ondralbc Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Michale a detem by vadilo byt 2h v peknem nekurackem prostredi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Michale a detem by vadilo byt 2h v peknem nekurackem prostredi?Ondro a zaridis tu rezervacku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Ano, ale musime mit pocet hostu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Aha :-) Nu jak jsem psal, já ji :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Michale a detem by vadilo byt 2h v peknem nekurackem prostredi?Ondro, mám děti 4 a 8 let, myslím, že by to neklsplo. Těšil jsem se, že se potkáme, tak snad někdy jindy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 (upraveno) ok takze:sobota 5.12. Irska.czucastnici zajezdu:ondralbcmAra7jerry7bembegHorhe Upraveno 28. listopadu 2015 uživatelem 7jerry7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 (upraveno) Ondro jak se to tu naplni, das tedy reservacku....jy myslim ze se sejde tak max 6-8 lidi.... Upraveno 28. listopadu 2015 uživatelem 7jerry7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomS Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 ahoj, rad bych dorazil, ale bohužel víkendy mám az do Vánoc plné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 V sobotu by to šlo, přijdu se na vás rád podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 (upraveno) Jerry už mě napsal, tak se asi musím zúčastnit. Zkusím dotáhnout jednoho nového člena, zatím bez hodinek Upraveno 30. listopadu 2015 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Ahojte, hodim tam rezervacku na 8 lidi (snad bude jeste volno). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 ahoj, ten bez hodinek jsem já.. pokusím se dorazit a nechám si poradit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 (upraveno) Pánové tak rezervačka pro 8 osob (známe jak to vždycky je) na tuto sobotu 5.12. 18:00 Black Horse (www.irskaliberec.cz) na mé jméno: Miler Edit: Co mám s sebou vše tahat? Co vezmete vy? Upraveno 1. prosince 2015 uživatelem ondralbc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Já taham většinou všecko :-) šak ono se to neztratí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 ondralbcmAra_7jerry7bembegHorheKupa54hbj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 1. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Děkuju Jerrymu, že mě vždycky dá vědět, když se tady něco děje a budu rád, když to uděláš i příště Bohužel ale víkendy nejsem v Liberci, takže pro mě pátek až neděle je špatně. Kdyby bylo náhodou něco jinak, rád přijdu, ale moc šancí tomu nedávám. Snad příště v týdnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 rodina mi naplánovala na sobotu mikulášskou besídku pro děti - naštěstí brzo odpoledne.. budu se snažit dorazit a možná už nebudu "ten bez hodinek".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Ha, máš recht. Vždyť v sobotu je Mikuláš. Takže já přijdu nejdřív v sedm, spíš dýl. Máme taky dětskou akci, úplně jsem zapomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 rodina mi naplánovala na sobotu mikulášskou besídku pro děti - naštěstí brzo odpoledne.. budu se snažit dorazit a možná už nebudu "ten bez hodinek"..Tak to je super, tusis s čím prijdes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Ha, máš recht. Vždyť v sobotu je Mikuláš. Takže já přijdu nejdřív v sedm, spíš dýl. Máme taky dětskou akci, úplně jsem zapomněl.Jiro, vzal bys mi prosim ten modrý hadr na hodinky, co jsem tam mimule nechal. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se