Přejít na obsah

Oblekovky Union Glashutte

Viktor

Doporučené příspěvky

cigi napsal:
... Prim je na tom líp, prostě protože to jeho olbřímí logo je nečitelný ......

Cigi, začínáš mi připomínat tatínka z filmu Moje tlustá řecká svatba, který každý hovor převed na informaci, že vše má prapůvod v Řecku :D :D :D . Tomu říkám zaujetí domácí montovnou hodinek :D, jen aby se z toho nestala obsese a diagnóza :D. Už takhle to tady Prim nemá lehký :D. Logo Primu s obloučkem manufacture je jedna z věcí, který mi na primkách vadí (1949 je taky průser, hrozně blbý datum, ani starý, aby vzbuzovalo úžas, ani mladý, aby to byla trochu sranda a upozornění, že jsem novej hráč v oboru). U těchhle pěkných Unionek jsem si pořád říkal, že je něco divně, je to to obří UNION, máte pravdu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viktore, špatně jsi pochopil moji kritiku primu. Nenapsal jsem, že prim je lepší, ale že je na tom líp, protože má naštěstí nečitelné logo, které mi vadí méně, než UNION jenom díky té mnohomluvnosti a z ní vyplývající nečitelnosti. :D Není zlé být vyracen, zlé je být nepochopen :D

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

To tys to, milý cigi, nepochopil :D. Mně nešlo o předmět debaty, přerostlý logo Unionek, ale o tvou okamžitou, až možná automatickou reakci porovnáním s Primem, prostě se s těma svejma primeroskama objevuješ v tématech věnovaných padesáti sáhům, v tématech o armbanduhren z předměstí Drážďan a všude jinde, kde se rozkecáš :D, někomu to leze na nervy, mně to přijde spíš srandovní a často i zábavný a nezdržel jsem se poznámky. A přidal jsem svoji nespokojenost se současným logem na hodinkách z Novýho Města, který je jedinou vadou na kráse mých oblíbených hodinek - první limitky Linea. Pořád se nemůžu zbavit myšlenky na výrobu novýho ciferníku bez manufakčr 49.

Odkaz ke komentáři

No, já to tam přidal proto, abych demonstroval svoji universální myšlenku o důsledcích čitelného loga pro jeho nápadnost, to se snad smí ? Kdyby mě napadlo nějaký jiný velikánský, ale nečitelný logo, použil bych ho.

Už to mám, prosím moderátory, aby v mých příspěvcích místo prim manufacture 1949 uvedli logo nautische instrumente mühle glashütte. Docílím tím stejné ilustrace aniž bych pohoršoval a zůstanu i místně příslušný.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Ty bile Uniony jsou jedinecne.

http://indepth.watchprosite.com/show-nblog.post/ti-352157/

Kdyby byly k sehnani a kdyby byly k zaplaceni, tak bych je snad asi dokonce vymenil i za svoje MO. No,... spise bych je mel oboje. Me se Julius Bergter libi uz od dob sveho vzniku a to uz je nejaky patek. Kdyby,... to slovo uz je tady skoro tak casto, jako na golfovych hristich. Hlavne, ze tu neni to golfove druhe nejpouzivanejsi... :-)

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

911 napsal:
viktore,

ty GP jsou naaadherne. jinak muj ozralecky kamarad (ctim anonymitu, tak reknu ze ma v nicku jen HH) tak ze se mu tyhle novy Union libi. moje prvni vytka byla prave na velikost "union"

Jsi tak trochu svině, co? :D Poslal jsem ti odkaz na troje úžssné hodinky, tys slintal. Teď se chceš zalíbit Viktorovi, tak mu poklonkuješ.

Toto vlíkno mě donutilo se podívat ne web Unionu a vybral jsem si troje oblekovky. Na chrono24 se dají koupit i za kakž takž dobré peníze.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...