sery.vlk Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Pokud bude zájem, uděláme ho třeba příští týden, nemám s tím žádný problém.Romane, děkuju, že se toho ujímáš - jsem pro, čím dřív, tím líp, aspoň bude menší šance, že do toho člověku něco vleze -- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Chronobando, já příští týden vůbec a celé září mám nezanedbatelně nabité.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Budu vam to tady sledovat kamaradi, pokud vymyslite termin, ktery mi sedne, tak se na vas rad prijedu podivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Na Slovensku už sněží, tož naplánovat sraz - musím teda ještě sehnat ty gumy s hrotama, aby pro mě zas nemuseli hasiči 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 11. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 (upraveno) No tož! Blíží se patnáctého, první výročí loňské kalamity a hasičské záchrany našeho milého "biče božího", Vojt o víkendu dotáhl do jistě zdárného konce svoji nejčerstvější uměleckou aktivitu, já šťastně oslavil osmdesátiny své tchýně nejmilejší, myslím, že je pravý čas na okamžitý krátký mikrosraz s jediným bodem: určení datumu kalamity příští edit: teda myslím až zítra dneska už mám siestu Upraveno 11. října 2010 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 (upraveno) Nic. SZ. Upraveno 11. října 2010 uživatelem vojt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 11. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 Nic. SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Tak kdy to bude? Máte sníh? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 14. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Tak kdy to bude? Máte sníh? Čekáme... vydrž... už brzo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Vzhledem k tomu, že sníh ještě nenapadl a my vás chceme přivítat stylově, vyhlašujeme datum srazu až na listopad. Nechceme být však nemilosrdní a proto jsme ho stanovili na 1.11.2010 od 17.00. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Vzhledem k tomu, že sníh ještě nenapadl a my vás chceme přivítat stylově, vyhlašujeme datum srazu až na listopad. Nechceme být však nemilosrdní a proto jsme ho stanovili na 1.11.2010 od 17.00. Super - takže tentokrát v pondělí? už je to v diáři - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Super - takže tentokrát v pondělí? už je to v diáři - Tak skvělé. Ano, tentokrát zkusíme pondělí. Takže: 1. Snow 2. M916 3. sery.vlk 4. vojt Přijď i Ty! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 14. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 (upraveno) 1.11.2010 od 17.00 - Jablonec nad Nisou, hotel Zlatý lev A je to tady! Ano, loni jsme v tuto dobu již čelili druhé sněhové nadílce, doufáme, že jsme dali Svatému Petrovi dost času, aby nastolil ten správný severský look :-) Horhe, už se těšíme na Tvoje Glyciny! Jen jsem ještě doplnil, že opět v Jablonci v hotelu Zlatý Lev (speciálně pro Tadu, by nebloupil po Liberci...) 1. Snow 2. M916 3. sery.vlk 4. vojt Upraveno 14. října 2010 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Na dva měsíce nám zavřeli školu, tak se snad dostavím, bude to záviset jen na tom, jestli budu mobilní 1. Snow2. M9163. sery.vlk4. vojt 5. Tada (zatím jen předběžně) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 1. Snow 2. M916 3. sery.vlk 4. vojt 5. Tada (zatím jen předběžně) 6. Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 1. Snow2. M9163. sery.vlk4. vojt5. Tada (zatím jen předběžně)6. Horhe 7. Kupa54 Tak jo, těším se na vás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 Tak jo, těším se na vás To je dost , že Ti to trvalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2010 Ahoj, dnes jsem "přezul" na zimní, tak jestli nemá nikdo nic proti, rád bych si u vás na severu odbyl premiéru. 1. Snow2. M9163. sery.vlk4. vojt5. Tada (zatím jen předběžně)6. Horhe7. Kupa548. honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2010 Ahoj, dnes jsem "přezul" na zimní, tak jestli nemá nikdo nic proti, rád bych si u vás na severu odbyl premiéru. Určitě doraž s legend diverama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2010 Ahoj, dnes jsem "přezul" na zimní, tak jestli nemá nikdo nic proti, rád bych si u vás na severu odbyl premiéru. Jsme velmi potěšeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se