Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Dneska jsme byli se školkou, kam chodí starší synátor na výletě v kopcích nad Všenory. Už při výstupu z vlaku jsem si všimul, že jeden tatínek má na rukách pilotky od Archimede (ty dva bílé řádky textu Archimede a Automatic na černém ciferníku nejdou přehlédnout). Řekl jsem si, že Archimédy se mimo náš okruh v ČR až zas tolik neprodávají, přeci jen to není mainstram a jsou koupit pouze na netu. Při opékání buřtů se naskytla příležitost a tak jse se s tím, že asi budu vypadat divně zeptal pověstným Koza dojí krev. Odpovědí byl nechápavý pohled. Vysvětlení bylo prosté: Není to blázen jako my, ale tuna si o nich početl a koupil je.

Takže ve výsledku opět bez úspěchu. Jediný, kdo na můj dotaz reagoval správným heslem byl Safi. Ale u něho jsem věděl, že mi odpoví jak má, takže se to vlastně nepočítá...

Archimede se prodávají hodně i mimo Chronomag. Jeden z mých interních firemních zákazníků, pracující na recepci Crystal Lounge salonků, má Archimede..kupodivu ne od Kubsona, ale přímo z Německa.

Návštěvník Tada
Odesláno

Archimedů už jsem pár kusů taky zahlédl na rukou "normálních" nepostižených lidí :)

Odesláno
Již jsem se několikrát ocitl v situaci, kdy jsem jen nesměle zíral na pěkné hodinky - ale potichu a ne moc zblízka, natož pak vyzkoušet na ruce. Prostě jsem dotyčného nemohl "signálem"oslovit, zvláště když náš vztah byl obchodní. Tam se neodpouští žádná chyba a riskovat zakázku se mi nechce.

Takže mě (asi stejně jako další) mrzí, že se nepodařilo nic navrhnout, co by obstálo a bylo dobře použitelné i v případě oslovení neznalého.

Možná ještě někoho něco napadne (někde jsem četl, že svobodní zednáři se hned poznají, ale jak, to se tají, a vůbec netuším, zda je to opravdu fakt, nebo jen nějaký blábol).

No jestli to nebude tímhle,navrhuji něco podobného:-)

http://www.odklepnuto.cz/aukce3720542-svob...-skotsky-ritual

• po měsících...
Odesláno

Dneska jsem potkal ve firme cloveka ktereho tu vidam a zdravim uz rok..... A co nevidim, na ruce se mu lesknou Breitling Superocean Heritage Chrono samozrejme na meshi. Jak jsem zjistil je taky samozrejme z chronomagu. Timto Hasicovi jeste jednou chvalim krasne hodinky a zdravim ho.

Odesláno

Pátek 5. 2. ráno, VFN na Karláku - Radiodiagnostická klinika. Při čekání na CT vyšetření se chodbou mihl mladý doktor nebo lapiduch, a na ruce měl velké B-uhr. Nejsem si jist značkou, byl to mžik, že jsem nestihl vytasit ani kozu, ale myslím že to byly Laco...

Odesláno
Pátek 5. 2. ráno, VFN na Karláku - Radiodiagnostická klinika. Při čekání na CT vyšetření se chodbou mihl mladý doktor nebo lapiduch, a na ruce měl velké B-uhr. Nejsem si jist značkou, byl to mžik, že jsem nestihl vytasit ani kozu, ale myslím že to byly Laco...

No přece Onion :thumbsup_anim:

• po 3 týdnech...
  • po 5 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Včera jsem šel na oběd na terásku u hotelu Na Baště v Jablonci a na pánovi, co seděl vedle, jsem si všiml oranžových Monster. Když pak odcházel, zeptal jsem se ho, jestli není odsud, na "kozu" jsem si netroufl a to je škoda, protože členem našeho fóra je. Prohodili jsme v rychlosti pár zdvořilostních frází a když odešel, došlo mi, že neznám jeho nick. Tak jsem zvědav, jestli se ozve. :cheers:

Odesláno

Minulej týden v úterý okolo šesté v brněnské hospůdce The Immigrant, ve společnosti dvou sličných dam, popíjel točenej cider Magners, jeho pohled na moje samuraje ho nemilosrdně odhalil, učiněnej chronomagor, ale sám neměl hodinky. Kdo to byl?

Jo a výpadal úplně jako skalis. Posted Image

Odesláno (upraveno)

Minulej týden v úterý okolo šesté v brněnské hospůdce The Immigrant, ve společnosti dvou sličných dam, popíjel točenej cider Magners, jeho pohled na moje samuraje ho nemilosrdně odhalil, učiněnej chronomagor, ale sám neměl hodinky. Kdo to byl?

Jo a výpadal úplně jako skalis. Posted Image

A dokonce to byl on, hodinky (rolady) byly na stole :).

EDIT: Mimochodem, vyborna hospoda, asi se tam obcas ukazu.

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno

A dokonce to byl on, hodinky (rolady) byly na stole Posted Image.

EDIT: Mimochodem, vyborna hospoda, asi se tam obcas ukazu.

Tak, tak, hospoda mě taky bavila, bernand byl velmi chutný a příště taky koštnu ten jabčák.

Odesláno (upraveno)

Jaká je správná odpověd na koza dojí krev?

Hele, já myslím, že mimo "di do prde...." je každá odpověď dobrá :-)

Začátkem týdne jsem viděl pána s IWC ve fastfoodovém zákoutí obchoďáku ŠESTKA.

Protože tam asi 80% hostů bývá z letiště, stejně jako já, hádal bych že i on tam pracuje.

V pizzerii tamtéž, jsem zahlédl asi další dva týdny zpět dva pány, evidentně kolegové a třetí byl pravděpodobně obchodník co jim něco nabízel.

Jeden z pánů měl Fortisky s lunetou bez chrona.

:-) proboha, co to tady píšu, připadám si jak agent stb :-)

Upraveno uživatelem RomanP
Odesláno

Hele, já myslím, že mimo "di do prde...." je každá odpověď dobrá :-)

Začátkem týdne jsem viděl pána s IWC ve fastfoodovém zákoutí obchoďáku ŠESTKA.

Protože tam asi 80% hostů bývá z letiště, stejně jako já, hádal bych že i on tam pracuje.

:-) proboha, co to tady píšu, připadám si jak agent stb :-)

Dost možná, že jsi agente :smile_anim: odhalil mě, byli to nějaké z tohoto vlákna?

Občas mám na ruce IWC a občas tam zajdu.

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=14702&st=120

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...