Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes mezi čtvrtou a pátou hodinou jsem viděl někoho s Traser Military či Professional v černé barvě na ruce. Bylo to v Olomouci, čekal před vědeckou knihovnou, na sobě měl hnědou bundu, sluneční brýle na očích. Potom pokračoval i s přítelkyní(?) do České spořitelny. Tak kdo to byl? Posted Image

Odesláno

Dnes kolem půl desáté večer v Brně v kavárně seděl mladík obklopen dvěma ženami a na ruce měl pravděpodobně vintage Rolex Oysterdate Precision s trochu pochroumaným sklíčkem...

Nebyl to někdo místní? ;)

Odesláno

Dnes kolem půl desáté večer v Brně v kavárně seděl mladík obklopen dvěma ženami a na ruce měl pravděpodobně vintage Rolex Oysterdate Precision s trochu pochroumaným sklíčkem...

Podle popisu hodinek tipuju, ač ho osobně neznám, Skalise.
Odesláno

proč jsem si myslel, že Skalis je především vědec ? :D
Odesláno (upraveno)

grakiji, proc ses ke mne neprihlasil, heh? Jsem si Te vubec nevsiml, byl jsem po 11 hodinach v praci a hodine v bazenu. A jasne, ze jsem kuul, jen to nebyly deffky :).

EDIT: Jedna z tech kocek se ted vedle me hrozne tlemi. Ja jsem si to totiz nejdriv precetl a rikam: "To nemuzu bejt ja, s grakijem se zname." A pak jsem se podival na to datum a hned mi to doslo.

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno

Tak jo, trochu jsem si vymýšlel :D

Šel jsem s kolegy akce co byla ve Falku (PPPS) a zahlédl jsem tě z venku, přes sklo. Nebyl jsem si nejdříve jist, ale zkusil jsem to tady, jestli jsem dobře viděl.

Takže ten popis hodinek jsem si vymyslel a doufal, že jsi to byl ty.

A přeci jsem nemohl narušit ten krásně (ne)vyvážený počet u stolu. ;)

Doufám, že se příště potkáme někde uvnitř.

Odesláno

dnes okolo 18.00 vo vezi radnice staromestske namestie. v rukach watch it, a sledoval pani ako vysvetlovala funkcie orloja. tak si hovorim, niekto odtialto. (dnes sa mi watchit podarilo uspesne zohnat v prvom stanku tak sa tiez vytesujem, prazakum tem je hej.)

Odesláno

Dnes okolo 13 hod, mekáč v řepích, klasický modrý bondovky na dámský ruce. To není úplně běžný si myslím..tak kdo to byl :) ?

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ha, tak kdo z vás vyučuje na VŠE Ekonomii státních zásahů. Z dálky mé oko zbystřilo nad Steinahrt NAV-B chrono na nějakým řemenu s velkou sponou ... :smile_anim:

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...