Návštěvník Snow Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2009 Ach jo, asi jsem se s potvrzením účasti unáhlil. Momentálně to vypadá, že budu zrovna v Olomouci. Vypadá to na pěknou hodinkovou pijatyku, ach jak ráád bych se zúčastnil. No nic, budu se modlit k různým božstvům, aby mi tu třídenní služebku zrušili. Tak tu služebku vezmi akčně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2009 Tak tu služebku vezmi akčně. No právě že akční už to bude dost, jelikož za ty tři dny musim objezdit Brno, Olomouc, Zlín a Ostravu a každej den se mi nechce vracet do Lbc, tak si holt udělám základnu v Olomouci a budu asi online sledovat dění. Doufám, že začne sněžit, když už maj zas přijet přespolní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2009 Bereš ji s sebou ? Ne, nemá moc ráda větší společnost . Teda ta je sladká .-)) Ano, a to je její nejhorší zbraň . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2009 Přemýšlel jsem, že bych ve Stowě něco potřeboval vidět ještě jednou. Kvůli plánovaným změnám v daních budu mít od ledna benzín zhruba dvakrát dražší, než letos. Tak mě jako mistra trhlých nápadů a patrona změn v plánech napadlo: v Jablonci budu spát, to je již zařízeno. Nepil bych však přespříliš a s případnými zájemci bychom ve čtvrtek brzy ráno vyrazili směr Engelsbrand. Dle možností a přání bychom to mohli vzít třeba i přes Archimede nebo Steinhart. Návrat stejný den pozdě v noci. Co vy na to? Třeba to je úplná blbost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2009 Ale kdyby se nikomu nechtělo, tak žádný stres, aspoň si budu moci řádně vykropit kedlubnu. V tom případě by stále platila nabídka na ranní nebo dopolední odvoz do Prahy. Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2009 Případně by se mohlo jet do Glashütte omrknout Nomos, GO a starýho Langeho. Je to i o něco blíž, než ta Stowa. Ach jo, zas to vypadá, že trochu moc tlačím na pilu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Takže do Jablonce nakonec jedu!!! Jupííí! Ale měl jsem namále. Může za to salamio! Naznačil jsem totiž doma zároveň, že se druhý den ráno jede domů přes Glashütte, tak ať mě žena s obědem nečeká. To jsem dostal vylágoš! Taky jsem pro každou špatnost, ale tentokrát musím zůstat na území ČR a vrá*** se spořádaně domů. 4 salamio: tričko tedy prosím do Jablonce...a v kolik jedeš z Prahy a s kým? Jestli se vejdu, jel bych s tebou, když ne, tak dorazím sólo autem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 twinsfather: tričko beru. Do Jablonce bych chtěl vyrazit co nejdříve, páč už mě to v práci poslední dobou nějak... míchá? nebaví? otravuje? Nechtěl jsem být sprostý, ale neulevil jsem si teda. Tak napíšu, že mě to v práci s.re a je to hned lepší . Takže bych to víceméně viděl na trasu Chodov cca 15:30 - Čerňák 16:00 - Jablonec 17:30. Na čtvrteční výlet se asi nikomu nechce, takže druhý den vstanu na Zákrutu a vyrážím zpět směr Praha. Ty časy tam i zpět by se však daly v pohodě změnit. Ale když už tam dám majlant za nocleh, chtěl bych si to aspoň trochu užít a pořádně se vyspat . Taky ať nejedu s pěti promilema krve v alkoholu. Ale přes Glashütte nebo Dresden bys to měl do Litoměřic skoro po cestě, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Takže do Jablonce nakonec jedu!!! Super, mám radost !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Tak ja se, bohuzel, musim omluvit... Nadesla doba vanocnich vecirku a jinych spolecenskych povinnosti - a neco takoveho mi prave pripadlo na termin severskeho srazu. Inu, budu muset svou rodnou visku navstivit nekdy priste. Uzijte si to , prezijte to ve zdravi a ja se budu tesit na videnou nekdy priste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Do přčic , bohužel, a to jsem se tak těšil na podobné chronoblázny, musím svou účast odvolat... ....budu bohužel toho času pracovně v práglu...jedině mě tak napadlo..bych se utrhl a jel s někým, kdo se večer bude zasejc vracet..coo?...bo ráno mě zasejc čeká šichta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Ta šichta ráno tě čeká v Praze nebo v Jablonci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 zasejc v praze....kolik máš místa?...ale ty budeš nocovat ve lvu..že..teď jsem to tu celé pročítal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Místa je dost, ale jestli by ti vyhovoval ten čas (odjezd z Prahy kolem čtvrté, druhý den odjezd z Jablonce zpět kolem deváté nebo desáté ráno). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Místa je dost, ale jestli by ti vyhovoval ten čas (odjezd z Prahy kolem čtvrté, druhý den odjezd z Jablonce zpět kolem deváté nebo desáté ráno). což o to, odjezd ok, ale ten návrat je špatnej.. to dlouho...se picnu, já to snad zmeškám.... a nikdo inej neide z toho práglu?... a zpět?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 Zkusím ještě do zítřka narychlo sehnat nějaké MM, ať můžeme vést diskusi na úrovni . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 8. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 Tak rekapitulace, ať to případný nově příchozí nemusí hledat: zítra od 17:30 v hotelu Zlatý lev v centru Jablonce nad Nisou, doufám, že nám zapálí v krbu :-) Aj ten sníh by mohl být, alespoň trošku :-)) P.S. MM beru s sebou + sadu mladého hodináře, provedeme rozborku, se sborkou ani moc nepočítám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 Tak to nějak zvládnu a dorazím..po dohodě s vlkem to vyjde..tak zatím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 Ach jo, právě jsem se ubytoval v Olomouci, tak snad příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 9. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 Děkuji všem zúčastněným na dalším lokálním umravněném hodinářském setkání, zvláště pak děkuji Kupovi54 a jeho ženě za nezištné poskytnutí přívozu/odvozu a za přesvědčení, že v mládí jsem si již tramvajového spojení Liberec-Jablonec užil dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se