Kupa54 Odesláno 4. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2010 Kamile díky za ten fotoseriál s tvými "Z", z mojí strany stolu to nevypadalo tak zajímavě Je to opravdu revoluční počin v oblasti focení hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 Předběžný nástřel termínu na Liberecko-Jablonecký sraz, setkání by se mohlo konat 2.června tedy tradičně ve středu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 5. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 (upraveno) Tak jsme včera v našem liberecko-jabloneckém kroužku upekli datum dalšího setkání, a to 2.června v obvyklém salónku hotelu Zlatý lev v Jablonci nad Nisou. Pro přespolní nabízí tentokrát místní hoteliér slevu na ubytování (teda pokud budou mít prý volné pokoje :-) a náš osobní číšník je již teď připraven plnit naše přání. Kuchyně funguje, sníh asi už nebude, není čeho se obávat ;-) edit: no to snad je přenos myšlenek, Snowe. Kouknu na počítač, vidím, že ještě nic nevidím, napíšu pár vět a šup, je to tam dvakrát Upraveno 5. května 2010 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 Tak 2. června bych se mohl objevit, už budu mít zkouškové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 Tak 2. června bych se mohl objevit, už budu mít zkouškové No sláva a už novým vozem, to bude parády. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 No sláva a už novým vozem, to bude parády. S novým vozem se to zamotává Už jsem skoro všechno vyřadil a nejspíš to vypadá, že budu mít to, o čem si se vyjádřil jako o floutkovském cabrioletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 5. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 S novým vozem se to zamotává Už jsem skoro všechno vyřadil a nejspíš to vypadá, že budu mít to, o čem si se vyjádřil jako o floutkovském cabrioletu Tak hlavně ne s plátěnou střechou, nebo budou padat 2.6. v Jablonci kusy ledu z nebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 (upraveno) ...a náš osobní číšník je již teď připraven plnit naše přání. Kuchyně funguje, ... Spajdy, jedeš? - Já se jako obvykle hlásím na 80%. Upraveno 6. května 2010 uživatelem sery.vlk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Spajdy, jedeš? - Já se jako obvykle hlásím na 80%. Jeste si to rozmyslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Jedu. Ještě to nemůžu potvrdit na 100%, ale chci vzít auto, takže bych měl místo. A pojedu na otočku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 22. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 Jedu. Ještě to nemůžu potvrdit na 100%, ale chci vzít auto, takže bych měl místo. A pojedu na otočku. super, těším se na Chronorisy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 super, těším se na Chronorisy Snad je nezapomenu Jinak místa v autě mám pořád...vyrážím z Prahy, po cestě naberu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 tak sice už jsem mobilní, ale 2.6. mám zkoušku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 27. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 (upraveno) tak sice už jsem mobilní, ale 2.6. mám zkoušku Že ty se nás bojíš a jen tak se pořád vymlouváš! edit: neboj, sníh už sešel i u nás... Upraveno 27. května 2010 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 1. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Tak jak, přijede někdo? Je to tady nějaké ospalé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Skoro to vypadá, že nás tam bude jako na našich mikrosrazech.Snowe, stavoval ses tam, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Skoro to vypadá, že nás tam bude jako na našich mikrosrazech. Snowe, stavoval ses tam, prosím? Stavoval, domluveno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 No uvidíme v kolik a v jakym stavu se vrátim z Prahee, kdyžtak bych na chvíli na nějaký nealko dorazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 1. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 No uvidíme v kolik a v jakym stavu se vrátim z Prahee, kdyžtak bych na chvíli na nějaký nealko dorazil. No to bys měl já bych chtěl dorazit v pět, Kupa se dneska vrací z dovči, tak uvidíme, v jaký bude formě (to víte, pánská jízda...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Momentálně jedu pořád sám, nevím jestli se do zítřka někdo přidá. Abych pak po cestě domů neusnul za volantem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se