Oliver333 Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 zdravím a vnučce přeji do života hlavně zdraví a štěstí.Pořádně to oslavte
Ondraj Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 To jsou věci! Už vnučku. Přeji hodně štěstí a hlavně zdraví.
Návštěvník Kamil Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Snad se Snow nebude zlobit, nechci zakládat nové vlákno. Taky bych se přidal do party:
911 Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Snad se Snow nebude zlobit, nechci zakládat nové vlákno. Taky bych se přidal do party: gratulace. kolik ti je pardale? vzdyt muze byt tvoje
Návštěvník Kamil Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 gratulace. kolik ti je pardale? vzdyt muze byt tvoje No málem to tak dopadlo. Měl bych stejně starého potomka a vnouče.
Maker Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Snad se Snow nebude zlobit, nechci zakládat nové vlákno. Taky bych se přidal do party: Gratulujem nepamatam si typ TV, ku ktoremu sme balili az take velke ovladace _ony clovek zasne, ake je to miminko dokonale
Návštěvník Snow Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 (upraveno) Vítej v klubu , máš se na co těšit , užiješ si spoustu radosti. Přeji obrovský kopec štěstí vám všem. Upraveno 5. června 2009 uživatelem Snow
New X-Bob Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Kamile, gratuluju!!!!!!!!!! Ovladače - ten stříbrnej je set-top-box, ale ten druhej je na vnučku? Funkce - jíst, spát, brečet, smát se, volume doleva/doprava...
bandicoot Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Kamile, krásnej bobeček, škoda, že jsem to včera nevěděl, bych ti popřál osobně. Fíha, ten čas letí, tvojí dceru jsem poprvé viděl když byla školačka na prvním stupni a já uhrák na gymplu.
Kasper Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 No chlapi, vela radosti Vam prajem s vasimi ratolestami...
Conrad Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Graluluji a vítám v senior klubu Chronomagu Kamile, gratuluju, je ti podobná Také se připojuji ke gratulaci ,jen bych to opravil naštěstí ti NENÍ podobná
Návštěvník Snow Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Všem kamarádům, známým i všem kolegům zde na fóru s velkou radostí oznamuji, že jsem se stal dvojnásobným dědečkem. Dnes, krátce po desáté, se nám narodila další vnučka jménem Kristina. Máme takového drobečka, váží 2,60kg a měří 47cm. Ač je to pro mě nezvyklé, nepodařilo se mi dodat foto, snímky teprve zpracovávám.Musím ještě dodat, že jsem šťastný jako blecha . Mám alespoň pro co žít.
wave ceptor Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Gratulace! A ta poslední věta je to nejlepší.
organic Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Velká gratulace Snowe. Když koukám, jak mi ty děti rostou, ani se nenaděju a budu dědek taky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se