instant Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 instant: Takhle vedle Monster vypadají MM tak dokonale elegantně Dík za to srovnání, koriguje to moje představy o nositelnosti MM na mým zápěstí. Už se nemůžu dočkat srazu. dokonale nositelne a elegantne hodinky, ja vam to davno chlapi hovorim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 je to tak MM vypadají tak nejuhlazeněji z nich,líbí se mi moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Vlevo Seiko Monster, uprostřed mávající Mao, vpravo SNK809 od Yobokies ty modifikovaný seika svítěj moc hezky. nemáš tady prosímtě někde jejich fotku? myslím, žes o nich psal..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Vim ze jsem to uz posilal jinam SEM ale myslim ze to patri i sem je to tu takovy prehled. Seiko Atlas 5 SKZ209K1 , Hamilton KHAKI NAVY GMT , Victorinox Swiss Army AirBoss Mach 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Ta fteřinofka u érbosů je parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Instant: Ty sis uz dal na MM sklo s AR? Nebo se mi to jen zda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grand Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Grand Seiko SBGE011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Instant: Ty sis uz dal na MM sklo s AR? Nebo se mi to jen zda.... MM ma povodne sklo s AR Link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Grand Seiko SBGE011 krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grand Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Správne malo byť napísané SBGE001. SBGE011 je samozrejme úplne iný model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Vim ze jsem to uz posilal jinam SEM ale myslim ze to patri i sem je to tu takovy prehled. Seiko Atlas 5 SKZ209K1 , Hamilton KHAKI NAVY GMT , Victorinox Swiss Army AirBoss Mach 4 hamiltony su suprove... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 Správne malo byť napísané SBGE001. SBGE011 je samozrejme úplne iný model. jasne jasne, najprv som ta aj chcel opravit ale nasledne som zbadal vlakno v chlubirně, tak mi bolo jasne ze "mas svoj den" a je to puhy preklep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 Zenith Defy Classic Open Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 Traser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 To KIBI: jestli to bylo na me , tak dik. UČ SE ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 (upraveno) Ta GMT Grand Seika jsou prostě geniální... Proč jen nejsou mechanická ? EDIT: Ten springdrahv je fakt zajímavá technologie, hm... A ty hodinky jsou fakt fajn Kolik tak koštujou? Upraveno 25. ledna 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Ta GMT Grand Seika jsou prostě geniální... Proč jen nejsou mechanická ? EDIT: Ten springdrahv je fakt zajímavá technologie, hm... A ty hodinky jsou fakt fajn Kolik tak koštujou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Slova někdy nedokážou vyjádřit to, co jeden (v tomto případě 3) pohled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Jeden dost šitovej najtšot. Důvod proč šitovej viz vlákno co kdo pije...Je zmalovanej jak já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2011 Ty hodinky jsou foceny svetru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se