ricous Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Skvělé, skvělé, skvělé!!!! Obrovská gratulace k vyhranému boji!!!!
Frantik Odesláno 30. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2009 kibi napsal: parada... a co nejake hodinky k druhym narozeninam? No, po druhy serii jsem koupil "na posilněnou" Omegy a ted v srpnu nebo v září snad dorazi ty nase Steinharty ricous napsal: Skvělé, skvělé, skvělé!!!! Obrovská gratulace k vyhranému boji!!!! Tu cepici od tebe jsem dost vyuzil, aby mi netáhlo na lebku , takze jeste jednou díky.....
KFL Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Obrovska gratulace!! Takhle se to ma delat
911 Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 vyborna zprava. zadne srani s takovou pani. a na celorepublikovem srazu to radsi zapijeme
pavča Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Frantik napsal: Tak to snad mám za sebou. Po čtyřech seriich chemoterapie jsem došel až do pekla, ale meli zavřeno a tak se vracim zpatky!!!! Vyhral jsem, porazil jsem tu děvku!!!!!! Vsechny testy uz jsou v norme, jeste v září nejake posledni vysetreni a pak snad budu definitivne zdravej. Dekuju vsem, kteri jste mi psali a vsem, kteri mi drzeli palce. Byl jsem tady na foru dost casto a porad mi prinaselo radost a dokazal jsem alespon na chvili zapomenout na to svinstvo. Bůh žehnej tomuhle foru a bande silencu, jako jste vy tady ! Tak na zdraví! Tak tomu se říká "zpráva dne", tak to moc gratuluji !!!!!
Gilius Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Franto.....super. Díky za zprávu......jsem rád i za Tebe.I když se neznáme osobně,hodně jsem Ti fandil(což víš)........tož tak.....
spiderer Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Franto jsem rad ze to dobre dopadlo, jakmile se uvidime a budes moci zvu te na panaka na oslavu! Diky za fajn zpravu
Pavel K. Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 K tomu není co dodat. Jseš bojovník I když se neznáme, držím palce ať dopadnou i ty poslední výsledky.
grga_pitic Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Franto kurwa jsem desne rad... i kdyz se nezname jsem vzdycky desne rad kdyz nad tou svini nekdo vyhraje....du si dat panaka rotoze tohle stoji za oslavu
Conrad Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Bravo moc upřímně blahopřeji věřil jsem že to dobře dopadne vždyť jsi měl u toho někoho nahoře k dobru Leontýnku
Návštěvník cecil Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Ahoj rovněž gratuluji sice se neznáme ale mněl jsem to v rodině sice trochu jinak ale vím jak je to těžké.
HonzaS Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Gratulace!!! 4 cykly - to šlo snadno. Mě tvrdili, že minimum je 6.
ELDA76 Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Tak to je super. Fakt GRATULUJU
cody Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Ale ustal jsi to Frantisku mazacky Tak at te dobra nalada uz neopousti
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se