Návštěvník Tada Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2009 Jenom hluboká neznalost Tě omlouvá....znám osobně pracháče co mají MIG, ale narozdíl od Tebe ( taky pracháče, ale bez MIGu ), jim ten provoz připadá drahý, a tak s ním lítají jen na srazy, a ne za byznysem :-) To, ale naznají Tadu, co má i na seno Ty o koze já o voze - netvrdím že ten provoz není drahý. I pro skutečně movitého člověka bude drahý... Ale dokud si ty letadla bude někdo moci dovolit uživit tak z mého pohledu "má na seno". A já na seno skutečně mám - máme 8koní :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2009 V souvislosti se zcela fundovanými názory Tady na letectví a problematiku s tím spojenou jsem si vzpomněl na zlatá slova člena s nickem Radius. Příspěvek připomenu : Nemá smysl abychom se tu nějak špičkovali, na to už jsem starší pardál a ty zas ještě skoro náctiletý Tadeáši, chtěl jsem jen naznačit, že až se jednou začnu zajímat třeba o nákup motorové pily a zaregistruju se na fórum motorových pil, tak tě tam najdu jako starého člena střílícího své výkřiky do tmy, rady, poučení... Opravdu musíš být mermomocí za hlupáka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2009 Sakra, vcera jsem ignoraci vypnul. Aniz bych chtel odkryvat nejak vice sve karty, tak musim potvrdit, ze i dalsi clenove i z daleka maji stejny a navic podlozeny nazor. Kur*a "lyšáci" uz se prestante schovavat za to MY. Tady plati JA mam, protoze JA jsem si na to vydelal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2009 No, B737NG řádově 40 mio USD. Kdybys chtěl náhradní motor, tak círka 5 mio USD, oprava motoru (poprvé cca po 6-10 letech denního provozu, pak tak po 4) círka 1.5 mio. Navíc další těžký prachy na povinnou údržbu. Neřekl bych, že kdo má ne Breguety, má na Boeinga. Ale každopádně kdo má na Boeinga, má i na ty Breguety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2009 Ja tedy netusim kolik stoji letadlo a ani netusim kolik stoji Breguaty ale jak jsem si tak procet toto vlakno tak jsem si vzpomel na jeden katalog kde jsem si vybiral svoje treti auto a tam byl inzerat na letadlo od fy Jaguar a stalo tam " Jezdit autem je PRIZEMNI ! ". Nazor nekolika mych kolegu co letadlem opravdu litaji se lisi zejmena v tom cim litaji, ti co lital motorovyma si stezuji ze je palivo strasne drahe a ti co litaj bez motoru zase rikaj ze pocasi stoji za starou belu. A tak si myslim ze hodinky nejsou tak financne narocne na provoz jako letadlo a i pri stejne vstupni cene letadlo stoji prachy a hodinky v teto cenove kategorii se nosi jen na slavnostni prilezitosti, ale to jen tak spekuluji bo ja ani nelitam a ani na to nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 5. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2009 Vy jste na hlavu, chlapi... já napíšu "kolik stojí letadlo" a vy se tu babráte v cenách kerosenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2009 jinak děcka, pokud byste chtěli vidět stroje, co pánové Breguet a Blancpain a jejich předchůdci vyráběli pro dvůr Krále slunce i později, tak v Louvre je expozice kapesních hodinek z dob francouzského království a to vám povím, že to fakt stojí za to... já sem to sice všecko nafotil, ale můj šunt foťák z toho udělal jen skupinu rozmazaných předmětů v příšeří vitrín, ale pokud zavítáte do Paříže a Monu Lisu ste viděli už xkrát, pak si myslím, že navštívit Louvre kvůli těm dobovým tryskáčům má cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2009 Kdepak, když jsem v Paříži, tak hlavně do dnes arabské čtvrti Le Bourget. Je tam nádherné muzeum. No a hala věnovaná letadlům do 1918 je prostě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2009 Pořizovací hodnota letadla je z dlouhodobějšího hlediska v zásadě nezajímavá ve srovnání s provoznímy náklady (za předpokladu, že se nešidí...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2009 konečně mám neprůstřelnej důvod, proč se k tobě vypravit, dík Za skladný si pořídím nějakou menší vesnici.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2009 Ty o koze já o voze - netvrdím že ten provoz není drahý. I pro skutečně movitého člověka bude drahý... Ale dokud si ty letadla bude někdo moci dovolit uživit tak z mého pohledu "má na seno". A já na seno skutečně mám - máme 8koní :D Hele, a na to seno máš opravdu ty, anebo spíš tvůj táta nebo třeba děda ? Tady čtu na seno mám - máme osm koní atd. Zase tady narážíme na tu dialektiku. Co máš ty ? Co z toho jsi pořídil vlastníma rukama nebo hlavou ? Konkrétně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 5. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2009 Za skladný si pořídím nějakou menší vesnici.............. Jestli chceš, tak s sebou přivezu dobrou společnost - s kým bysis popovídal raději? S panem Bacardim, nebo s panem Chivasem Regalem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 Hele, a na to seno máš opravdu ty, anebo spíš tvůj táta nebo třeba děda ? Tady čtu na seno mám - máme osm koní atd. Zase tady narážíme na tu dialektiku. Co máš ty ? Co z toho jsi pořídil vlastníma rukama nebo hlavou ? Konkrétně. seno v hlavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 Tadeáš dostal od otce 8 koní. Balík sena o průměru 150cm se prodává zhruba za 350 Kč. Jeden kůň sežere denně 5-6 kilo sena. Za jak dlouho koně umřou hlady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 6. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 ... abych to trochu vrátil zpátky: kolik balíků slámy stály v roce 1830 Breguetovy hodinky...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 ... abych to trochu vrátil zpátky: kolik balíků slámy stály v roce 1830 Breguetovy hodinky...? Záleží na tom jak které. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 6. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 Záleží na tom jak které. no, ňáký hezký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 No, B737NG řádově 40 mio USD. Kdybys chtěl náhradní motor, tak círka 5 mio USD, oprava motoru (poprvé cca po 6-10 letech denního provozu, pak tak po 4) círka 1.5 mio. Navíc další těžký prachy na povinnou údržbu. Neřekl bych, že kdo má ne Breguety, má na Boeinga. Ale každopádně kdo má na Boeinga, má i na ty Breguety... nač utrácet tak drahé peníze :-) ono se to do vzduchu vždycky nějak dostane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 Jestli chceš, tak s sebou přivezu dobrou společnost - s kým bysis popovídal raději? S panem Bacardim, nebo s panem Chivasem Regalem? Když tak koukám na ty hromady krámů, asi by se hodil spíš ten regál......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 Tadeáš dostal od otce 8 koní. Balík sena o průměru 150cm se prodává zhruba za 350 Kč. Jeden kůň sežere denně 5-6 kilo sena. Za jak dlouho koně umřou hlady? Moment, abysme byli spravedliví, je potřeba vědět, za jak dlouho Tadeáš dokáže vyprodukovat 350,- Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se