Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

M916

Doporučené příspěvky

Vážení páni a dámo!

I já děkuji za příjemné okamžiky strávené ve Vaší společnosti a ač nebylo tolik prostoru a času,bylo mi ctí být ve Vaší společnosti a společnosti Vašich krásných strojů!

Vkládám narychlo něco málo fotek bez úprav,omluvte kvalitu,jen pro dokreslení příjemné pohody!!!

Krom všech těch nádher se tam sešel zajímavý oranžový ORIS svět.(foto 3)

Většinu z toho jsem viděl a držel v ruce prvně,jsem vděčný za tuto možnost!

post-8027-075513800 1301604520.jpg

post-8027-001765200 1301604541.jpg

post-8027-026705800 1301604563.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fajné to bylo, díky za hezký večer a speciálně organizátorům za nekuřácký salonek.

Všem závislým tímto děkuji za ochotu ničit si pouze své zdraví na terase. ;)

Hezký víkend dámo a pánové

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Jo jo. Děkuji za příjemně strávený večer pánové. Informace o úspěchu i neúspěchu v boji se smaltovanými ciferníky bude mít Jablonecko/Liberecká buňka z první ruky. To je jasný :) Co je ale v háji - dnešní den: Jel jsem do servisu s prasklou trubičkou z nádrže - kapala mi nafta. Ve Ficsu mi to spravili, jenže mi při tom drbli trubičku brzdovou!! No a cestou dom (brzdě pouze ruční brzdou, páč oprava bude až v pondělí) jsem u Silky vypotil městským polišům litr za 65 km/h... :sick01: Jdu se uklidnit k ohýnku a červenému vínu. Zdar všem! Kdybyste se sráželi, dejte vědět tady, SZ nebo 602 851 995.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Vážení chronomajstři,

dnes jsme si se Snowem a M916 říkali post-61-052265700 1307645110.gif , že tady na severu zkusíme ještě do léta sraz. Byl by příští čtvrtek 16.6. v 17:00 v pizzérce Franko jako minule, což uvítají nekuřáci a my ostatní si budeme prokuřovat své sny na přilehlé terásce. Sonduju tedy zájem , abych to mohl zamluvit, pište se prosím pod.

Prostě něco k jídlu, pivo..

post-61-042962400 1307644778.jpg

Budem se těšit :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...