Kamil.K Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna Souhlas, v základu je i v O, i v E Sellita - takže plichta. Ve vyšších je u O in-house, u E upravený La Joux-Perret - takže je to IMHO jasné . Ale to je jedno, někdo preferuje Edox, jiný Oris. 3
Kalisport Odesláno 24. srpna Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna Ještě tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kalisport Odesláno 24. srpna Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna Tyhle edoxy taky nevypadají špatně. https://www.helveti.cz/edox-co-1-date-automatic-80137-37gno-ao
Kluk jako buk Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Proti gustu... Ale proč vlastně nechceš ty Béčka? Pokud bych netoužil po nových hodinkách, tak v dané cenovce budu těžko hledat něco zajímavějšího. 1 1
Kalisport Odesláno 24. srpna Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna Před hodinou, Kluk jako buk napsal: Proti gustu... Ale proč vlastně nechceš ty Béčka? Pokud bych netoužil po nových hodinkách, tak v dané cenovce budu těžko hledat něco zajímavějšího. To máš pravdu. Už koukám na videa
Gifot Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Pokud hledas opravdu tool potapky swiss made tak bych mrknul trba na DELMU, tam se opravdu najdou macaty tooly. https://www.delmawatches.com/collections/shell-star
petr4612 Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Nedávno mě zaujaly tyto hodinky Ball. Myslím, že u nich by se také dalo vybrat několik dostatečně odolných kousků a u použitých kusů se do 50tis. Kč určitě vejdeš. Pak tu trochu zapadl ten Tudor. Tam bude trochu trvat, než najdeš použité v dané cenové kategorii, ale čas od času se někde objeví. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Salamaster Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Jestli nejdu s křížkem po funuse tak bych navrhnul nové Tissot Seastar 2000 v 44mm. Za mě celá Seastar kolekce je neprávem lehce nedoceněná v nabídce Tissotu a tyto jsou za 26k na tahu . https://www.helveti.cz/tissot-seastar-2000-professional-automatic-t120-907-11-051-00 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
olin001 Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září před 9 hodinami, Salamaster napsal: Jestli nejdu s křížkem po funuse tak bych navrhnul nové Tissot Seastar 2000 v 44mm. Za mě celá Seastar kolekce je neprávem lehce nedoceněná v nabídce Tissotu a tyto jsou za 26k na tahu . https://www.helveti.cz/tissot-seastar-2000-professional-automatic-t120-907-11-051-00 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nedoceněný jsou asi kvůli za mě hovnovýmu strojku s plastem a 23 kamenama ... 1 1
FantasticFabio Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září před 8 hodinami, olin001 napsal: Nedoceněný jsou asi kvůli za mě hovnovýmu strojku s plastem a 23 kamenama ... Myslím že za to nemůžou….
Spongebob Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září Tohle je super deal https://forum.chronomag.cz/topic/188203-tudor-black-bay-79730/ 1
digiMonster Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září (upraveno) Na prácu vonku (v tvojom prípade ranč) by som išiel na 100% do quartzu, určite žiadnu mechaniku. v podstate ti tu chalani poradili dobre ja sa tiež prikláňam ku Longines Hydroconquest ,alebo Tag Heuer Aquaracer oboje hodinky sú slušne spracované, čiže si ich môžeš dať aj na večeru do mesta a hanbu si nespravíš Upraveno 7. září uživatelem digiMonster 1
Pozorovatel Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září Já nemám problém si vzít Sinn 556 na kolo nebo na lezení do hor. Z letošní dovolené v Českém Švýcarsku na nich mám první oděrku. Přesně vím na kterém žebříku a o kterou skálu jsem to udělal. Kupodivu mě to nevadí, ba naopak se mi to líbí a je to hezká vzpomínka Takže ani mechaniky bych se nebál 1
Kalisport Odesláno 10. září Autor Nahlásit Odesláno 10. září Mechaniky se určitě nebojím, ono zase na tom ranči ty hodinky nedostanou takový záhul... Ale už mě i napadlo, že vezmu nějaké lepší G-Shocky, ale vím, že by mě ty hodinky nebavily. TAGy a Longines jsou super. No uvidíme, jak to dopadne, zatím pořád vybírám...
spineshank Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září před 48 minutami, Kalisport napsal: Mechaniky se určitě nebojím, ono zase na tom ranči ty hodinky nedostanou takový záhul... Ale už mě i napadlo, že vezmu nějaké lepší G-Shocky, ale vím, že by mě ty hodinky nebavily. TAGy a Longines jsou super. No uvidíme, jak to dopadne, zatím pořád vybírám... Hele ony i Géčka baví,takže bych z toho strach neměl,navíc pokud by si šel do něco z řady Master of G Takže jestli mám na ruce DeepSea nebo Mudmaster,z obojího mám stejnou radost a užívám si to i přes to že jedno je mechanika a druhy solar digi s ručkama
Jarosla.v Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Odesláno před 22 hodinami Nejsem žádný chrono znalec, ale přidám ryze praktickou zkušenost. Odolné mechaniky fakt není třeba se bát kolem domu mám hektar a dřevo na zimu dělám ručně a vše včetně posilovny a kola i sekačky se mnou 12 let absolvují Mühle Glashütte S.A. 10 let bez jakéhokoli zásahu servisu po 10-ti letech se jim rozpadl tah. Dostaly nový, na něm se po dvou letech začala drolit guma a tak mi ho poctiváci z Chronoshopu vyreklamovali. Při té příležitosti zjistili, že je probroušeno to místo, kde se usazují v nožkách stěžejky (snad to popisuji dobře) a tak hodinky dostaly nové pouzdro. když píšu na vše, znamená to, že jsem hodinky sundával pouze na práci s motorovkou a sekerou, jinak ne. no a právě na tuhle činnost používám Švýcary, kapesní Tissot.
Jarosla.v Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Odesláno před 22 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jarosla.v Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Odesláno před 22 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se