mondeo2 Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 No nevím kde budu,ale zkusil bych se ukázat ale je to tak 50/50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 10. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Kluci, mám prů*er, ve čtvrtek máme rodinnou sešlost, oslavu narozenin. Doma mi řekli, že jsem dědek senilní, co si už nic nepamatuje. Vždyť mi to přece před 14-ti dny říkali (vlastně říkaly, páč jsou doma kolem mne samý baby) ... Takže pokud dorazím (věřím, že jo), tak až tak po osmý :-( 1. Snow2. M916 (dorazím se zpožděním)3. vojt4. Horhe5. honza71 6. Smalťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Kluci, mám prů*er, ve čtvrtek máme rodinnou sešlost, oslavu narozenin. Doma mi řekli, že jsem dědek senilní, co si už nic nepamatuje. Vždyť mi to přece před 14-ti dny říkali (vlastně říkaly, páč jsou doma kolem mne samý baby) ... Takže pokud dorazím (věřím, že jo), tak až tak po osmý :-( Doraž pls. Po osmé lepší než vůbec. A vezmi prosím ty svoje starý "Seika" a ty hodinky, co jsi měl minule úplně nově a schválně je nepřinesl ukázat. P.S. Ještě mě napadá, nedala by se ta family party uspořádat v tom samém lokále, co bude sraz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Vážení pánové a dámy!!!Přeji krásný sraz,samozřejmě jsem chtěl posílit Vaše řady,leč jediná noční,kterou mám následující týden mi vychází samozřejmě na čtvrtek!!! Chtěl jsem shlédnou Vaše nádherné skvosty,tak snad příště mi to vyjde a o to víc se budu těšit!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Když dorazím na sedmičku, tak tam asi ještě někdo asi bude, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 10. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 P.S. Ještě mě napadá, nedala by se ta family party uspořádat v tom samém lokále, co bude sraz ? No to by byl teda povedenej sraz! Si ještě neviděl moji tchýni! Nechám se dovézt, Seika vezmu a ty nový, co už ani nevím který, vezmu. Prostě vezmu ty nejnovější, ty starší a i ty ještě starší ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 No to by byl teda povedenej sraz! Si ještě neviděl moji tchýni! Nechám se dovézt, Seika vezmu a ty nový, co už ani nevím který, vezmu. Prostě vezmu ty nejnovější, ty starší a i ty ještě starší ;-) Díky. Jsi můj hrdina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 A bude sníh nebo nebo nebude? Já abych věděl jak se obléct a jestli vzít lopatu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
www.aljancic.com Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 A bude sníh nebo nebo nebude? Já abych věděl jak se obléct a jestli vzít lopatu ... Čtvrtek Možnost deště. Jasno. Nejvyšší 25 °C. Vítr JJV 13 km/h. 40% Pravděpodobnost srážek (water equivalent of 0.5 mm). Čtvrtek v noci Skoro zataženo. Nejnižší 15 °C. Vítr JJV 8 - 26 km/h. Ideální nápad zalézt někam do hospody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 11. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 (upraveno) Čtvrtek Možnost deště. Jasno. Nejvyšší 25 °C. Vítr JJV 13 km/h. 40% Pravděpodobnost srážek (water equivalent of 0.5 mm). Čtvrtek v noci Skoro zataženo. Nejnižší 15 °C. Vítr JJV 8 - 26 km/h. Ideální nápad zalézt někam do hospody... :lol2: ... nic pro tebe, Tado, můžeš zůstat doma ... Upraveno 11. června 2011 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 :lol2: ... nic pro tebe, Tado, můžeš zůstat doma ... Škoda no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 Mrzí mě to pánové, ale ve čtvrtek se s ohledem na plány odborářu k vám na sever nevydám. Přeji prima zábavu a M916 děkuji za projevenou ochotu. Budu se těšit příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 (upraveno) Bohužel, řešit dopravu ve čtvrtek bude peklo a než bych se dostal přes půlku Prahy k Honzovi, tak by bylo po srazu. Na přesun je asi pozdě, co? Upraveno 13. června 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 Co přesun na pátek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 Tak se zase hlásím zpět a snad se mi to zdaří, že se na vás přijedu podívat. Přivezu na ukázku jedy Seiko Superior prošlé zátěžovým testem :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 Tak se zase hlásím zpět a snad se mi to zdaří, že se na vás přijedu podívat. Přivezu na ukázku jedy Seiko Superior prošlé zátěžovým testem :D Možná se taky zastavím, jen asi nedorazím hned v pět, pojedu z Prahy... Na jak dlouho to tak plánujete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 15. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 Bohužel, řešit dopravu ve čtvrtek bude peklo a než bych se dostal přes půlku Prahy k Honzovi, tak by bylo po srazu. Na přesun je asi pozdě, co? Obávám se, že přesun by byl možný asi tak až na září :-) nedá se nic dělat, holt to bude mini sraz :-( a v září se sejdem zas. Co přesun na pátek? Pátek je ten nejhorší termín na zájmový sraz. Možná je to dobrý pro mladý, co nic nedělaji, ale ti, co musí za víkend dohnat vše, co zmeškali a do práce si chodí odpočinout a oddychnout, tedy třeba já, preferují zásadně po-čt :-.D Možná se taky zastavím, jen asi nedorazím hned v pět, pojedu z Prahy... Na jak dlouho to tak plánujete? No - většinou max do dvanácté, tedy pokud se přespolní nerozhodonu, že přespí. To se to pak i protáhne ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 kluci nevite jak je to s tramvajema? jezdi? Eventuelne chorche jak tam jedes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 kluci nevite jak je to s tramvajema? jezdi? Eventuelne chorche jak tam jedes? Ahoj, promiň, nebyl jsem tady. Tramvaje jezděj. Budem tam asi holt jen takovej fragment, škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 ja uz cekam na trambaj a cucim po rostenkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se