Horhe Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 ilustrační foto z kanclu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 huuustý... sem si říkal, že bych se i stavil... ale mám auto na letních a za týden jde z domu, nebudu nic riskovat :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Hmmm... Modlete se za me k silnicnim bozstvum a legendam rally,budu to potrebovat,kdyz do 19:00 nebudu na miste a ani tu na foru nebude omluvenka od lekare znamena to,ze jsem zemrel pri pokusu se k vam dostat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 vy naděláte...trochu sněhu......tsss....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 mě to víceméně netrápí, obě auta mám z minulýho tejdne přezutý, akorát to odhazování sněhu mě sejří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 hehe další ilustrační Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Chudak Tada, vyjel driv aby nemusel tak hnat ..... Nemel si brat ty kozeny rukavice, vyvolavaji v nem zavodnicke myslenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Tada vyrazi presne podle planu v 16:30, hodina a pul mi musi na 90km stacit. Pro sichr si vezmu i kozeny gate, tyse nemusej prat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 15. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Tada vyrazi presne podle planu v 16:30, hodina a pul mi musi na 90km stacit. Pro sichr si vezmu i kozeny gate, tyse nemusej prat... No, hodně štěstí... včera známý jel z Mladé Boleslavi do Liberce čtyři a půl hodiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 15. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Foto před naší kanceláří, poměrně frekventovaná hlavní ulice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Foto z Jablonce nedodám, ale je tady spousta sněhu. Ulice jsou neupravené, místy posypané solí, která rychle mizí pod přibívajícím sněhem. Liberečáči jsou v pohodě, hádám, že mají přezuto a hlavně, spojnice Liberec-Jablonec je jen 12 km. Pro ty, kteří chtějí přijet zdaleka, bez zimních to radši nezkoušejte, ještě chvíli a bude to zralé na řezězy. Sněží nepřetržitě už dva dny, takže sněhu tři prdele. Doufám, že se situace do odpoledne radikálně zlepší, abych nemusel s vojtem v pronajatém salonku sedět sám. No co, možná budeme mít mikrosraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Dobre, zmenim dobu odjezdu - stavim se na poste a vyrazim hned jak na poste vyzvednu Doxy a knizku... Prinejhorsim necham auto ve skarpe a do Jablonce dojedu treba na kamzikovi ale dojedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 (upraveno) Vyštrachal jsem postaší GSM a udělal ilustrační foto z centra. Upraveno 15. října 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 (upraveno) Psalo se,ze kdysi si dali sudetaci sraz u nejakyho mesta v Rusku.Zacalo jim taky snezit a dopadlo to divne.Tak bacha at neskoncite podobne.........preju prijemnej vecer Dan Upraveno 15. října 2009 uživatelem xxxxxfazerxxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Ma nekdo z vas nejakeho znameho co ma v Jablonci traktor nebo pluh? Ze by me pripadne mohl vytahnout ze skarpy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 a do třetice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Za chvíli zapřáhnu své psy a vyrazím s nimi do města. Po návratu dodám pár dalších veselých fotek. Ma nekdo z vas nejakeho znameho co ma v Jablonci traktor nebo pluh? Jablonecké technické služby teď mají práce více než dost, obávám se, že se na Tebe nedostane ? Čím chceš přijet ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Ten muj youngtimer je jedine auto na zimakach co mamv dispozici,zadni nahon zimaky s dobrym vzorkem a samosvorny diferak mi musi stacit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 (upraveno) ............ zadni nahon zimaky s dobrym vzorkem a samosvorny diferak mi musi stacit... Zadní náhon není zrovna ideál . Přibylo asi 5 čísel, v blízkém okolí spadly dva velké stromy a sněží, že pomalu nevidím z okna. Upraveno 15. října 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 15. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Zprávy Frekvence 1: Jablonec je na pokraji vyhlášení kalamity. Kvůli výpadku elektřiny nefungují dodávky tepla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se