Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Musí to být decentní dotaz, ne takový, který udělá z dotazujícího dementa. A musí se z něj dát vycouvat.

Třeba...něco ve stylu..."....., nebo prominte nestacil jsem si presne seridit cas, muzu se Vas zeptat na presny cas?...nebo neco podobne neutrálního.

Velmi decentní (obleková) alternativa pro Kozu. Jsem pro.

:smile_anim:

Hodil bych to ale do vlákna Všeobecný signál chronomagu.

EDIT: ještě bych dopiloval odpověď, např. Napravoval jsem si je ráno podle rozhlasu.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Koza je super, ale osobně bych jí vytasil akorát na někoho v klubový kšiltovce. Když chci dát řeč na naše téma, tak začnu při zemi: "jste fanda do hodinek?". Což ale vylučuje kontaktování náhodných kolemjdoucích.

Když někam jdu v casual, tak mám vždycky na hlavě "naší" kšiltovku.

Odesláno

Takže s Eternama nikdo? A co takhle člověk, který byl v dopoledne pátek 17.4. sportovat v Záběhlicích, v areálu Hamrsportu. Potkal jsem ho v šatně, na ruce IWC Pilot´s chrono na kovu. I se v nich sprchoval :) Byl to někdo místní?

Odesláno
okukoval jsi ho ve sprse...? :speak_cool:

Kdepak, až po sprše :) Celkem by mě zajímalo, co by mi řekl nahý chlap, kdybych k němu přišel a řekl: "Zdar. Koza dojí krev." :D Ale to už jsem psal dřív, že na to heslo nemám.

Odesláno
včera večer, kavárna Alfa, Omega SMP PO, oranžové

Jeden takovy (mozna ten samy) chodiva jist do zamestnanecky menzy na pravech, toho bys mozna mohl nekde potkat. Je to takovej vazoun "typ FSpS" a myslim, ze ma i jine hodinky. Ale ja si vsiml hlavne tech oranzovych PO na oranzovem tahu/remenu (na dalku nevim). Ty jsem u neho vidal casto.

Odesláno

Dělám na čerpací stanici, takže si někdy připadám jak pitomec, že lidem čumím na hodinky a když vidím JVD, tak se musím smát :thumbsdown_anim: . Nedokáži si představít, že bych cizímu člověku řekl, větu "Koza dojí krev". Bych asi brzo přišel o práci. Jeden zákazník k nám jezdí pravidelně jednou za 14 dní a má na ruce oranžový Seika Monster, není náhodou odtud? Jednou se ptal kolegy jestli umí počítat s logaritmickým pravítkem na svých Citizen NIGHTHAWK.

Odesláno

V neděli jsem se na pražské výstavě nožů ptal několika lidí s hodinama na ruce a zájmem o nože, jestli koza dojí krev a nic. Žádná podrážděná reakce, mezi magorama je blbej dotaz asi normální...

Odesláno
No na vystave nozu bych se bal takto zeptat jeste vic. :D

Většinou to nejsou žádní metrosexuálové, dost z nich čpí kozlečinou a ti, co dělají do čepelí, mají ještě ruce po zápěstí černé jako čertovi učni.

Odesláno
Při tom tvém popisu jsem si představil tento exemplář :)

Jasně, měl kvelb vybalený hned u schodů a bejt baba, do postele bych s ním 14 dní nešla - nešel? Když jsi to tam taky zkouknul, nevíš, kdo byl vedle něj s tou lukostřeleckou výbavou? Když jsem referoval synkovi, konstatoval, že takový blbosti jako hodinky a nože kupuju, ale abych někdy koupil něco děťátku (19 let), to ne. A při tom on touží už 5 let po luku na vystřelení oka. :thumbsup_anim:

Odesláno
Já tam nebyl, tohle mám z knife.cz (je to kamarád od nás ze severu)...

No jasně, kdyby si tam byl, tak reaguješ na kozu, co dojí krev...Ale zrovna tohodle borce jsem se neptal.

Odesláno
dyt nema hodinky... :D

Chlubil se, že je navostro, takže asi vždy strčil péro do slunce a koukal, kam mu vercajk vrhá stín.

Odesláno
No jasně, kdyby si tam byl, tak reaguješ na kozu, co dojí krev...Ale zrovna tohodle borce jsem se neptal.

celkom by ma zaujimali prve reakcie ludi, ked si sa ich toto opytal... :P

Odesláno

Minulý víkend, modelářská soutěž v Mosonmagyarováru v Uhrách. Nesmějte se, čechů a slováků tam jezdí hafo. Co jsem zahlídl, tak pár fortisů a vintážních Seiko. Nicméně jeden brňák s Breitlingama Avenger chrono (alespon myslím) na rukou. U toho mne sere neaplikovaná "koza" nejvíc. Ne jen že se podle vidění leta známe. Ale náš klub měl stůl s jejich a seděli jsme bezprostředně vedle sebe. Jenže místo hodinek jsme kecali o letadlech, modelech a maďarkách.... Tož není někdo tuna?

Odesláno
celkom by ma zaujimali prve reakcie ludi, ked si sa ich toto opytal... :P

Nic, myslí si, že blbě slyší a nedají to najevo dotazem, co že jsem to říkal.. :flex:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...