Gilius Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Odesláno 21. března 2009 objevil jsem tyhle hodinky.....pro fandy pilotek........ Seikosha WWII `Navy, Aviator Chronometer`Seiko cal.7s26 21 Jewels zdroj/source
Gilius Odesláno 21. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2009 další link..... http://forums.watchuseek.com/showthread.php?p=621828 možná tip pro Oniona,po čem jít......
Baker Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Odesláno 21. března 2009 Prumer 48mm musi na drobne ruce Japonce vypadat legracne.
Gilius Odesláno 21. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2009 mno..drobná ruka.....nevím,kolik jsi jich kdy potkal.....ale oni až tak drobné ruce nemají A pilotky(beo....) mají být velké...ne??? Já to sem dal proto,protože se mi líbil ten "rozsypanej čaj" na ciferníku a proto,protože Onion píše,že má skoro vše.....tak speciálně pro něj,pro inspiračku.....
Baker Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Odesláno 21. března 2009 Gilius napsal: kolik jsi jich kdy potkal... Byl jsem tam.
Gilius Odesláno 21. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2009 Baker napsal: Byl jsem tam. ups.....to jsi jich potkal asi víc......
Jerryl Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Odesláno 21. března 2009 Baker napsal: Prumer 48mm musi na drobne ruce Japonce vypadat legracne. Japončíci to nosili na zádech a sponu měli na hrudi.
klaucz Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Odesláno 22. března 2009 Jerryl napsal: Japončíci to nosili na zádech a sponu měli na hrudi. Sumík je měl na palcu u nohy
Gilius Odesláno 23. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2009 mne docela sejříte.....čekal jsem,že se budou líbit vášnivým beobachterům a zatím takový "sra*ky"...... Ač na takové hodinky moc nejsem,tyhle jsou první(pilotky),které v mých očích mají "něco"......
Onisan Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 Mně se líbí, ale nějak jsem nikde nenarazil na jejich prodej... Pokud by jste je někdo potkali, tak mi dejte vědět, já je beru... ať mám osu zla Berlín - Řím -Tokio kompletní
Návštěvník YPO? Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 o těchto hodinkách tu už někdy něco psal safi nebo afrikab, ale nemůžu to najít
bandicoot Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 Jsou pěkný, ale cokoliv co zavání japonskýma vzdušnýma silama mě připomene Toci Fana a jsem v pr*eli. Navíc už jsou pár let sold out, takže nezbývá než sledovat fóra...
afrikab Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 bandicoot napsal: Navíc už jsou pár let sold out, takže nezbývá než sledovat fóra... Presne tak. Byla to limitka, ktera je uz hodne davno vyprodana. Pokud o ne ma nekdo zajem, bude si muset nechastat nekolikanasobek puvodni ceny...pokud je vubec sezene. To je spis realne koupit puvodni japonske z WWII.
Gilius Odesláno 24. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Tak ještě pár "mlsacích" fotek- zdroj/source a TADY je pravděpodobně originál........
instant Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Krasa.. aj keď mám na obsesiu pilotnými hodinkami /zvlášť na tomto fóre/ svoj názor, toto je paráda..
Karlos Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 (upraveno) Ten nápis na ciferníku, není to japonsky Luftwaffe, že ne? EDIT: překlep Upraveno 25. října 2009 uživatelem Karlos
Diamondking Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Co mi na nich fakt vadí, je ten "umělecký" font indexů..kdyby byly ty číslice jako na vnější straně lunetky to bylo iné kafe.
Gilius Odesláno 25. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Diamondking napsal: Co mi na nich fakt vadí, je ten "umělecký" font indexů..kdyby byly ty číslice jako na vnější straně lunetky to bylo iné kafe. je to skoro stejné,jako na těch původních...viz. odkaz........
vendy Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 No ten font indexů mi ani tak nevadí,v kombinaci s tvarem ručiček je to sice zvláštní,ale zase ,,japonské" a to se počítá.Tedy upřímně řečeno,pokud by je dále vyráběli asi bych o nich uvažoval jako o takové raritce.Ale co jsem se tak díval zatím jsem na ně nenarazil a pokud se někde objeví bude to pálka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se