Rodeo65 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Pro me je nejvetsi frajerina, kdyz je clovek vyrovnanej s tim, co si muze dovolit, at uz jsou to Seika nebo Rolex. Přesně jak píšeš. To co člověk má a je s tím spokojen a bije se za to je frajeřina (pokud nejde o fake cibule)
dlubix Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Penize na uctu jsou super vec. Takova uklidnujici. Zkus to nekdy a treba tomu prijdes na chut. Penize na uctu utratim za kraviny (inspirace na chmagu je až až ), penize v Rlx ne a rostou celkem slušně.... Takova uklidnujici. Zkus to nekdy a treba tomu prijdes na chut.
dlubix Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Pro me je nejvetsi frajerina, kdyz je clovek vyrovnanej s tim, co si muze dovolit, at uz jsou to Seika nebo Rolex. Přesně
Návštěvník Mav. Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 (upraveno) Pro me je nejvetsi frajerina, kdyz je clovek vyrovnanej s tim, co si muze dovolit, at uz jsou to Seika nebo Rolex.Ale ne, to vypadá jako naprosté nepochopení o čem píšu. Neustále člověka v té masírce ponoukají, aby si koupil něco dražšího, i když se mu to ani nemusí tak líbít. Jako, že tím bude snad o něco lepší. Slovo "dovolit" je v té filosofii masírky často používané, protože prostě na hodně lidí funguje. Frajeřina je na to mít (nebo chcete-li: moci si to dovolit) a stejně si koupit co se mi opravdu líbí, nehledě na to, co se líbí (nebo respektují, touží) ostatním a nebo nehledě na to, že je to levné. Například u aut ještě slušně zabírá ta poruchovost i bezpečnost i když také ne na všechny. U hodinek je to už těžší. O čem píšeš ty, tedy o vyrovnání, to bych označil za rozum. Upraveno 24. května 2016 uživatelem Mav.
Porsche_911 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Mně příjde docela rozumné koupit si hodinky (a nemusí to být jen Rolexky), které za pár let prodám se zhodnocením A po celou tu dobu budu nosit něco, co funguje a vypadá skvěle.Samozřejmě proto jsem psal dříve o "net worth", pokud mám net worth 15mio. Kč tak si koupit hodinky za kilčo je v pořádku. Pojďte se bavit více v kontextu, položka měsíční plat nic neznamená.
azeppelin Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Ale ne, to vypadá jako naprosté nepochopení o čem píšu...Jo, nechápeš souvislosti... aktuálně jsou veškeré hodinky zbytnou věcí, sférou koníčku, statusu, luxusu a nevímcoještě... sestimsmiř. V důsledku je pěkná volovina nakoupit dvakrát Seiko 5, k tomu Orient, Casio a Tissot. Ale třeba k tomu máš čistě racionální důvod. Podle mě jsi zmasírovanej úplně stejně jako ostatní, jenom v tom máš menší keš.
ramon Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Net worth je ale podobně zavádějící. Buď si to uděláš tak, že budeš mít na to v pravidelných intervalech kupovat hodinky za kilo, a nebo si nasekáš dluhů že ti nezbyde na chleba, vše dle vkusu každého soudruha.
Návštěvník Mav. Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Jo, nechápeš souvislosti... aktuálně jsou veškeré hodinky zbytnou věcí, sférou koníčku, statusu, luxusu a nevímcoještě... sestimsmiř. V důsledku je pěkná volovina nakoupit dvakrát Seiko 5, k tomu Orient, Casio a Tissot. Ale třeba k tomu máš čistě racionální důvod. Podle mě jsi zmasírovanej úplně stejně jako ostatní, jenom v tom máš menší keš.Neřekl bych, že k tomu mám čistě racionální důvod. Jestli tedy za ten nepovažuješ to, že se člověku v různých dobách líbí různé hodinky, popřípadě, když některé jsou dárkem a nebo, když chce k různých příležitostem nosit různé modely. Jinak to souvětí, kde používáš slova jako zbytná věc, status atd, to vystihuje dobře i z mého pohledu. Dobře to poznám v chlubícím vlákně, kde lovím, jestli někdo mezi ty Rolex, Omega a Panerai, nedá nejenom něco drahýho, ale i hezkýho.
xcmaniax Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Kamaráde, ty si tu zahráváš. Právě ty značky co jsi zmínil mají u stěžejních modelů léty prověřený vzhled, který je v podstatě "archetypem" toho, co je v hodinářském světě "hezký". Velká většina značek, které naopak zmiňuješ jako ty dobré, právě z léty prověřeného vzhledu těchto kultů těží...ale jinak asi úplně zbytečná diskuze. Jinak nevím jak jsi tu dlouho, já když se před nějakou dobou registroval, tak se mi R, Pamy atd. taky nelíbily...:-)
azeppelin Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Dobře to poznám v chlubícím vlákně, kde lovím, jestli někdo mezi ty Rolex, Omega a Panerai, nedá nejenom něco drahýho, ale i hezkýho.Člověče, estetický arbitr s open heart orientama
Frantik Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Člověče, estetický arbitr s open heart orientama To je jak šéf odborů s Breitlingama :-)
kuncák7 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Momentalne jsem u hodinek, co mam na ruce, u ceny dvou svych mesicnich platu. Nema to dle meho vubec zadnou vypovidajici hodnotu, proto to uz ani neresim.Ale rad to tu procitam zpetne,i sebe. Kdybych u nakupu i myslel :-), tak reknu, ze je to i poucne :-).
Návštěvník Mav. Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Člověče, estetický arbitr s open heart orientama Estetika je přeci ryze subjektivní dojem. Snad se tu někdo nesnaží prosadit na toto standard. Píšu co se líbí konkrétně mně. Zajímá mne i co druhým, ale jestli se tím nechám ovlivnit nebo inspirovat, to už je jiná. Předevčírem jsem švagrovi koukal na nějaké bílé Rolex. Ta korunka v logo a kyklop, to fakt není nic pro mne.
Ivanhoe34 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 (upraveno) ...Samozřejmě proto jsem psal dříve o "net worth", pokud mám net worth 15mio. Kč tak si koupit hodinky za kilčo je v pořádku. Pojďte se bavit více v kontextu, položka měsíční plat nic neznamená. "net worth" takto ako si ho zadefinoval mi ozaj dava zmysel... ked niekto zarobi priblizne tolko kolko minie, je jedno aky ma plat, na tie hodinky teoreticky nenasetri nikdy. Ak teda nezacne setrit inde alebo nezadlzi sa...napriklad, ak zarobim 500e, naklady mam 490e, tak kupit si hodinky za 300e, je omnoho tazsie ako pre niekoho kto ma mesacne 7000e, naklady 3000e a kupi si Daytony za 15k V takto definovanom kontexte "net worth" ma napriklad Damaska DA38 stali priblizne 3 mesacne platy... Upraveno 24. května 2016 uživatelem Ivanhoe34
Návštěvník Mav. Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Tedy kolik nám Sobotka s Babišem nechají jako kapesné? Já to nemám spočtený. Možná, že dám za jedny hodinky něco okolo 10 procent?
Ivanhoe34 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Tedy kolik nám Sobotka s Babišem nechají jako kapesné? ... ak si tymto reagoval na net worth, tak to myslim nebolo myslene ako hruby vs cisty prijem.ja som pochopil net worth ako sumu, ktora mi ostane z toho co mi chodi na ucet (teda cisty prijem) ocistenu od vsetkych ostatnych nakladov...
bolek Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 mam hodiny za niekolkonasobok platu ale nosim aj hodinky ktorych by som si vedeli kupit niekolko z jedneho platu :-)Podla mna cena hodiniek nesuvisi s vyskou platu
Návštěvník Mav. Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 ... ak si tymto reagoval na net worth, tak to myslim nebolo myslene ako hruby vs cisty prijem. ja som pochopil net worth ako sumu, ktora mi ostane z toho co mi chodi na ucet (teda cisty prijem) ocistenu od vsetkych ostatnych nakladov...Ne, nemyslím přesně "čistého". Myslím i po odečtení toho, co platit musíme, nebo by na nás stát uplatnil své násilí a nebo bychom pošli na ulici hlady. Tedy to kapesné co nám zbývá.
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 To je debata jak noha tady.
Návštěvník Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Net worth je ale podobně zavádějící. Buď si to uděláš tak, že budeš mít na to v pravidelných intervalech kupovat hodinky za kilo, a nebo si nasekáš dluhů že ti nezbyde na chleba, vše dle vkusu každého soudruha.Ty asi nevis jak se pocita net worth co ? at si kazdy koupi co chce, kdyz si na to musi pujcit, tak at zvazi nasledky. Rikat, ze hodinky nad kilo si koupi jen idiot, stejne jako, ze hodinky pod kilo jsou pro socky muze jen nekdo hodne zakomplexovany...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se