Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

První byla kombinace "Pepsi"-ty hodinky vznikly přímo na zakázku PanAm-předtím neexistovaly. Pokud tě zajímá víc-jukni na recenzi GMT.

Myslím, že mě už žádný Rolexy neomrzej - tím spíš "Pepsi", ale co-možná až nebude na chleba.... :)

Odesláno

Jedna rozespalá fotka po ránu pro tebe - ostrost trochu pokulhává, ale na krasnoarmějský srovnání stačí ne? :)

Jo hele romulado, prosím postni sem nějaký srovnání zovoči limonád na zápěstí, prosím.

post-2985-1240905485.jpg

Odesláno

Na zahraničních fórech jsem čet, že v době zakázky a výroby hodinek pro AA měly AA jen modrou barvu (doloženo dobovými fotkami letadel). Kluci tam teorii o vazbě pepsi barev na AA vyvraceli.

Odesláno

Takhle je to prostě parádička, romuládo!! To je lepšavější frajeřina, než to mít v krabici, jak tady koluje ta sbírka. :D Já bych snad tak nosil, 6 časovejch zón se hodí. :)

Odesláno

Je možný, že to modrý logo PAN AM vzniklo až později, tady je dřívější logo z počátku padesátých let, a jsou tam pepsi barvy

1954

pa541101.jpg

1958

pa580401.jpg

1968

pa6812rr.jpg

Odesláno
  bandicoot napsal:

Úplně jste mě zblbli s těma AA. Správně je samozřejmě Pan Am. Ten měl ale modrý logo.

Taky jsem se nechal zblbnout. Myslím, že Viktor na to "kápnul" - GMT Master vznikly 1953-54, takže ten první plakátek dává za pravdu použití korporátních barev PanAm. :)

• po měsících...
Odesláno

Pořád jsem si myslel, že Rolexy Pepsi jsou dokonalé. Cola verze mě přesvědčila o opaku. Mohu se zeptat, jedná se o zcela bezproblémově dostupný model nebo se jsi dokopil pouze novou lunetu ? Dále, mohu se zeptat na cenu ? Nemyslím Tvou nákupní, to by bylo indiskrétní, ale jaká je běžná ?

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak uz su moje, .... moje prve plnohodnotne rolady.... tento design ma matal uz dlho, isty cas som bol nalomeny na Steinhardt GMT, o chvilu pozdejsie som uz mal dokonca objednanu variaciu na toto tema od Marcello C, ale chronomaster ich nevedel zohnat bez priehladu, tak z toho na koniec zislo .... no a tak to vo mne postupne zrelo a poviem Vam, ze sa oplatilo pockat si.

Návštěvník Snow
Odesláno

Coke, ty nejhezčí Rolexy, pěkné !!! a co vidím i šroubovací korunku jsi překousl :D . V tomto případě to asi nedalo moc práce, viď :) .

Odesláno
  Snow napsal:
Coke, ty nejhezčí Rolexy, pěkné !!! a co vidím i šroubovací korunku jsi překousl :D . V tomto případě to asi nedalo moc práce, viď :) .

jj v tomto pripade mi srobovacia korunka (ac su to vlastne letecke hodinky a tudiz nema tam co hladat) vobec nevadi :)... priznam sa pani, ze som si ich obstaral viac menej zo slusnosti.... zistil som totiz ze vacsina mojich hodiniek tak nejak pripomina R takze by to bolo voci tej firme slusne mat aspon jeden original :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...