Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

Doporučené příspěvky

Odesláno

Michale a detem by vadilo byt 2h v peknem nekurackem prostredi?

Ondro, mám děti 4 a 8 let, myslím, že by to neklsplo. Těšil jsem se, že se potkáme, tak snad někdy jindy.

Odesláno (upraveno)

ok takze:

sobota 5.12. Irska.cz

ucastnici zajezdu:

ondralbc

mAra

7jerry7

bembeg

Horhe

Upraveno uživatelem 7jerry7
Odesláno (upraveno)

Ondro jak se to tu naplni, das tedy reservacku....jy myslim ze se sejde tak max 6-8 lidi....

Upraveno uživatelem 7jerry7
Odesláno (upraveno)

Jerry už mě napsal, tak se asi musím zúčastnit. Zkusím dotáhnout jednoho nového člena, zatím bez hodinek :D

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno (upraveno)

Pánové tak rezervačka pro 8 osob (známe jak to vždycky je) na tuto sobotu 5.12. 18:00 Black Horse (www.irskaliberec.cz) na mé jméno: Miler

Edit: Co mám s sebou vše tahat? Co vezmete vy? :)

Upraveno uživatelem ondralbc
Odesláno

Děkuju Jerrymu, že mě vždycky dá vědět, když se tady něco děje a budu rád, když to uděláš i příště  :smile_anim:   Bohužel ale víkendy nejsem v Liberci, takže pro mě pátek až neděle je špatně. Kdyby bylo náhodou něco jinak, rád přijdu, ale moc šancí tomu nedávám. Snad příště v týdnu.

Odesláno

rodina mi naplánovala na sobotu mikulášskou besídku pro děti - naštěstí brzo odpoledne.. budu se snažit dorazit a možná už nebudu "ten bez hodinek"..

Odesláno

Ha, máš recht. Vždyť v sobotu je Mikuláš. Takže já přijdu nejdřív v sedm, spíš dýl. Máme taky dětskou akci, úplně jsem zapomněl.

Odesláno

rodina mi naplánovala na sobotu mikulášskou besídku pro děti - naštěstí brzo odpoledne.. budu se snažit dorazit a možná už nebudu "ten bez hodinek"..

Tak to je super, tusis s čím prijdes?

Odesláno

Ha, máš recht. Vždyť v sobotu je Mikuláš. Takže já přijdu nejdřív v sedm, spíš dýl. Máme taky dětskou akci, úplně jsem zapomněl.

Jiro, vzal bys mi prosim ten modrý hadr na hodinky, co jsem tam mimule nechal. díky :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...