Jirka71 Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Ještě jednou bych rád vaší řadu ohledně automatů. Nevím jestli Quartz nebo automaty. Festina nebo Vostok? Festina má strojek Miyota a Vostok Seiko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Vostoky jsou 46mm! Festina neee. Máš limit ceny? Preferovaný rozměr? V ceně lehce nad deset je slušný výběr u fajn značek: https://www.chronoshop.cz/seiko-srpb51k1 1
Jirka71 Odesláno 16. dubna Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna před 47 minutami, bandicoot napsal: Vostoky jsou 46mm! Festina neee. Máš limit ceny? Preferovaný rozměr? V ceně lehce nad deset je slušný výběr u fajn značek: https://www.chronoshop.cz/seiko-srpb51k1 Něco většího. Díky
warann Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Nebo tohle, ale to bude taky malý https://www.helveti.cz/seiko-srpe99k1-special-edition-padi 1
Filip eM Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Máš tam nějaké konkrétní požadavky, nebo se máme odrazit od těch fotek co jsi poslal? barvy? ty tebou poslané máš už vyzkoušené, byly na ruce ? Osobně bych ti doporučil mrknout naživo, do jakéhokoli krámku kde mají větší výběr... Na fotkách to může vypadat skvěle, ale na denním nebo umělém světle to bude hrůza a naopak. Taky velikost hodinek, pouzdro, jakou máš ruku hraje velikou roli... zajdi do krámu, nafoť je na svý ruce... my ti můžeme říct náš názor, ale pokud tobě osobně nesednou, nebudou se nosit pohodlně, třeba nakonec z krámu odejdeš s něčím úplně jiným.. jestli kfartze nebo automaty, jak často je budeš nosit ? denně? nebo budou den na ruce a týden chytat prach na poličce nebo v šuplíku..
Harwey Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Hm, skus si najprv pls poskusat, precitat veci, porozmyslat co vlastne chces, potrebujes. Rady ti ludia daju, ale nakoniec ty sam musis vediet najlepsie, co budes nosit. 1
Jirka71 Odesláno 16. dubna Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna před 37 minutami, Filip eM napsal: Máš tam nějaké konkrétní požadavky, nebo se máme odrazit od těch fotek co jsi poslal? barvy? ty tebou poslané máš už vyzkoušené, byly na ruce ? Osobně bych ti doporučil mrknout naživo, do jakéhokoli krámku kde mají větší výběr... Na fotkách to může vypadat skvěle, ale na denním nebo umělém světle to bude hrůza a naopak. Taky velikost hodinek, pouzdro, jakou máš ruku hraje velikou roli... zajdi do krámu, nafoť je na svý ruce... my ti můžeme říct náš názor, ale pokud tobě osobně nesednou, nebudou se nosit pohodlně, třeba nakonec z krámu odejdeš s něčím úplně jiným.. jestli kfartze nebo automaty, jak často je budeš nosit ? denně? nebo budou den na ruce a týden chytat prach na poličce nebo v šuplíku.. Děkuji za rady. Zatím jen hledám na netu. Chtěl jsem zkusit automaty něco levnějšího. Modrý ciferník vodotěsné 100+ safír 44 a víc, kovový náramek. Hodinky nosím stále. Zatím mám tyto už dlouho a chtěl bych změnu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jirka71 Odesláno 16. dubna Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna před 22 minutami, Jirka71 napsal: Děkuji za rady. Zatím jen hledám na netu. Chtěl jsem zkusit automaty něco levnějšího. Modrý ciferník vodotěsné 100+ safír 44 a víc, kovový náramek. Hodinky nosím stále. Zatím mám tyto už dlouho a chtěl bych změnu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mám ještě na výběr tyto Quartz. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Podle fotky tipuji, že budeš řidič z povolání, tak jen upozorním, že automatů by mohl nastat problém, že se hodinky zastaví díky nedostatečnému natažení (málo pohybu). Pokud máš dostatek pohybu, jako bych nic nenapsal. 1
marecenator Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Eco-drive. Pripadne nejlepsi radu ohledne prvnich dvou ti muze dat jenom @Frantik, nikomu jinemu bych neveril. 1 1 1
Frantik Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Jestli si koupíš Festinu, tak si u mě mrtvej Homolka!!! 2 1
Jirka71 Odesláno 16. dubna Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna před 2 minutami, Frantik napsal: Jestli si koupíš Festinu, tak si u mě mrtvej Homolka!!! A to jsem nad nima uvažoval. Myslel jsem že je to dobrá značka.
Frantik Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Neee. To je shit a hrůza nejvetší a kazdej, kdo nosí Festiny, tomu uhnije ruka! 1 3 1
childe Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Citizen s Eco-Drive a rádiem je dobrá volba. Nemusíš nic řešit jen vzít a jít 2
marecenator Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna před 26 minutami, Jirka71 napsal: A to jsem nad nima uvažoval. Myslel jsem že je to dobrá značka. Tak vidis, mas stesti, ze jsem sel kolem, dohodil ti odbornika a zachranil ti ruku.. 2 1
bohus76 Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna před 12 minutami, Frantik napsal: Neee. To je shit a hrůza nejvetší a kazdej, kdo nosí Festiny, tomu uhnije ruka! Franta by tam měl mít napsáno, fanoušek značky Festina
bohus76 Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Díky Franto, asi bych to měl napsat do vlákna,co mě dnes potěšilo 1
olin001 Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna tyhle tvoje parametry a v automatu budou stát min 15-16k když pominu mikrobrandy pravděpodobně seiko asi samurai nebo želvy...jestli nejsi ochotný dát kolem 15k tak koukej na baterky nebo soláry 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se