Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přátelé, Chronomag si dlouhodobě nerozuměl s Tapatalkem. Vedlo to k řadě doublepostů. Což modům přidělávalo tunu práce. Dnes jsem Tapatalk na Chronomagu vypnul.

EDIT: vypnut do doby migrace. Po té bude znovu zapnut a uvidíme.

Odesláno

Taky jsem jeden doublepost takto způsobil. Nicméně byl šikovný na full-text vyhledávání v konkrétních vláknech. Chronomag toto umí jen ve své desktopové verzi, v mobilní verzi vyhledává napříč celým Chronomagem. 

Odesláno

Díky, na desktopu jsem používal jiný postup. Tohle funguje skvěle, tak Tapatalk netřeba, beru zpět. 

• Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Poradite mi prosim chlapi, jak optimalne/jednoduse vyuzivat webove forum pro nasledujici funkcionalitu, kterou jsem mel v tapatalku (aniz bych se musel pokazde proklikavat do danych sekci fora nebo hledat konkretni vlakna rucne):

- sledovani oblibenych subsekci fora (prodej, ostatni prodej, ..)

- sledovani prihlasenych vlaken (napr. vlakna ktera jsem zahajil ja, takze mi to pak v tapatalku ukazovalo, kdyz mi v mojem vlakne nekdo odpovedel)

Odesláno
1 minute ago, tmoris said:

Poradite mi prosim chlapi, jak optimalne/jednoduse vyuzivat webove forum pro nasledujici funkcionalitu, kterou jsem mel v tapatalku (aniz bych se musel pokazde proklikavat do danych sekci fora nebo hledat konkretni vlakna rucne):

- sledovani oblibenych subsekci fora (prodej, ostatni prodej, ..)

- sledovani prihlasenych vlaken (napr. vlakna ktera jsem zahajil ja, takze mi to pak v tapatalku ukazovalo, kdyz mi v mojem vlakne nekdo odpovedel)

Tak full webová verze umí sledování sekcí a vláken taky a vyhazuje to notifikace tady nebo posílá mailem.
Ovšem přímý oznámení na mobil z webu asi nepůjdou; byť je to jen odhad, zatím jsem nezkoumal.

Odesláno

Škoda, na Tapatalk jsem byl dlouhá léta  zvyklý, takhle je to pro mě dost nepohodlné, tudíž asi nebudu chodit tak často, což mi na druhou stranu ušetři čas na jinou zábavu 😉

Odesláno
před 33 minutami, patprom napsal:

Škoda, na Tapatalk jsem byl dlouhá léta  zvyklý, takhle je to pro mě dost nepohodlné, tudíž asi nebudu chodit tak často, což mi na druhou stranu ušetři čas na jinou zábavu 😉

Ale jdi, Ty brepto .... 🍻

Odesláno
Právě teď, AndyAaron napsal:

12 let na Tapatalku. RIP.

@Bert - v pripade migrace fora bude mozne Tapinu znovu zapnout? Bude to fungovat lepe?

Andy, to netuším. Jak jsem již dříve psal, důvody pro migraci, potažmo priority migrace, leží úplně někde jinde. Uvidíme, vyzkoušíme. Ničemu se nebráním.

• Díky 1
Odesláno
před 13 hodinami, Bert napsal:

Ale jdi, Ty brepto .... 🍻

Brepto, nebrepto, Bertíku, faktem je, alespoň pro mne, že přehlednost na kterou jsem byl zvyklý, je fuč. Znáš to, zvyk je železná košile a když změníš něco léta zavedeného a fungujícího, změní se i návyky uživatelů. Pro mě to teda, bohužel, platí téměř stoprocentně. Přes tapatalk jsem na první pohled viděl, která vlákna jsou čerstvá, aktivní. O to jsem v tuto chvíli přišel. 

Odesláno

Tak to s tím Tapatalkem mě taky velice mrzí. Jeho jednoduchá tmavá grafika, osekán všeho zbytečného a uživatelská přívětivost mě provázela leta letoucí, velký špatný. Na webové rozhraní na mobilu jsem si snažil zvyknout, ale nezvykl, pocitově to byl downgrade.  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...