Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem je konečně od vánoc vytáhl do práce.

Myslím že docela dobrý.

Datum jsem neseřizoval, nemá to na dva dny cenu.

Pak půjdou zase do krabičky

Černá je hezčí, ale modrá je dobrá . :)

post-21277-0-91837200-1485525470_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nevim kam s tim a nepamatuji se, kde jsem dával hodinky s tímhle řemenem minule. Ale dostal jsem několik dotazů,

kde jsem ho koupil a slíbil jsem, že to vypátrám. A povedlo se. Když budete mít zájem, neni problém je nakoupit a postat,

stále je tam mají.

Do Prahy Vám je dopravím zdarma. Jezdim tam často. Cena 120,- až 150,- Prosim na SZ. Jsou u "obyčejného" hodináře

tedy nejdou objednat na netu.

Barevné prošití - bílá, modrá, žlutá, zelená, červená, oranžová. Na omak moc příjemná poddajná guma, nebo či co.

Šíře 18mm a 20mm. Ta 20mm se lehce máčkne na sport I a 18mm sluší sport II.

Jo a jsou bez toho nápisu na sponě.

post-38155-0-16257900-1486750606_thumb.jpg

post-38155-0-74652400-1486750657_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Jsou to ty s těma dvěma vlnkama,počítám ? Nebo jen ty s těmi tečkami ?

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

S vlnkama jsou 18, s tečkama 20, ale koukám, že na fotkách jsem nacvakal 18 na jednotky. Pardón.

Ale ta malinká vůle tam vlastně neni vidět. Materiál je na obou v podstatě stejný. Hmatem nepatrný rozdíl. Hodně nepatrný.

Odesláno

S vlnkama jsou 18, s tečkama 20, ale koukám, že na fotkách jsem nacvakal 18 na jednotky. Pardón.

Ale ta malinká vůle tam vlastně neni vidět. Materiál je na obou v podstatě stejný. Hmatem nepatrný rozdíl. Hodně nepatrný.

škoda,že ty s vlnkama nejsou 20mm,hned bych si vzal.  :frusty:

Odesláno

Omlouvám se předem za možná nejapny dotaz, ale pokud si seženu pouzdro, cifr, ručky a nemá strojek a Igeny, co mám shánět, aby to bylo co nejpodobnejsi, stačí strojek z dvojek, je takový rozdíl mezi nimi, nebo se prostě jen cení když už, tak naprostá originalita? Dá se použít strojek z jiných Primek?

Odesláno

Myslím, že v IGENECH nebyl použit zvláštní typ strojku. Já jsem si nechal v Eltónu udělat zakázkové nerezové nové Igeny a poslal jsem jim tam jiné Primky z té doby s datumkou a dbal jsem o to, aby měly strojek Typu 68.3 - to znamená 68 (strojek s datumkou) a .3 (strojek s nahoře pěkně hezky broušenými můstky). Skoro stejný strojek Typu 68.4 již není tak "hezký" - má jen nebroušené ale laciněji omílané a pasivované (často nehezky "flekaté") povrchy můstků. Mám ty nové Igeny s neprůhledným antikorovým zadním víčkem, takže je to v podstatě jedno (není to vidět), ale jsem "technický chronomagor" a tak mi šlo jen o ten pocit že tam mám ten správný strojek. Taky si můžu klidně v budoucnu k tomu pořídit to zadní víčko s průhledem.

Odesláno

Náhodou, nevíte někdo, jak dlouho trvá v dnešní době renovace Igenů? Myslím, že bych poslal do Eltonu jen strojek.

Odesláno

Ahoj, počítej čtyři měsíce. Teď tam zrovna jedny mám a domluva byla 3-4 měsíce, tak snad to tak bude. Už mi běží čtvrtý měsíc.

Odesláno

Je fakt, že ty hodinky ještě nemám, tak snad se nic nezadrhne. Minulý týden jsem tam poslal na renovaci Traktory a termín byl stejný.

Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...