Návštěvník Snow Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 (upraveno) No, a teď, když jsem Tě přesvědčil, si změním avatar zpátky. Klamu tělem. Upraveno 27. března 2011 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 27. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 No, a teď, když jsem Tě přesvědčil, si změním avatar zpátky. Klamu tělem. Zkrátka stále Novýmuž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gozer Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Teď jsem dorazil z cest, tak snad přiště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 (upraveno) prave jsem po kratke zastavce v opere dorazil dom. srdecne diky panove za velmi prijemne straveny vecer. Upraveno 1. dubna 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 jestli bude nejaka fotka pouzitelna, tak ji postnu zitra. J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Vážení páni a dámo!I já děkuji za příjemné okamžiky strávené ve Vaší společnosti a ač nebylo tolik prostoru a času,bylo mi ctí být ve Vaší společnosti a společnosti Vašich krásných strojů!Vkládám narychlo něco málo fotek bez úprav,omluvte kvalitu,jen pro dokreslení příjemné pohody!!!Krom všech těch nádher se tam sešel zajímavý oranžový ORIS svět.(foto 3)Většinu z toho jsem viděl a držel v ruce prvně,jsem vděčný za tuto možnost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Díky přátelé, bylo to fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 (upraveno) Fajné to bylo, díky za hezký večer a speciálně organizátorům za nekuřácký salonek.Všem závislým tímto děkuji za ochotu ničit si pouze své zdraví na terase. Hezký víkend dámo a pánové Upraveno 1. dubna 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 1. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Jsem dnes nějak unaven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Jsem dnes nějak unaven. Ale hlavně, že máš slunce v duši! Nebo v krvi? Bylo fajn. Dokonce mám pocit, že na srazu vládla až rodinná atmosféra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Bylo to dobrý, díky všem, že přijeli, zajímavá byla debata o smaltech. Jen doufám, že ráno na studenty netáhla ta metaxa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
www.aljancic.com Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Jo jo. Děkuji za příjemně strávený večer pánové. Informace o úspěchu i neúspěchu v boji se smaltovanými ciferníky bude mít Jablonecko/Liberecká buňka z první ruky. To je jasný Co je ale v háji - dnešní den: Jel jsem do servisu s prasklou trubičkou z nádrže - kapala mi nafta. Ve Ficsu mi to spravili, jenže mi při tom drbli trubičku brzdovou!! No a cestou dom (brzdě pouze ruční brzdou, páč oprava bude až v pondělí) jsem u Silky vypotil městským polišům litr za 65 km/h... Jdu se uklidnit k ohýnku a červenému vínu. Zdar všem! Kdybyste se sráželi, dejte vědět tady, SZ nebo 602 851 995. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Byl to příjemný večer. Děkuji kluků z Liberce a obzvláště z Prahy, že vážili cestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 Vážení chronomajstři, dnes jsme si se Snowem a M916 říkali , že tady na severu zkusíme ještě do léta sraz. Byl by příští čtvrtek 16.6. v 17:00 v pizzérce Franko jako minule, což uvítají nekuřáci a my ostatní si budeme prokuřovat své sny na přilehlé terásce. Sonduju tedy zájem , abych to mohl zamluvit, pište se prosím pod. Prostě něco k jídlu, pivo.. Budem se těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 (upraveno) Těším se. Akorát v pátek máme workshop, tak snad nebudu muset nic prezentovat Upraveno 9. června 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 (upraveno) Jedůůůů. Jsem z dovolením založil rovnou seznam. 1. Snow2. M9163. vojt4. Horhe5. honza71 Upraveno 9. června 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 Jedůůůů. Jsem s dovolením založil rovnou seznam. 1. Snow 2. M916 3. vojt 4. Horhe 5. honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
www.aljancic.com Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 Přijdu a auto nechám doma... ;-) 1. Snow2. M9163. vojt4. Horhe5. honza71 6. Smalťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 (upraveno) uvidim jak jsem na tom v praci,kdyz tak dorazim... mAra EDIT: a kdyz mi to klapne, pritahnu tam svy Hamilton twilighty a a opraveny Citizenky... A manzelciny ZLUTY monstra.. Upraveno 9. června 2011 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 Jak dlouho to tam k vám může trvat z Olomouce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se