Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, koukám po nějakých Švýcarech – ještě jsem žádné neměl 😏.

Vodotěsnost minimálně 200 m, velikost 42 mm+.

Měl jsem vybrané ty nové Longines. Jsou super, ale právě proto, že jsou tak dokonalé, mě moc neberou 🤣.

Padly mi do oka tyhle Edoxy a pak ještě ty nové Mida. Chtěl bych ale něco, co jsem ještě neměl, což splňují právě ty Edoxy.

https://www.helveti.cz/edox-delfin-the-original-automatic-day-date-88008-3ca-nin?utm_medium=affiliate&network=dognet&affiliate_id=1&utm_campaign=hlavni&utm_content=odkaz&a_aid=5feb09ff2cee8&a_cid=f87b923c&chan=fTJXhmkJ&data1=gclid_CjwKCAjw7p_UBhBlEiwAhpIs79Pky1bM2omAV9Ra9bZyoPJggy2rCj6gfTk6NNiHovieuLhgNIZT3xoCM-0QAvD_BwE&gad_source=1&gad_campaignid=11868050827&gbraid=0AAAAACRkWK7XeK3oGBU1L5k0cyONpmial&gclid=CjwKCAjw7p_UBhBlEiwAhpIs79Pky1bM2omAV9Ra9bZyoPJggy2rCj6gfTk6NNiHovieuLhgNIZT3xoCM-0QAvD_BwE

Odesláno

Ještě abych vám pomohl – hodinky nosím pořád na ruce a potřebuji, aby zvládly i horší zacházení, prostě pořádné tool watch (máme ranč, koně).

Taky bych docela ocenil, kdyby šly trošku přesně. Nerad bych je nařizoval každý den nebo každý druhý den jako své Seiko, na to už mě moc neužije. Quartz ale nechci 🤣.

Odesláno

Osobně bych doporučoval Longines ze staré řady.Fakt s těmi hodinkami dělám vše a pořád drží.Dokonce i jejich přesnost je perfektní.Jsou ve velikosti 39,41 i 44mm a dají se sehnat za pěkné ceny.Plusem je větší vodotěstnost a malá výška hodinek.

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Nějaké Glycine?

https://www.glycinestore.eu/glycine-combat-sub-42-gl0484/

https://www.glycinestore.eu/glycine-airpilot-automatic-gl0508/

https://www.glycinestore.eu/glycine-combat-sub-42-gl0253/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem lukassob
  • Díky 1
Odesláno
před 41 minutami, mlsoun1 napsal:

Osobně bych doporučoval Longines ze staré řady.Fakt s těmi hodinkami dělám vše a pořád drží.Dokonce i jejich přesnost je perfektní.Jsou ve velikosti 39,41 i 44mm a dají se sehnat za pěkné ceny.Plusem je větší vodotěstnost a malá výška hodinek.

Když já nevím, já těm Longines nepřišel nějak na chuť 🙈. Vím, že jsou to kvalitní hodinky, ale mně na nich prostě něco nesedí. Je to chyba ve mně 🤣

Co se týče těch Victorinox, tak takový styl by mi taky nevadil. 

Odesláno
před 13 minutami, Kalisport napsal:

Když já nevím, já těm Longines nepřišel nějak na chuť 🙈. Vím, že jsou to kvalitní hodinky, ale mně na nich prostě něco nesedí. Je to chyba ve mně 🤣

Co se týče těch Victorinox, tak takový styl by mi taky nevadil. 

To není žádná chyba🙂Prostě Ti nesedí.Hodinek je plno.

Victorinox jsem měl a to jak Quartz,tak i automat a nejsou špatné.U mne prostě vyhrály LHC Black 44.Určitě se dá vybrat.Zrovna u tohoto modelu kvituji, že je tam ta dvojitá antishock ochrana, plus 200 M vodotěsnost.Což bych pro Tebe,respektive při Tvé práci viděl jako nejlepší možnou věc.Hlavně pokud chceš mechaniku.

Odesláno

Když se řeknou tooly, tak si představim Sinn (ideálně v tegiment úpravě) nebo Damasko, ale to nejsou švýcary. Jinak pak něco od Hamiltonu.

Odesláno
před 5 minutami, Spongebob napsal:

Kup Aquisy na tahu a budes spoko jak sviňa ;)

No asi tak. Retro look: divers 65, moderní: Aquis. Solidní nezávislá a sympatická značka.

Odesláno

Rado Captain Cook se snad jeste daj nejak rozumne koupit? Ale nevim jak s tou velikosti. Ovsem teda tooly na ranc.. kazdej automat je proste kravina, no. Vzal bych starsi quartz GS nebo zkusil po svete pohledat zlevneny Breitling Endurance Pro, pod sedesat by mely jit sehnat.

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 4 minutami, bandicoot napsal:

No asi tak. Retro look: divers 65, moderní: Aquis. Solidní nezávislá a sympatická značka.

Nemyslel jsem ty retra, ale tyto Aquis date..barevnych verzí je milion. Bral bych hezké z druhé ruky. Měl jsem je, ale bohužel musel prodat abych taky zkusil něco jinýho. Na tom tahu neskutečně pohodlné. Kvalita zpracování za mě teda na minimálně stejné úrovni co Longines. Možná i lepší. 

Upraveno uživatelem Spongebob
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 4 minutami, Micey napsal:

Rado Captain Cook se snad jeste daj nejak rozumne koupit? Ale nevim jak s tou velikosti. Ovsem teda tooly na ranc.. kazdej automat je proste kravina, no. Vzal bych starsi quartz GS nebo zkusil po svete pohledat zlevneny Breitling Endurance Pro, pod sedesat by mely jit sehnat.

Já jako tooly mám jen quartz ;) po Aquisech jsem to zahájil Coltama v baterce a teď nosím Aquaracery v baterce a chrochtám si! Když je střídám za jiný v hodinkovnici nesnáším to nastavování data a času 😕 Někdo to naopak má rád..

• Like 1
Odesláno
před 5 minutami, Spongebob napsal:

Já jako tooly mám jen quartz ;) po Aquisech jsem to zahájil Coltama v baterce a teď nosím Aquaracery v baterce a chrochtám si! Když je střídám za jiný v hodinkovnici nesnáším to nastavování data a času 😕 Někdo to naopak má rád..

Tak jasně, kde jsou otřesy z nějaké práce nebo třeba i jízdy na motorce, tak automat dostává zabrat, ničí se a skáče o minuty.

Odesláno
před 17 minutami, bradda napsal:

Ja bych na tvym miste sel treba do neceho takoveho. Sice 41mm, ale za tu cenu a s ohledem na tvoje pouzivani, tak mi to prijde idealni.

Tudor jsou výborné řešení

Odesláno

Jen chci doplnit že právě ty hodinky budu nosit furt, jak na práci na ranči, tak do města na večeři. Chci být vlastně takový OWG. Hodinky mě poslední dobou neberou, ale zároveň jsem nepřišel úplně o ten vztah, tak si chci užít jedny kvalitní hodinky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...