Bask Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 (upraveno) ...tak jedny stare Vostoky Komandirskie. Pre znalcov, upravil som lunetu a naniesol novu, lepsiu luminisencnu farbu. Upraveno 30. října 2009 uživatelem Bask Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Soucasne poklady. Jen ty nove SDW Hyperbar jsem nemohl zrovna ten den vubec najit. Foceno vazenym clenem fora - me nenadavejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krystekomega Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 OFFTOPIC jako každej rok jsme blbli s dětma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krystekomega Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 (upraveno) Niezły zegarek Hezké hodinky Upraveno 31. října 2009 uživatelem krystekomega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 Vosto-Europe GAZ 14 Chronograph Black - žádná sláva proti vašim budíkům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 Netřeba představovat (nefotil jsem to já, ale kamarád - nevlastním to správné vybavení...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bask Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 Netřeba představovat (nefotil jsem to já, ale kamarád - nevlastním to správné vybavení...) Pekne, ale preco to fotil tak, za sa prekryvaju vsetky tri rucicky a este aj jeden index? Horsi okamih vybrat nemohol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 http://www.network54.com/Forum/353391/mess...oween+lume+shot OFFTOPIC jako každej rok jsme blbli s dětma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 YPO: bomba nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 Bandi příští rok si můžeš dát s děckama nějaké skeletony...Možná už aby jste začli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 tombed: až seženu velkou a měkkou dýni tak klidně, ale tady maj takový tvrdý, křivý šmejdy třetí kategorie, co by v evropě nikdo ani na kompost nedal, že snad pro ní budu muset aspoň za hatě do rakous. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 spousta pumpkinů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 Pekne, ale preco to fotil tak, za sa prekryvaju vsetky tri rucicky a este aj jeden index? Horsi okamih vybrat nemohol. Prostě nějak slovo dalo slovo, bafnul hodinky, zavřel se vedle v pokoji a pokoušel se fotit (byla to jeho hodinková premiéra ) a já jsem si toho všimnul až když jsem si od něj přetáhnul fotky do compu - tak snad příště (on sice udělal hafo fotek a hromada z nich je "stylově" v pořádku, ale ne už jejich kvalita...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romco Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 ORIS Divers Date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Vosto-Europe GAZ 14 Chronograph Black - žádná sláva proti vašim budíkům Heled nesviti sice moc, ale sviti zajimave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stvmax Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 BREITLING NAVITIMER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 jedna efektnější půlminutovka a druhá víc vypovídající - 2 vteřiny bez předchozího nasvětlení, celý večer pod rukávem. je fakt, že když je před spaním á v 23h krátce nasvítím ledkou, tak není problém třeba v pět ráno přečíst kolik je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 kdyz jsme u tech pulminutovek tak jedna starsi... monstra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stvmax Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 SEIKO SAMURAI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se