Přejít na obsah

Cena hodinek vs. cena letadla

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Jenom hluboká neznalost Tě omlouvá....znám osobně pracháče co mají MIG, ale narozdíl od Tebe ( taky pracháče, ale bez MIGu ), jim ten provoz připadá drahý, a tak s ním lítají jen na srazy, a ne za byznysem :-)

To, ale naznají Tadu, co má i na seno :thumbsup_anim:

Ty o koze já o voze - netvrdím že ten provoz není drahý. I pro skutečně movitého člověka bude drahý... Ale dokud si ty letadla bude někdo moci dovolit uživit tak z mého pohledu "má na seno".

A já na seno skutečně mám - máme 8koní :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V souvislosti se zcela fundovanými názory Tady na letectví a problematiku s tím spojenou jsem si vzpomněl na zlatá slova člena s nickem Radius. Příspěvek připomenu : Nemá smysl abychom se tu nějak špičkovali, na to už jsem starší pardál a ty zas ještě skoro náctiletý Tadeáši, chtěl jsem jen naznačit, že až se jednou začnu zajímat třeba o nákup motorové pily a zaregistruju se na fórum motorových pil, tak tě tam najdu jako starého člena střílícího své výkřiky do tmy, rady, poučení...

Opravdu musíš být mermomocí za hlupáka ?

Odkaz ke komentáři

No, B737NG řádově 40 mio USD. Kdybys chtěl náhradní motor, tak círka 5 mio USD, oprava motoru (poprvé cca po 6-10 letech denního provozu, pak tak po 4) círka 1.5 mio. Navíc další těžký prachy na povinnou údržbu.

Neřekl bych, že kdo má ne Breguety, má na Boeinga. Ale každopádně kdo má na Boeinga, má i na ty Breguety...

Odkaz ke komentáři

Ja tedy netusim kolik stoji letadlo a ani netusim kolik stoji Breguaty ale jak jsem si tak procet toto vlakno tak jsem si vzpomel na jeden katalog kde jsem si vybiral svoje treti auto a tam byl inzerat na letadlo od fy Jaguar a stalo tam " Jezdit autem je PRIZEMNI ! ".

Nazor nekolika mych kolegu co letadlem opravdu litaji se lisi zejmena v tom cim litaji, ti co lital motorovyma si stezuji ze je palivo strasne drahe a ti co litaj bez motoru zase rikaj ze pocasi stoji za starou belu.

A tak si myslim ze hodinky nejsou tak financne narocne na provoz jako letadlo a i pri stejne vstupni cene letadlo stoji prachy a hodinky v teto cenove kategorii se nosi jen na slavnostni prilezitosti, ale to jen tak spekuluji bo ja ani nelitam a ani na to nemam.

Odkaz ke komentáři

jinak děcka, pokud byste chtěli vidět stroje, co pánové Breguet a Blancpain a jejich předchůdci vyráběli pro dvůr Krále slunce i později, tak v Louvre je expozice kapesních hodinek z dob francouzského království a to vám povím, že to fakt stojí za to... já sem to sice všecko nafotil, ale můj šunt foťák z toho udělal jen skupinu rozmazaných předmětů v příšeří vitrín, ale pokud zavítáte do Paříže a Monu Lisu ste viděli už xkrát, pak si myslím, že navštívit Louvre kvůli těm dobovým tryskáčům má cenu

Odkaz ke komentáři

Ty o koze já o voze - netvrdím že ten provoz není drahý. I pro skutečně movitého člověka bude drahý... Ale dokud si ty letadla bude někdo moci dovolit uživit tak z mého pohledu "má na seno".

A já na seno skutečně mám - máme 8koní :D :D

Hele, a na to seno máš opravdu ty, anebo spíš tvůj táta nebo třeba děda ? Tady čtu na seno mám - máme osm koní atd.

Zase tady narážíme na tu dialektiku. Co máš ty ? Co z toho jsi pořídil vlastníma rukama nebo hlavou ? Konkrétně.

Odkaz ke komentáři

Hele, a na to seno máš opravdu ty, anebo spíš tvůj táta nebo třeba děda ? Tady čtu na seno mám - máme osm koní atd.

Zase tady narážíme na tu dialektiku. Co máš ty ? Co z toho jsi pořídil vlastníma rukama nebo hlavou ? Konkrétně.

seno v hlavě

Odkaz ke komentáři

No, B737NG řádově 40 mio USD. Kdybys chtěl náhradní motor, tak círka 5 mio USD, oprava motoru (poprvé cca po 6-10 letech denního provozu, pak tak po 4) círka 1.5 mio. Navíc další těžký prachy na povinnou údržbu.

Neřekl bych, že kdo má ne Breguety, má na Boeinga. Ale každopádně kdo má na Boeinga, má i na ty Breguety...

nač utrácet tak drahé peníze :-) ono se to do vzduchu vždycky nějak dostane :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...