Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

M916

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
BTW: neznáte nějaký penzion v Jablonci, kde by se dalo po srazu přespat? Ideální by byl přímo ten Lev, ale tam to je poněkud dražší.

BTW2: ještě k tomu chlastu, kdybych tam náhodou spal: i když, jak píšete, jsou vaše srazy stále ještě o hodinkách, byli byste tolerantní k drobným alkoholovým excesům? Třeba zpěv ruských písní, detailní zkoumání podlahy pod stolem, krátký osvěžující spánek v křesílku, zarputilá diskuse na jakékoli téma atp.? Doktorka mi už alkohol zakázala, ale řekl jsem si, že až po Vánocích, tak ještě musím stihnout vypít, co se dá. Ale jestli to jsou spíš doopravdové abstinentní večírky, tak si to můžu nechat na další týden, až pojedu poctít svou přítomností ostravský sraz :) .

1) penzionů přímo v Jablonci moc není, téměř všechny se přemístily za město do hor.

2) drobné alkoholické excesy jsou přímo vítány, alespoň bude na našich sucharských seancích nějaká prdel. Musím Tě upozornit ještě na jednu záludnost puritánského Jablonce. Zlatý Lev končí v deset a pak není skoro žádná šance se kamkoliv přesunout. Snaž se přijet co nejdříve, čím dřív tím líp a vezmi s sebou hciqa.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník salamio
1) penzionů přímo v Jablonci moc není, téměř všechny se přemístily za město do hor.

2) drobné alkoholické excesy jsou přímo vítány, alespoň bude na našich sucharských seancích nějaká prdel. Musím Tě upozornit ještě na jednu záludnost puritánského Jablonce. Zlatý Lev končí v deset a pak není skoro žádná šance se kamkoliv přesunout. Snaž se přijet co nejdříve, čím dřív tím líp a vezmi s sebou hciqa.

Tak to asi nezbyde asi jiného, než zabít dvě mouchy jednou ranou: zarezervuju si nocleh v tom Lvu, vezmu s sebou basu piv a po zavíračce můžeme pokračovat ve srazu u mě na pokoji :).

Upraveno uživatelem salamio
Odkaz ke komentáři

Tak to asi nezbyde asi jiného, než zabít dvě mouchy jednou ranou: přespím v tom Lvu, vezmu s sebou basu piv a po zavíračce můžeme pokračovat ve srazu u mě na pokoji :).

Salamio, jak jsem ti říkal osobně, do Jablonce bych se rád s tebou za chlapama podíval a toto vlákno proto neustále sleduju, ale ukecat ženu chvíli trvá. Hlavně tu nepiš už víc o té bedně piv na pokoji (spal bych tam též), určitě si tu diskuzi čte v práci taky (zdravím beruško). Zkusil jsem jí uplatit sliby, dárky, exotickou dovolenou, dokonce i kvalitnějším sexem, ale zatím ještě váhá.... :)

btw: chlapi mohl bych tedy dorazit taky?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Tak to asi nezbyde asi jiného, než zabít dvě mouchy jednou ranou: zarezervuju si nocleh v tom Lvu, vezmu s sebou basu piv a po zavíračce můžeme pokračovat ve srazu u mě na pokoji :) .

To je řeč chlapa  :)

Edit - koupím si pár nealkoholických, chlastat už nemohu, může se u Tebe na pokoji kouřit ?

chlapi mohl bych tedy dorazit taky?

No samozřejmě, určitě přijeď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Salámio, Snow zbytečně straší, ale co bys od něj nechtěl, od abstinenta .-)

I po desáté se v Gablonci dá užívat v non-stop hernách - takže vlastně penzion nepotřebuješ - taky v takovým podniku jde prakticky ověřit tržní hodnota těch našich miláčků .-))

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

to sery.vlk - už jsi se rozhoupal ? Nechci slyšet, možná přijedu, nýbrž já přijedu.

................I po desáté se v Gablonci dá užívat v non-stop hernách - takže vlastně penzion nepotřebuješ - taky v takovým podniku jde prakticky ověřit tržní hodnota těch našich miláčků .-))

Ty jsi vůl  :lol2: :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio
I po desáté se v Gablonci dá užívat v non-stop hernách - takže vlastně penzion nepotřebuješ - taky v takovým podniku jde prakticky ověřit tržní hodnota těch našich miláčků .-))

Non-stopy jsou fajn věc, ale ráno budu potřebovat jet do práce. Nějaký zbytkáč bych přežil, ale jet na kaši bych asi nechtěl :).

Edit - koupím si pár nealkoholických, chlastat už nemohu, může se u Tebe na pokoji kouřit ?

No samo! Chlast, cigára a holky jsou u mě na pokoji vždy vítány! (Když už to teda čte twinsfatherova manželka :)).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
 ....................No samo! Chlast, cigára a holky jsou u mě na pokoji vždy vítány! (Když už to teda čte twinsfatherova manželka :) ).

A je to, bude ještě vesele  :lol: .

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio
Musím teď odběhnout, ale pošli mi salamio pls nějaký info o tom noclehu, musím to rychle rozhodnout, ať pak nespím zase v autě jako posledně na třídním srazu. Never more! :)

Máš SZ.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si právě zarezervoval nocleh v tom Lvu :).

Jj, nejdřív brečí, že chce spolujezdce, že sám nepojede, a teď rovnou nocleh -- Salámio, mně to je jasný, jak jsem se Ti ozval na spolujízdu, podělal ses, že budeš mít auto plný chlupů a že ti pak ještě měsíc bude smrdět mokrým psem :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Když se nám to tak hezky rozjelo, pokusím se o malou rekapitulaci účastníků abstinenčného podvečera a zběsilé non plus ultra alkoholické jízdy kuk.gif 23977772.gif až do časných ranních hodin.

M916

Kupa54

kejklik

vojt

7jerry7

Snow

Horhe

salamio

sery.vlk 

twinsfather

carpaccio ?

Souhlasí ?

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio
Jj, nejdřív brečí, že chce spolujezdce, že sám nepojede, a teď rovnou nocleh -- Salámio, mně to je jasný, jak jsem se Ti ozval na spolujízdu, podělal ses, že budeš mít auto plný chlupů a že ti pak ještě měsíc bude smrdět mokrým psem :thumbsup_anim:

Tak na to jsem celkem zvyklý :). Od té doby, co jsme jednou s manželkou zabloudili do psího útulku, vozím s sebou tuhle dámu:

post-9394-1259930182.jpg

Jinak nabídka na svezení samozřejmě platí i nadále pro kohokoli, jen cesta zpět bude druhý den ráno nebo nejpozději v poledne :).

Odkaz ke komentáři

Tak na to jsem celkem zvyklý :). Od té doby, co jsme jednou s manželkou zabloudili do psího útulku, vozím s sebou tuhle dámu:

Teda ta je sladká .-))

Bereš ji s sebou ?  

No to bych pak byl v pokušení vzít na výlet našu fretku, a jabloneckej sraz bude rázem docela rozpohybovanej :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Ach jo, asi jsem se s potvrzením účasti unáhlil. Momentálně to vypadá, že budu zrovna v Olomouci. Vypadá to na pěknou hodinkovou pijatyku, ach jak ráád bych se zúčastnil. No nic, budu se modlit k různým božstvům, aby mi tu třídenní služebku zrušili.

Odkaz ke komentáři

Ach jo, asi jsem se s potvrzením účasti unáhlil. Momentálně to vypadá, že budu zrovna v Olomouci. Vypadá to na pěknou hodinkovou pijatyku, ach jak ráád bych se zúčastnil. No nic, budu se modlit k různým božstvům, aby mi tu třídenní služebku zrušili.

Jirko, držím palce, ať to vyjde.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...