New X-Bob Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 hele, pro polo tričko sem taky. Enem bysme měli dát ricousovi chvilku pokoj :D Teď bude běhat po Sunarech, Pamperskách, vlhčenejch ubrouskách a nebude mít čas na výšivky. Ačkoliv, to by byla frajeřina, mít na plínkách vyšito Chronomag. Jen jestli by to nedřelo do prdelky....
bandicoot Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 klubové triko s hráčem Pola a s výšivkou Chronomag na rukávu by nebylo špatný, akorát by ty trika musel někdo nakoupit po pár eurech v Metzingenu a vyjde to jak ten fruit :-)
jovani Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Slovensko hlasi prichod ciapky i s "flekom pod hrnek" Dikes Richarde
MarcelG Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Ricous: dodatečně velké gratulace!! A ještě jednou díky za akci, zvládl jsi to s velkým přehledem! A k polo shirt se každopádně přiojuji...
cody Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Hlásím, že čepice pro mne a pro Codyho dorazily v pořádku. DÍKY. Super cepky, dnes jsem si ji konecne poradne ponosil. Akorat uz si asi zadnou jinou v kramu nekoupim, kdyz ted vim co se da udelat (a jak bleskove) za par korun. Diky Ricousi za perfektni praci a logistiku, opozdene gratuluju k poslenim dvou prirustkum!!
mischa Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 čapka dnes dorazila, je to bomba a na domácí nošení superfrajeřina, zejména, když vařím
ricous Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2009 Takže dneškem byla odeslána poslední várka čapek (kromě dvou kousků pro Gerharda, zašlu po domluvě) - díky všem za účast i za rychlé vyřízení! Polo trika nejsou nemožná, záleží však na zájmu - myslím, že bude potřeba minimálně 50 ks.
New X-Bob Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2009 Ricousi, nepokoušej hady bosou nohou. Jen co to vytroubíš, bude objednávka na 75 ks a po termínu přihlášek přijde ještě 5 emailů od lidí, že by je taky chtěli
Návštěvník YPO? Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2009 nejlepčí trika stejně dělá Baker
vlamor Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2009 Takže dneškem byla odeslána poslední várka čapek (kromě dvou kousků pro Gerharda, zašlu po domluvě) - díky všem za účast i za rychlé vyřízení! Ricous vďaka, že to medzi kojením a prebaľovaním stíhaš...! Posledná várka má svoje výhody - tie prvé už budú zodrané a my budeme mať funglovky...
Kalifx Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Šiltofku jsem obdržel, je parádní a moc děkuju ricousovi za realizaci a pavčovi za ochotu k distribuci!
pavča Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Šiltofku jsem obdržel, je parádní a moc děkuju ricousovi za realizaci a pavčovi za ochotu k distribuci! Neni za co, to je normál. Ahoj.
Radimk Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Tak sem se bez předchozího varování svezl s Váma... Docela se děsím toho až v tom někoho potkám a zeptám se ho na kozu... Jinak dík, rychlý dobrý podnik
tombed Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 dneska jsem se dostal teprve na poštu a čepička tam byla! díky ricousi...
vlamor Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 Tak šiltovka dorazila cez Brno aj ku mne. Ricous, vďaka ešte raz za to parádne tienitko na pracovnej lampe... :
Ruda Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 Jsem rád, že jsem si objednal kšiltovky dvě, protože jednu mi už skoro znárodnila manželka
Varadero Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 (upraveno) jeste jednou dekuju Pekne aranzma ;-) Jinak dekuji ricousovi za super praci. Ksiltovka je super. Upraveno 4. května 2009 uživatelem Lukas Svoboda
Ruda Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 Tak šiltovka dorazila cez Brno aj ku mne. Ricous, vďaka ešte raz za to parádne tienitko na pracovnej lampe... : Tento výhled od pracovního stolu ti upřímně závidím. Já mám výhled jen na reaktorovou halu
bandicoot Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 já si objednal taky dvě a "navy" už nosí kolega
Baker Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Chronomag ksandy ... co na to motorkari ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se