RomanP Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Americký V8 mě fascinují asi třetinu života. V tuhle chvíli nesháním konkrétní nabídku, protože po případném prodeji současného auta a konsolidaci financí bych dosáhl na V6 a nebo hodně pochroumaný/vytopený kus a tak se to pravděpodobně uskuteční třeba příští sezonu. Navíc se v tom zatím docela motám a jednu chvíli bych volil Mustanga 6.gen po FL pro jeho "daily povahu" (v tom jediném jsem se zatím svezl) a pak zase Challengera 6,4 pro nekompromisnost. Taky mám chvíle kdy bych bral Camaro. Takže vlasntě fajn, že to není úplně aktuální . Předurčení každopádně sezónní / víkendová kára. Těch z vás, co jste již něco pořídili, bych se chtěl zeptat, jaké byly vaše myšlenkové pochody, nebo jestli bylo od začátku jasno. Co jste pořídili a proč. Jak jste spokojeni a co vás překvapilo nemile. Jaké větší servisní náhlady jste řešili a také jakou cesou jste pořídili. Přijde mi, že co amerika v ČR to diametrálně jiná cesta.
Ivan Lelák Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července (upraveno) To je pravda, každý má jinou motovaci. Mně se ameriky vždycky líbily, kamarádi nějaké měli, takže jsem se i občas svezl. V roce 2015 situace dozrála a já koupil typický americký van GMC 2500 (ssterské auto Chevy van G20) z roku 1993. Jedinou motivací bylo cestovat a kempovat s amerikou, nelákaly mne žádné srazy, i když i na ty došlo. Auto jsem přestavěl na obytné a až do předloňska jsme s ním a naším psem jezdili po Evropě. Najeli jsme celkem cca 70 tisíc km, jedinou závadou na cestách byla prasklá žárovka, možná i proto, že jsem vždy po sezóně dal auto kamarádovi, ať na něm udělá servis, nekouká na peníze, hlavně ať auto dál spolehlivě slouží. V rámci těchto servisů, kromě běžných výměn náplní, byla výměna tlumičů, brzd, silentbloků, převodky řízení, oprava alternátoru, odstranění menších míst s korozí (nejvíc toho bylo kolem předního okna, tehdy se měnilo i okno) atd. Servis jsem řešil přes zmíněného kamaráda, který si vždy objednal náhradní díly, první roky jsem jezdil do jedné firmy v HK, která se servisem amerik zabývý a nějaké díly jsem přes jiného kamaráda objednal i v Americe. Nikdy mne ni nemile nepřekvapilo, právě naopak, s tím autem jsem byl šťastný a spolehlivě sloužilo, byl to spíš člen rodiny než auto. Bohužel, priority se změnily, začali jsme potřebovat větší obytné auto a tak šla s těžkým srdcem Důra z domu, snad k dobrému majiteli a nahradila ji evropská obytná konfekce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. července uživatelem Ivan Lelák 7
Mildík Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Mně předloni drahá řekla "já už prostě nevím, co ti mám pořád k narozeninám kupovat, tak si prostě něco kup sám ..." Tak jsem si udělal radost a mazlík už je asi měsíc doma. (Vzhledem k tomu, že jsem se předem nesvěřil, bylo trochu dusno, ale to zpravilo pár karátů k výročí... ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2 2
Josef01 Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Já jsem před časem také zatoužil po americe, jezdili jsme i na nějaké srazy, ale pak jsme koupili před 5 lety obytné auto a a čas na ameriku nezbývá. Holt bude muset jít z domu, nedá se nic dělat. Jezdí se s tím nádherně, je to pohodlnější než S-Klasse Mercedes. Oldsmobile Toronado Brougham r.v. 1975, motor obsah 7458ccm, výkon 186kW, krouták 510Nm, délka 5780cm, šířka 2050cm. Spotřebu jsem měl kolem 16 l/100 km, motor big-block (po generálce) se jen tak převaluje s třírychlostní převodovkou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1
kloubik Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července @Mildík tak ten je paradni! Uplne mi ukapla slza. Mel jsem par let 4.7 H.O. Overland, projel se mnou kus Ameriky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
kloubik Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Jinak nejblize z trojice camaro/mustang/challenger mi vzdycky byl Challenger. 6.4, nedejboze Hellcat, by byla nekompromisni kara, ale asi bych bral 5.7 Hemi a mel ho na daily. Nebo se delala myslim 3.6 s AWD, coz by bylo taky super zajimavy na daily. Ale zrovna u Challengeru by mi asi V8 chybela... u mustanga nebo camara asi ne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Mildík Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Mám z něj radost, taky to stálo skoro dva roky schánění. Většinou jsou to utahaný mrchy a hlavně vždycky napadený kutilem. Tohle je 2002, 4.7 164kW, koupený je jako nový v R.Emilia a měl tam jen jednoho majitele, má najeto 94,5tis. Jinak Challenger je moje srdcovka, ale do něj bych svůj bachor asi nenacpal ... 1
Berbatow Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Josef:Není to nějaký bratranec Cadillacu Brougham. Myslím, že takový model Cadillac vyráběl. Odesláno z mého SM-S731B pomocí Tapatalk
Josef01 Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července @Berbatow Oldsmobil je jiné auto, to slovo Brougham má speciální význam, hlavně měl jako první přední náhon a tedy odpadla vzadu ten tunel a je tam rovná podlaha. Původ slova sahá do 19. století. Brougham byl typ elegantního kočáru, který navrhl Henry Brougham kolem roku 1838. Šlo o luxusní uzavřený kočár pro dva až čtyři cestující, tažený jedním koněm. Díky své eleganci se jeho název stal synonymem u aut pro komfort a reprezentativnost luxusnější výbavu, nebo nejvyšší stupeň výbavy. daného modelu. 1 1
RomanP Odesláno 8. července Autor Nahlásit Odesláno 8. července kloubik : jojo tohle by mi slušelo. Asi spíš 6.4 abych pak nevymejšlel, že jsem ho měl pořídit rovnou. Ale pěkná 5.7 by asi taky šla. Ten pentastar bude super motor, ale pak už mi tolik nedává smysl si život komplikovat vším co s amerikou souvisí. Já pro to jsem ochoten podstoupit, že budu polovinu roku jezdit v křápu "na dojetí".
neuromancer Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července před 10 hodinami, Berbatow napsal: Josef: Není to nějaký bratranec Cadillacu Brougham. Myslím, že takový model Cadillac vyráběl. Odesláno z mého SM-S731B pomocí Tapatalk Bratranec bylo Eldorado Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1975-cadillac-eldorado.jfif
Josef01 Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Cadillac moc pěkný, tyhle modely bývají v tomto bezchybném stavu kolem +/- 1 mil. Kč. Auta se dají dovézt z USA, ale doporučuji původní stav, protože jejich renovace v USA bývají naprosto neodborné. Na jednom ze srazů mi ukazoval chlapík v podobné barvě Cadillac, který prodávala stará paní v New Yorku, úžasný původní stav. Je to hezký koníček, dá se s tím užít spousta času a nebo jen jezdit pro potěšení. Jednodenní srazy pro mě byly zajímavější, je tam k vidění a ke koupení spousta věcí. Samozřejmě dnešní ceny jsou dost jiné, než před 10 lety.
Josef01 Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Noční pohled na můj Oldsmobile zezadu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Marapis Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Amerika je prostě Amerika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Zlý Jabko Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července @Ivan Lelák, ten servis v HK, je to kousek od kolejí Hotel Garni? Vídal jsem tam vždycky rozdělanej jeden dva exempláře Lincolnu Continental, když jsem dojížděl za děvčetem
Ivan Lelák Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července před 2 hodinami, Zlý Jabko napsal: @Ivan Lelák, ten servis v HK, je to kousek od kolejí Hotel Garni? Vídal jsem tam vždycky rozdělanej jeden dva exempláře Lincolnu Continental, když jsem dojížděl za děvčetem Já tam už poslední roky nejezdil, tak nevím. Kdysi sídlili v areálu Novákových garáží a pak se přestěhovali do Skladištní oblasti, Vážní ulice. Je to firma Sniford. Později jsem jezdil už jen do Pardubic ke kamarádovi, od kterého jsem auto koupil, on mi ho vždy přes zimu servisoval a garážoval. 1
Marapis Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července Tak ještě pár těch Amerik Le May muzeum Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
RomanP Odesláno 10. července Autor Nahlásit Odesláno 10. července V 9. 7. 2026 v 19:58, Marapis napsal: Amerika je prostě Amerika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zajímavě řešený dveře, koukal jsem na to v Letňanech. Obrážím prakticky všechno v nějakém rozumném dojezdu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Marapis Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se