Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  kibi napsal:
parada... a co nejake hodinky k druhym narozeninam? :)

No, po druhy serii jsem koupil "na posilněnou" Omegy a ted v srpnu nebo v září snad dorazi ty nase Steinharty :thumbsup_anim:

ricous napsal:
Skvělé, skvělé, skvělé!!!! Obrovská gratulace k vyhranému boji!!!!

Tu cepici od tebe jsem dost vyuzil, aby mi netáhlo na lebku :thumbsup_anim: , takze jeste jednou díky.....

Odesláno
  Frantik napsal:
Tak to snad mám za sebou. Po čtyřech seriich chemoterapie jsem došel až do pekla, ale meli zavřeno a tak se vracim zpatky!!!! Vyhral jsem, porazil jsem tu děvku!!!!!!

Vsechny testy uz jsou v norme, jeste v září nejake posledni vysetreni a pak snad budu definitivne zdravej.

Dekuju vsem, kteri jste mi psali a vsem, kteri mi drzeli palce. Byl jsem tady na foru dost casto a porad mi prinaselo radost a dokazal jsem alespon na chvili zapomenout na to svinstvo.

Bůh žehnej tomuhle foru a bande silencu, jako jste vy tady :D :D :D ! Tak na zdraví!

Tak tomu se říká "zpráva dne", tak to moc gratuluji !!!!!

Odesláno

Bravo moc upřímně blahopřeji věřil jsem že to dobře dopadne vždyť jsi měl u toho někoho nahoře k dobru Leontýnku

Návštěvník cecil
Odesláno

Ahoj rovněž gratuluji sice se neznáme ale mněl jsem to v rodině sice trochu jinak ale vím jak je to těžké. :smile_anim:

Odesláno

Ale ustal jsi to Frantisku mazacky :notworthy:

Tak at te dobra nalada uz neopousti :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...