Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

M916

Doporučené příspěvky

Kluci, mám prů*er, ve čtvrtek máme rodinnou sešlost, oslavu narozenin. Doma mi řekli, že jsem dědek senilní, co si už nic nepamatuje. Vždyť mi to přece před 14-ti dny říkali (vlastně říkaly, páč jsou doma kolem mne samý baby) ... Takže pokud dorazím (věřím, že jo), tak až tak po osmý :-(

1. Snow

2. M916 (dorazím se zpožděním)

3. vojt

4. Horhe

5. honza71

6. Smalťák

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, mám prů*er, ve čtvrtek máme rodinnou sešlost, oslavu narozenin. Doma mi řekli, že jsem dědek senilní, co si už nic nepamatuje. Vždyť mi to přece před 14-ti dny říkali (vlastně říkaly, páč jsou doma kolem mne samý baby) ... Takže pokud dorazím (věřím, že jo), tak až tak po osmý :-(

Doraž pls. Po osmé lepší než vůbec. A vezmi prosím ty svoje starý "Seika" a ty hodinky, co jsi měl minule úplně nově a schválně je nepřinesl ukázat. :)

P.S. Ještě mě napadá, nedala by se ta family party uspořádat v tom samém lokále, co bude sraz ? ;)

Odkaz ke komentáři

Vážení pánové a dámy!!!

Přeji krásný sraz,samozřejmě jsem chtěl posílit Vaše řady,leč jediná noční,kterou mám následující týden mi vychází samozřejmě na čtvrtek!!! :suicide_anim:

Chtěl jsem shlédnou Vaše nádherné skvosty,tak snad příště mi to vyjde a o to víc se budu těšit!!! :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

P.S. Ještě mě napadá, nedala by se ta family party uspořádat v tom samém lokále, co bude sraz ? ;)

No to by byl teda povedenej sraz! Si ještě neviděl moji tchýni!

Nechám se dovézt, Seika vezmu a ty nový, co už ani nevím který, vezmu. Prostě vezmu ty nejnovější, ty starší a i ty ještě starší ;-)

Odkaz ke komentáři

A bude sníh nebo nebo nebude? Já abych věděl jak se obléct a jestli vzít lopatu ... :)

Čtvrtek Posted Image Možnost deště. Jasno. Nejvyšší 25 °C. Vítr JJV 13 km/h. 40% Pravděpodobnost srážek (water equivalent of 0.5 mm). Čtvrtek v noci Posted Image Skoro zataženo. Nejnižší 15 °C. Vítr JJV 8 - 26 km/h. Ideální nápad zalézt někam do hospody...

:D

Odkaz ke komentáři

Čtvrtek Posted Image Možnost deště. Jasno. Nejvyšší 25 °C. Vítr JJV 13 km/h. 40% Pravděpodobnost srážek (water equivalent of 0.5 mm). Čtvrtek v noci Posted Image Skoro zataženo. Nejnižší 15 °C. Vítr JJV 8 - 26 km/h. Ideální nápad zalézt někam do hospody...

:D

:lol2: :lol2: :lol2:

... nic pro tebe, Tado, můžeš zůstat doma ...

Upraveno uživatelem M916
Odkaz ke komentáři

Bohužel, řešit dopravu ve čtvrtek bude peklo a než bych se dostal přes půlku Prahy k Honzovi, tak by bylo po srazu. Na přesun je asi pozdě, co?

Obávám se, že přesun by byl možný asi tak až na září :-) nedá se nic dělat, holt to bude mini sraz :-( a v září se sejdem zas.

Co přesun na pátek? :)

Pátek je ten nejhorší termín na zájmový sraz. Možná je to dobrý pro mladý, co nic nedělaji, ale ti, co musí za víkend dohnat vše, co zmeškali a do práce si chodí odpočinout a oddychnout, tedy třeba já, preferují zásadně po-čt :-.D

Možná se taky zastavím, jen asi nedorazím hned v pět, pojedu z Prahy... Na jak dlouho to tak plánujete?

No - většinou max do dvanácté, tedy pokud se přespolní nerozhodonu, že přespí. To se to pak i protáhne ;-)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...