Viktor Odesláno 16. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 cigi napsal: ... Prim je na tom líp, prostě protože to jeho olbřímí logo je nečitelný ...... Cigi, začínáš mi připomínat tatínka z filmu Moje tlustá řecká svatba, který každý hovor převed na informaci, že vše má prapůvod v Řecku :D . Tomu říkám zaujetí domácí montovnou hodinek , jen aby se z toho nestala obsese a diagnóza . Už takhle to tady Prim nemá lehký . Logo Primu s obloučkem manufacture je jedna z věcí, který mi na primkách vadí (1949 je taky průser, hrozně blbý datum, ani starý, aby vzbuzovalo úžas, ani mladý, aby to byla trochu sranda a upozornění, že jsem novej hráč v oboru). U těchhle pěkných Unionek jsem si pořád říkal, že je něco divně, je to to obří UNION, máte pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 (upraveno) Viktore, špatně jsi pochopil moji kritiku primu. Nenapsal jsem, že prim je lepší, ale že je na tom líp, protože má naštěstí nečitelné logo, které mi vadí méně, než UNION jenom díky té mnohomluvnosti a z ní vyplývající nečitelnosti. Není zlé být vyracen, zlé je být nepochopen Upraveno 16. října 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 16. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 To tys to, milý cigi, nepochopil . Mně nešlo o předmět debaty, přerostlý logo Unionek, ale o tvou okamžitou, až možná automatickou reakci porovnáním s Primem, prostě se s těma svejma primeroskama objevuješ v tématech věnovaných padesáti sáhům, v tématech o armbanduhren z předměstí Drážďan a všude jinde, kde se rozkecáš , někomu to leze na nervy, mně to přijde spíš srandovní a často i zábavný a nezdržel jsem se poznámky. A přidal jsem svoji nespokojenost se současným logem na hodinkách z Novýho Města, který je jedinou vadou na kráse mých oblíbených hodinek - první limitky Linea. Pořád se nemůžu zbavit myšlenky na výrobu novýho ciferníku bez manufakčr 49. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 (upraveno) No, já to tam přidal proto, abych demonstroval svoji universální myšlenku o důsledcích čitelného loga pro jeho nápadnost, to se snad smí ? Kdyby mě napadlo nějaký jiný velikánský, ale nečitelný logo, použil bych ho. Už to mám, prosím moderátory, aby v mých příspěvcích místo prim manufacture 1949 uvedli logo nautische instrumente mühle glashütte. Docílím tím stejné ilustrace aniž bych pohoršoval a zůstanu i místně příslušný. Upraveno 16. října 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Nomos je hezčí Aby jsi to Viktore neměl jednoduchý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 16. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Jednoduchý to není nikdy, když je tolik hodinek. Ale na tvoje téma, zkusil bych sehnat tohle Ruční natahování Foto: JohnD Ovšem na tebe velké, 39 mm. Nebo tohle, tuším 38 mm Foto M.Sandler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Union Glashutte Noramis v bílé barvě jsou teď hodinky, které mám na prvním místě wishlistu. Jsou perfektní. Přesně tak si představuju supr hodinky. Pořídil jsem před nedávnem Nomos Club a jsem plně spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 (upraveno) Ty bile Uniony jsou jedinecne. http://indepth.watchprosite.com/show-nblog.post/ti-352157/ Kdyby byly k sehnani a kdyby byly k zaplaceni, tak bych je snad asi dokonce vymenil i za svoje MO. No,... spise bych je mel oboje. Me se Julius Bergter libi uz od dob sveho vzniku a to uz je nejaky patek. Kdyby,... to slovo uz je tady skoro tak casto, jako na golfovych hristich. Hlavne, ze tu neni to golfove druhe nejpouzivanejsi... :-) Upraveno 16. října 2009 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 viktore, ty GP jsou naaadherne. jinak muj ozralecky kamarad (ctim anonymitu, tak reknu ze ma v nicku jen HH) tak ze se mu tyhle novy Union libi. moje prvni vytka byla prave na velikost "union" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2009 911 napsal: viktore, ty GP jsou naaadherne. jinak muj ozralecky kamarad (ctim anonymitu, tak reknu ze ma v nicku jen HH) tak ze se mu tyhle novy Union libi. moje prvni vytka byla prave na velikost "union" Jsi tak trochu svině, co? Poslal jsem ti odkaz na troje úžssné hodinky, tys slintal. Teď se chceš zalíbit Viktorovi, tak mu poklonkuješ. Toto vlíkno mě donutilo se podívat ne web Unionu a vybral jsem si troje oblekovky. Na chrono24 se dají koupit i za kakž takž dobré peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2009 Viktor napsal: Ty GP jsou paradni. Jaky je to presne model a za kolik se da sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2009 skalis napsal: Ty GP jsou paradni. Jaky je to presne model a za kolik se da sehnat? je to model ferrari 8030 cena jetých kolem 5t euro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se