Sedlin Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 sedlin a coolidge- vaše noční fotky mě prostě bavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škardík Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Bulova Snorkel chronograph.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škardík Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Parnis Big pilot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 @Sedlin Tak takhle jsem ty tristovky jeste nevidel. Pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Sedlin, nádherná fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 To neni treba, staci to odbarvit, treba v LR. Nerad ti saham do fotky, ale mel sem na mysli neco takoveho. (jeste mi to nedalo a udelal jsem drobou retus) snkk (1 z 1)-12 resize-3.jpg dokonalost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 IMG_7993-1200.JPG pripujuji se ke kolegum vyse a klanim se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 k pánům nademnou nesahám ani po nehty na nohou, ale co už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 C60 Trident Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 pebe: díky za zelené lumi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 svítí moc pěkně náhodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Manželka mě včera vyhodila od cmpu že potřebuje dopařit nějakou kampaň v Heroes of M&M nebo co, tak sem udělal to, co každej normální chlap ... šel fotit lumi na hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Morbo, pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Nasvietil som ich, kazdopadne lumi na DC67 velka spokojnost aj bez nasvietenia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 marecenator: tak mne se libi zase toto , super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Nahodím jednu srovnávačku, resp. jen takový pokus focený cca po minutě. Za 4 roky co mám zrcadlovku jsem nebyl schopný pořídit stativ, takže hodně polní podmínky. Časem by bylo lepší zvolit alespoň 5 minutový interval a rozsah aspoň hodiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Coolidge a Prischera - panove, fomozni Přesně tak!!!sedlin a coolidge- vaše noční fotky mě prostě bavejdiky panove sarg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 (upraveno) Vomegy... Upraveno 25. ledna 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se