Filini Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 Tak dnes prisli moje prve a dufam, ze nie posledne Omegy. Kupovane su od vazeneho ( ) clena fora ktory bol ich druhym majitelom. Karticka ma datum 8.1.2001 , takze uz maju nico za sebou. Nemeni to vsak nic na tom, ze z nich mam stale vacsiu a vacsiu radost
Filini Odesláno 31. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2009 Omyl, maju este dlhy tah, mam za nim strcenu celu izolepu len kvoli fotkam Dnes ** ale dam skratit Diki
Vit Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 Gratuluju, ty ses v poslední době pěkně rozjel (nejdřív TAG).
Filini Odesláno 31. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2009 japoto? Tagy som nikdy nemal...? Ne-neee, posledna kupa boli Trasery v januari.
Návštěvník Radius Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 Krásnej kus nábytku, gratuluju...
Vit Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 japoto? Tagy som nikdy nemal...? Ne-neee, posledna kupa boli Trasery v januari. Omlouvám se, spletl jsem si tě s Codym.
African Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 Pěkný to kousek, kéž by nebyla ta blbá krize, chtěl bych už také nějáké ty Seamasterky konečně do sbírky :-) Gratulace"
bandicoot Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 hele, Filini, schovej to a dávej radši bacha, aby ti je nevyfouk frajer na mopedu
gougy Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 Tak dnes prisli moje prve a dufam, ze nie posledne Omegy. Kupovane su od vazeneho ( ) clena fora ktory bol ich druhym majitelom. Karticka ma datum 8.1.2001 , takze uz maju nico za sebou. Nemeni to vsak nic na tom, ze z nich mam stale vacsiu a vacsiu radost Gratulace největší, tahle klasika je výbornou volbou při vstupu do světa Omega , přeji příjemné nošení.
Filini Odesláno 31. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2009 nevydrzal a skratil tah sam som predsa muz, "vsetko" si mozem spravit sam
Kalifx Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 jedna superluminova Gratuluju. Jsou to opravdu povedený hodinky a je fajn, že ti dělají takovou radost...
giallo Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Tak dnes prisli moje prve a dufam, ze nie posledne Omegy. Kupovane su od vazeneho ( ) clena fora ktory bol ich druhym majitelom. Karticka ma datum 8.1.2001 , takze uz maju nico za sebou. Nemeni to vsak nic na tom, ze z nich mam stale vacsiu a vacsiu radost Ahoj, všiml jsem si, že je prodáváš - bez kartičky. Raději bych je s kartou ;o) Nenašla by se ?
Filini Odesláno 31. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Ahoj, všiml jsem si, že je prodáváš - bez kartičky. Raději bych je s kartou ;o) Nenašla by se ? Ahoj, no kartu sice ako som pisal mam, ale je k uplne inym hodinkam...takze bohuzial Cenu som tomu ale myslim prisposobil adekvatne, imho sa mi zda az prilis nizka.
giallo Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Ahoj, no kartu sice ako som pisal mam, ale je k uplne inym hodinkam...takze bohuzial Cenu som tomu ale myslim prisposobil adekvatne, imho sa mi zda az prilis nizka. Ahoj, já to pochopil tak, že prodáváš ty hodinky, který mají kartu z r. 2001. No tak já budu ještě přemýšlet ;o) Manželce jsem pořídil Omega Constellation automat - a přestav si - je spokojená ;o). Tak si říkám, že by nějaká chlapská Omega slušela i mně. Netrvám na nových, ale kartu bych asi chtěl - no ještě uvidím ;o) Díky za info a pokud bys jel teď někdy přes Brno, tak se ozvi.
Filini Odesláno 1. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 Aha, tak teraz si citam tento topic.... tu som nedostatocne objasnil pribeh karty. Ta karta z 2001 nieje k nim, podla SN by sa malo jednat o vyrobu z prelomu rokov 2006/2007
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se