little_w Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 ja bych se taky rad stavil. ale nestavim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
www.aljancic.com Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Těším se. 1. Snow2. Horhe3. sect 4. Smalťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 1. Snow2. Horhe3. sect 4. Smalťák5. mmoobbyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 1. Snow2. Horhe3. sect 4. Smalťák5. mmoobbyy6. Kupa54 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 1. Snow2. Horhe3. sect 4. Smalťák5. mmoobbyy6. Kupa547. vojt Místo je zamluvený. Já se vůči nikomu nevymezuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 1. Snow2. Horhe3. sect 4. Smalťák5. mmoobbyy6. Kupa547. vojt8. sery (Já se taky vůči nikomu nevymezuju a budu se bavit a nebavit, s kým chci, a do auta vemu nebo nevemu, koho chci. A Vojta musím něčím opít, aby získal inspiraci k rytí a vyjevil mi, co moje hodinky potřebují .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 1. Snow2. Horhe3. sect4. Smalťák5. mmoobbyy6. Kupa547. vojt8. sery9. honza71 Nákupy u Helmuta se nekonají, tak se na vás moc těším chlapi. A když přijede někdo mému srdci a rozumu příliš vzdálený, tak je mi to fuk a náladu mi to nepokazí, páč tam bude spousta jinejch prima lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 1. Snow2. Horhe3. sect4. Smalťák5. mmoobbyy6. Kupa547. vojt8. sery9. honza71 10.Legacy Jsem v práci do 19hod.takže nevím kdy a jak dorazím,ale rozhodně se o to pokusím!Nevylučuji nepředvídatelný malér,takže pro jistotu si vyhrazuji právo pro případnou omluvu formou sms Horhemu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
www.aljancic.com Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 No já bych se s dovolením vymezil proti všemu, co by se pokoušelo nabourat pohodičku v naší picérce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 20. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 1. Snow 2. Horhe 3. sect 4. Smalťák 5. mmoobbyy 6. Kupa54 7. vojt 8. sery 9. honza71 10.Legacy 11. M916 Pro mě sice nedobrej termín, ale zas tak daleko nebudu, bych se nemohl stavit. A když už je sect tak blízko našich domovů... a když už honza71 nemusí za Helmutem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 ... a když už honza71 nemusí za Helmutem... Publikovaný obrázek No mně se to teď náramně hodí, ale pravda je taková, že to byl původně můj nápad, to jet nakupovat. Chtěl jsem rozfofrovat nějaký eura dřív, než z nich budou bezcenné papírky. A den, kdy je u nás volno, ale Helmut musí makat, mi přišel na takovou akci ideální. Manželce se ale nechce (asi je nemocná ) Přezuto na zimáky mám už dva týdny, takže se už nemůžu dočkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 22. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 Tak to náš náskok já ještě nezaregistroval, že by se jako mělo už přezouvat. A eura, co nepotřebuješ, klidně přivez a můžeš je mezi námi rozdat, my to máme k Helmutovi celkem kousek a můžeme je utratit třeba za tebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 22. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 (upraveno) A ještě k vymezování. Vzhledem k tomu, že jsem se kdysi hojně účastnil pražských srazů, potkal jsem Tadu celkem dostkrát a pamatuju si, jak jako chronomiminko přišel mezi nás poprvé. Tuším ještě bez hodinek, zato hodně vyprávěl o rodinných příslušnících a jejich majetkovém vztahu k hodinkám. Doufám, že se po těch letech nemýlím, protože bych mu nerad ubližoval. Nedal se přehlédnout, i řikal jsem si - mládí vpřed, on se časem srovná. Pak jsem byl Tadou několikrát "uloupen" a musel jsem dokola na pár srazech poslouchat jeho historky. Byl jsem vychovaný k tomu, abych naslouchal jiným lidem, proto mi krapet trvalo, než jsem pochopil, že u Tady neexistuje žádná zpětná reflexe, která by mu naznačila, zda o jeho vyprávění někdo stojí nebo ne. A tak i chvilku trvalo, než jsem si vytvořil své obranné mechanismy vůči němu a dnes nemám s Tadou fatální problém. Umím si ale představit, že může mezi námi být někdo, koho máme rádi a koho jeho kecy rozrušují a uvádí do "vnitřního nesouladu". A může to být někdo, kdo nemá tu povahu říct mu přímo do očí ať mu dá pokoj. Takový člověk pak příště prostě nepřijde (zcela logicky, proč by chodil, když je "tam" něco, co ho rozlaďuje) a to mi přijde líto. Takže - abych to shrnul - za mě: Tadu já osobně vydržím, ale pokud mi někdo dá vybrat, zda se chci účasnit jakéhokoli srazu s Tadou nebo bez Tady, tak jednoznačně BEZ TADY! Upraveno 22. října 2011 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Už se těším, pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 (upraveno) Zdar pánové, jedná se o Pizzerii Franko na ulici Anenské? Nerad bych seděl někde jinde. Ráno vyrážím ve 4, ale protože máme nějaký program, nejspíš nestihnu dorazit přesně na začátek, ale pár piv si určitě stihnu dát . Upraveno 27. října 2011 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Jo Franko to je. Též se těším pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 27. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Sice trochu pozdě, ale hlásím se taky Nebyl jsem si do poslední chvíle jistý, ale nakonec to vyšlo a můžu přijet. Na místě mne doufám poznáte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 Sice na poslední chvíli, ale...Kdyby měl někdo zájem mohu věnovat katalogy Panerai 09,10,11, Rado, Mühle.Dejte vědět, večír předám.Když se nikdo neozve, tahat se s tím nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 Rád jsem vás viděl pánové. Díky za prima pokec. Reversa jsou dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se