Otto Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 (upraveno) Pokud jste tento odkaz už viděli, tak se omlouvám za nové vlákno. Tohle mě fakt dožralo. Longíny ve vlákně se mi moc libí - cena Koscom 46.750,-Kč. V replice 388,-doláčů. Pokud se podíváte blíž na fotky, zjistíte ETA strojek 2892 s perláží a docela vychytané ostatní detaily - viz přezka řemenu atd. To je fakt v pr.......!!!!! Smazán odkaz na stránky s fejky. Gilius Nahrál jsem fotku ze stránek LONGINES. Upraveno 25. března 2009 uživatelem Otto
yed69 Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 (upraveno) To zas byl někdo rychlý mazač Odkaz na eshop mně nezajímá. Chtěl bych ale vidět nějaké porovnání ETA strojku z fazifikátu s originálem. Můžete někdo stáhnout alespoň ty fotky? Hrome, jak jinak než srovnáním se dá naučit rozeznat fejky vyšších úrovní??? EDIT: Když tak mi alespoň řekněte, co to bylo za model a jestli ETU v originále nepoužívá, ať se alespoň něco dozvím. I když do 50k má ETU snad asi všechno... Upraveno 25. března 2009 uživatelem yed69
New Milis Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 yed69 napsal: To zas byl někdo rychlý mazač Odkaz na eshop mně nezajímá. Chtěl bych ale vidět nějaké porovnání ETA strojku z fazifikátu s originálem. Můžete někdo stáhnout alespoň ty fotky? Hrome, jak jinak než srovnáním se dá naučit rozeznat fejky vyšších úrovní??? EDIT: Když tak mi alespoň řekněte, co to bylo za model a jestli ETU v originále nepoužívá, ať se alespoň něco dozvím. I když do 50k má ETU snad asi všechno... Přece nejde o mazačství, to, aby se sem nevkládaly přímo odkazy na fejkařský stránky, se tady řeší co chvíli. To přece pro autora vlákna nemusí bejt problém stáhnout tu fotku a mrsknout ji sem místo odkazu, kterej zvyšuje ten pagerank, nebo jak se tomu nadává...? Otto, prosím tě, zkusíš to? Díkes.
Návštěvník YPO? Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 yed69 napsal: To zas byl někdo rychlý mazač Odkaz na eshop mně nezajímá. Chtěl bych ale vidět nějaké porovnání ETA strojku z fazifikátu s originálem. Můžete někdo stáhnout alespoň ty fotky? Hrome, jak jinak než srovnáním se dá naučit rozeznat fejky vyšších úrovní??? EDIT: Když tak mi alespoň řekněte, co to bylo za model a jestli ETU v originále nepoužívá, ať se alespoň něco dozvím. I když do 50k má ETU snad asi všechno... klasika - nafocený originál a přijde ti krumpl
Baker Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 YPO? napsal: klasika - nafocený originál a přijde ti krumpl Pokud vubec neco prijde, uz se tu probiralo milionkrat.
Otto Odesláno 25. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2009 YPO? napsal: klasika - nafocený originál a přijde ti krumpl To jsem asi hodně naivní, fakt je to nafocený originál?? Proto jsem zakládal vlákno, že je to fakt brutální replika. A za tu cenu si myslím, že už musí být hodně podařená. YPO stáhni sem i ty ostatní fotky. Díky
kubson Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 Otto napsal: To jsem asi hodně naivní asi ano, opravdu se to probíralo mnohokrát. jsou to zloději, tak co bys kromě zlodějských praktik čekal? myslím že nemá cenu takové hovno rozmazávat...
Otto Odesláno 25. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2009 yed69 napsal: To zas byl někdo rychlý mazač Odkaz na eshop mně nezajímá. Chtěl bych ale vidět nějaké porovnání ETA strojku z fazifikátu s originálem. Můžete někdo stáhnout alespoň ty fotky? Hrome, jak jinak než srovnáním se dá naučit rozeznat fejky vyšších úrovní??? EDIT: Když tak mi alespoň řekněte, co to bylo za model a jestli ETU v originále nepoužívá, ať se alespoň něco dozvím. I když do 50k má ETU snad asi všechno... V originále je použit strojek L 635, to je upravená ETA 2824 jako základ, 33 kamenů + nástavba.
Otto Odesláno 25. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2009 YPO? napsal: klasika - nafocený originál a přijde ti krumpl Teď na to koukám ještě jednou, to nemůže být nafocený originál, protože originál nemá takovej tvar rotoru. Tenhle tvar rotoru je ze strojů řady ETA 2892,3
Vit Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 Pochopil jsem to správně, otáčí se to mezikruží (1-24)?
Návštěvník YPO? Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 Otto napsal: Teď na to koukám ještě jednou, to nemůže být nafocený originál, protože originál nemá takovej tvar rotoru. Tenhle tvar rotoru je ze strojů řady ETA 2892,3 asi máš pravdu originál vypadá takhle - nevím, ale proč by někdo vyráběl f**e s jinou echt ETou - to je trochu postavené na hlavu
Kat251 Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 YPO? napsal: asi máš pravdu originál vypadá takhle - nevím, ale proč by někdo vyráběl f**e s jinou echt ETou - to je trochu postavené na hlavu Taky myslím
cali Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 no a kto povedal ze je to echt ETA? 289x som sice este v cinskom podani nevidel ale to neznamena ze neexistuje
Otto Odesláno 25. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2009 YPO? napsal: asi máš pravdu originál vypadá takhle - nevím, ale proč by někdo vyráběl f**e s jinou echt ETou - to je trochu postavené na hlavu A to ještě s pěkně upravenou perláži, aby to fakt vypadalo jako originál. Ale zase za ty prachy, třeba se to někomu vyplatí. Jsou přece repliky se strojkama od ETY.
safi Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 Číňani vyrábí dokonalé repliky strojků eta, na první poheld je nerozeznáš. Proč by někdo vyráběl tak kvalitní fake? Pokud vyrobí stejné hodinky pod jiným názvem, těžko je prodá. Když je nazve Longines, tak je prodá za 400 natotata. Ze stejného důvodu se dělají faky levných Seiko za 50-100 USD. Na jistém fake fóru bylo vlákno, kde se řešilo, jaké hodinky na ebay (4000USD a více) jsou faky...99% z nás by pohořelo.
Jaroslav Tinek Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 Jsem tady první večer a jako absolutní laik.Netušil jsem,že je to takév věda.Vzhledově se mi Longines líbí.Tedy hlavně klasika,jednoduchý vzhled,elegantní, řada Présence např.Když čtu odborné příspěvky,tak smekám.Tohle je opravdu věda,jak umíte rozeznat pravé, falešné, nebo skládačku.Nejsem sběratel,jen je obdivuji.Koupil jsem si jedny použité Longines přes internet na Ebay,a teď jsem zcela nejistý,jestli jsem nekoupil falešné, nebo jen poskládané.já jsem sběratel v jiném oboru, a tohle je jen záliba.Pokud mi někdo poradí, pošlu mu fotky hodinek na posouzení. Děkuji.
abbot Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 Jaroslav Tinek napsal: Jsem tady první večer a jako absolutní laik.Netušil jsem,že je to takév věda.Vzhledově se mi Longines líbí.Tedy hlavně klasika,jednoduchý vzhled,elegantní, řada Présence např.Když čtu odborné příspěvky,tak smekám.Tohle je opravdu věda,jak umíte rozeznat pravé, falešné, nebo skládačku.Nejsem sběratel,jen je obdivuji.Koupil jsem si jedny použité Longines přes internet na Ebay,a teď jsem zcela nejistý,jestli jsem nekoupil falešné, nebo jen poskládané.já jsem sběratel v jiném oboru, a tohle je jen záliba.Pokud mi někdo poradí, pošlu mu fotky hodinek na posouzení. Děkuji. Odnes je do servisu longines a oni ti řeknou nejlíp a stát tě to taky nic nebude ...
Jaroslav Tinek Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2009 abbot napsal: Odnes je do servisu longines a oni ti řeknou nejlíp a stát tě to taky nic nebude ... Děkuji za radu.
pepik07 Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 ¨safi napsal: Číňani vyrábí dokonalé repliky strojků eta, na první poheld je nerozeznáš. Proč by někdo vyráběl tak kvalitní fake? Pokud vyrobí stejné hodinky pod jiným názvem, těžko je prodá. Když je nazve Longines, tak je prodá za 400 natotata. Ze stejného důvodu se dělají faky levných Seiko za 50-100 USD. Na jistém fake fóru bylo vlákno, kde se řešilo, jaké hodinky na ebay (4000USD a více) jsou faky...99% z nás by pohořelo. Neštve vás taky to že docela drahý hodinky v řádu i 100-150K používají strojky eta??? Já bych si teda představoval že si ta firma ty strojky vyrobí sama...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se