Logarex Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu V 23. 10. 2024 v 8:04, koveras napsal: Páči sa mi jak chrono, tak trojručka. Len teda nechápem, prečo do trojručky nedali ten 3-denný strojček, keď ho majú. Mám to podobně, ale tady udělám rád výjimku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu mrknete, na ofiko webu zmizely skoro vsechny SOH. bud se chysta refresh, nebo se ten silenec rozhodl zrusit dalsi radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu ... tak zda se, ze to je jenom anomalie ceskyho webu, nemeckej a USA zobrazuji docela normalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Ted se na to taky divam, a je pravda, ze jsem byl docela zaskoceny, ze by stahli SOHC, ale fakt to vypada, ze US je v normalu. Otazka je - nemohli oriznout ceskej trh..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Tak asi jen nejakej zasek, uz je tam vidim zpatky pro CZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Ahoj, koukal někdo na tohle video. Snad tím nic neporušuji, ale je to pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu (upraveno) Omyl! Upraveno 15. listopadu uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno pondělí v 22:35 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 22:35 Novinka Breitling Super Chronomat B01 44 and Chronomat 36 Caribbean Editions. Oba chronomaty od Breitlingu dostali novou barvicku v podobě karibské modré, která se poprvé objevila u Breitlingu v roce 2010. Jedná se o limitky v počtu 150 a 100 kusů. článek zde: https://teddybaldassarre.com/en-int/blogs/watches/breitling-super-chronomat-44-caribbean-editions-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno pondělí v 22:48 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 22:48 Aneb jak jinak nazvat barvu Tiffany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno úterý v 17:03 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:03 Mně se ty Super Chronomaty líbí. Vím, že je ta "tiffany blue" v kurzu, ale tady mi to nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se