Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

mno..drobná ruka.....nevím,kolik jsi jich kdy potkal.....ale oni až tak drobné ruce nemají:) A pilotky(beo....) mají být velké...ne???

Já to sem dal proto,protože se mi líbil ten "rozsypanej čaj" na ciferníku a proto,protože Onion píše,že má skoro vše.....tak speciálně pro něj,pro inspiračku.....:)

Odesláno

mne docela sejříte.....čekal jsem,že se budou líbit vášnivým beobachterům a zatím takový "sra*ky"...... :cigar:

Ač na takové hodinky moc nejsem,tyhle jsou první(pilotky),které v mých očích mají "něco"......

Odesláno

Mně se líbí, ale nějak jsem nikde nenarazil na jejich prodej... Pokud by jste je někdo potkali, tak mi dejte vědět, já je beru... ať mám osu zla Berlín - Řím -Tokio kompletní :)

Návštěvník YPO?
Odesláno

o těchto hodinkách tu už někdy něco psal safi nebo afrikab, ale nemůžu to najít

• po 4 týdnech...
Odesláno
  bandicoot napsal:
Navíc už jsou pár let sold out, takže nezbývá než sledovat fóra...

Presne tak. Byla to limitka, ktera je uz hodne davno vyprodana. Pokud o ne ma nekdo zajem, bude si muset nechastat nekolikanasobek puvodni ceny...pokud je vubec sezene. To je spis realne koupit puvodni japonske z WWII.

• po měsících...
Odesláno
  Diamondking napsal:
Co mi na nich fakt vadí, je ten "umělecký" font indexů..kdyby byly ty číslice jako na vnější straně lunetky to bylo iné kafe.

je to skoro stejné,jako na těch původních...viz. odkaz........

Odesláno

No ten font indexů mi ani tak nevadí,v kombinaci s tvarem ručiček je to sice zvláštní,ale zase ,,japonské" a to se počítá.Tedy upřímně řečeno,pokud by je dále vyráběli asi bych o nich uvažoval jako o takové raritce.Ale co jsem se tak díval zatím jsem na ně nenarazil a pokud se někde objeví bude to pálka.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...