mít takový podpis, je to nesmysl, že ano.

Návštěvník Snow
Odesláno

Milý Srane reinkarnace YPA, jsem starý člověk a na novoty si těžce zvykám. Budeš se muset smířit s tím, že Tě budu oslovovat Tvým starým, původním nickem, pro mě totiž YPO nikdy nezemře :lol:.

Odesláno
  V 2. 4. 2011 v 2:48, 'Snow' napsal:

Pokud jsou prodané, nevidím sebemenší důvod mít takový podpis, je to nesmysl, že ano.

verim ze je to uz lepsie a vyriesene ;-)(vdaka za upozornenie)

Návštěvník Tada
Odesláno

Pro mě YPO taky nezemře, dokud neuvidím jeho mrtvé tělo na vlastní oči :)

Odesláno

Tado, YPO je nick, ten nemá tělo, pokud motáš nick a reálnou osobu, kterou bys měl zájem vidět mrtvou, mohl bys dopadnout jako jeden jinej trouba co si tu pletl nicky s lidma a lidi s terčema.

Návštěvník Tada
Odesláno

Bandicoot: Tak ja na tom nemam zadny zajem, jen pisu, ze by to bylo jedine pro me relevantni potvrzeni toho, ze YPO je pryc :)

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...