Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak dnes prisli moje prve a dufam, ze nie posledne Omegy. Kupovane su od vazeneho ( :notworthy: ) clena fora ktory bol ich druhym majitelom.

Karticka ma datum 8.1.2001 , takze uz maju nico za sebou. Nemeni to vsak nic na tom, ze z nich mam stale vacsiu a vacsiu radost :thumbsup_anim:

DSC00447.jpg

DSC00458.jpg

DSC00449.jpg

DSC00453.jpg

Odesláno
japoto? Tagy som nikdy nemal...? Ne-neee, posledna kupa boli Trasery v januari.

Omlouvám se, spletl jsem si tě s Codym.

Odesláno
Tak dnes prisli moje prve a dufam, ze nie posledne Omegy. Kupovane su od vazeneho ( :notworthy: ) clena fora ktory bol ich druhym majitelom.

Karticka ma datum 8.1.2001 , takze uz maju nico za sebou. Nemeni to vsak nic na tom, ze z nich mam stale vacsiu a vacsiu radost :thumbsup_anim:

Gratulace největší, tahle klasika je výbornou volbou při vstupu do světa Omega :thumbsup_anim: , přeji příjemné nošení.

• po měsících...
Odesláno

Ahoj, všiml jsem si, že je prodáváš - bez kartičky. Raději bych je s kartou ;o) Nenašla by se ?

Odesláno
Ahoj, všiml jsem si, že je prodáváš - bez kartičky. Raději bych je s kartou ;o) Nenašla by se ?

Ahoj,

no kartu sice ako som pisal mam, ale je k uplne inym hodinkam...takze bohuzial

Cenu som tomu ale myslim prisposobil adekvatne, imho sa mi zda az prilis nizka.

Odesláno
Ahoj,

no kartu sice ako som pisal mam, ale je k uplne inym hodinkam...takze bohuzial

Cenu som tomu ale myslim prisposobil adekvatne, imho sa mi zda az prilis nizka.

Ahoj,

já to pochopil tak, že prodáváš ty hodinky, který mají kartu z r. 2001.

No tak já budu ještě přemýšlet ;o)

Manželce jsem pořídil Omega Constellation automat - a přestav si - je spokojená ;o).

Tak si říkám, že by nějaká chlapská Omega slušela i mně. Netrvám na nových, ale kartu bych asi chtěl - no ještě uvidím ;o)

Díky za info a pokud bys jel teď někdy přes Brno, tak se ozvi.

Odesláno

Aha, tak teraz si citam tento topic.... tu som nedostatocne objasnil pribeh karty. Ta karta z 2001 nieje k nim, podla SN by sa malo jednat o vyrobu z prelomu rokov 2006/2007

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...