Bert Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Přátelé, Chronomag si dlouhodobě nerozuměl s Tapatalkem. Vedlo to k řadě doublepostů. Což modům přidělávalo tunu práce. Dnes jsem Tapatalk na Chronomagu vypnul. EDIT: vypnut do doby migrace. Po té bude znovu zapnut a uvidíme.
Greenhornik Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Taky jsem jeden doublepost takto způsobil. Nicméně byl šikovný na full-text vyhledávání v konkrétních vláknech. Chronomag toto umí jen ve své desktopové verzi, v mobilní verzi vyhledává napříč celým Chronomagem.
prischera Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Chrome na iOS, vyhledávání funguje bezproblémů detailně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Harwey Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Vyhladavanie na mobile funguje uplne v pohode Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Greenhornik Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Díky, na desktopu jsem používal jiný postup. Tohle funguje skvěle, tak Tapatalk netřeba, beru zpět. 1 1
tmoris Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Poradite mi prosim chlapi, jak optimalne/jednoduse vyuzivat webove forum pro nasledujici funkcionalitu, kterou jsem mel v tapatalku (aniz bych se musel pokazde proklikavat do danych sekci fora nebo hledat konkretni vlakna rucne): - sledovani oblibenych subsekci fora (prodej, ostatni prodej, ..) - sledovani prihlasenych vlaken (napr. vlakna ktera jsem zahajil ja, takze mi to pak v tapatalku ukazovalo, kdyz mi v mojem vlakne nekdo odpovedel)
KFL Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Au, to mě dost pr*á, Tapatalk používám posledních 6-7 let .
KFL Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února 1 minute ago, tmoris said: Poradite mi prosim chlapi, jak optimalne/jednoduse vyuzivat webove forum pro nasledujici funkcionalitu, kterou jsem mel v tapatalku (aniz bych se musel pokazde proklikavat do danych sekci fora nebo hledat konkretni vlakna rucne): - sledovani oblibenych subsekci fora (prodej, ostatni prodej, ..) - sledovani prihlasenych vlaken (napr. vlakna ktera jsem zahajil ja, takze mi to pak v tapatalku ukazovalo, kdyz mi v mojem vlakne nekdo odpovedel) Tak full webová verze umí sledování sekcí a vláken taky a vyhazuje to notifikace tady nebo posílá mailem. Ovšem přímý oznámení na mobil z webu asi nepůjdou; byť je to jen odhad, zatím jsem nezkoumal.
patprom Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Škoda, na Tapatalk jsem byl dlouhá léta zvyklý, takhle je to pro mě dost nepohodlné, tudíž asi nebudu chodit tak často, což mi na druhou stranu ušetři čas na jinou zábavu
Harwey Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února @tmoris Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sledovanie vo vlastnych vlaknach: Hore vpravo 3 ciarky --> aktivity --> obsah ktery sem vytvoril --> a opat 3 ciarky, sledovat
Vortex-Tempus Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Nikdy som to nepouzival - takze mi chybat nebude. Mobilna verzia je v pohode. Je to len o tom na co je clovek zvyknuty… 1
AndyAaron Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února 12 let na Tapatalku. RIP. @Bert - v pripade migrace fora bude mozne Tapinu znovu zapnout? Bude to fungovat lepe?
Bert Odesláno 15. února Autor Nahlásit Odesláno 15. února před 33 minutami, patprom napsal: Škoda, na Tapatalk jsem byl dlouhá léta zvyklý, takhle je to pro mě dost nepohodlné, tudíž asi nebudu chodit tak často, což mi na druhou stranu ušetři čas na jinou zábavu Ale jdi, Ty brepto ....
Bert Odesláno 15. února Autor Nahlásit Odesláno 15. února Právě teď, AndyAaron napsal: 12 let na Tapatalku. RIP. @Bert - v pripade migrace fora bude mozne Tapinu znovu zapnout? Bude to fungovat lepe? Andy, to netuším. Jak jsem již dříve psal, důvody pro migraci, potažmo priority migrace, leží úplně někde jinde. Uvidíme, vyzkoušíme. Ničemu se nebráním. 1
patprom Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února před 13 hodinami, Bert napsal: Ale jdi, Ty brepto .... Brepto, nebrepto, Bertíku, faktem je, alespoň pro mne, že přehlednost na kterou jsem byl zvyklý, je fuč. Znáš to, zvyk je železná košile a když změníš něco léta zavedeného a fungujícího, změní se i návyky uživatelů. Pro mě to teda, bohužel, platí téměř stoprocentně. Přes tapatalk jsem na první pohled viděl, která vlákna jsou čerstvá, aktivní. O to jsem v tuto chvíli přišel.
Bert Odesláno 16. února Autor Nahlásit Odesláno 16. února No a co Ti brání to udělat přes web rozhraní? Menu vpravo nahoře Aktivity Všechny aktivity
Harwey Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února patprom, uplne v pohode Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Hasňa Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Tak to s tím Tapatalkem mě taky velice mrzí. Jeho jednoduchá tmavá grafika, osekán všeho zbytečného a uživatelská přívětivost mě provázela leta letoucí, velký špatný. Na webové rozhraní na mobilu jsem si snažil zvyknout, ale nezvykl, pocitově to byl downgrade.
Shane001 Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Jediné co mě na vypnutí Tapatalk těší, je že nejsem sám, kdo na něj byl zvyklý. A komu dělá problém přejít na jiné zobrazení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se