Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

neviem ci nuda. budu presne a clovke sa nemusi bat ze ked niekde skrtne sklo tak sa bude dokonca zivota pozerat na skrabance :crying_anim02: mal som casio radio controlled a tam bola zas zabava kontrolovat ci sa v noci nastavili :)

ked by som za taku cenu nasiel omegy tak radsej vezmem tie :D

• Odpovědi 101
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mám taky eco-drive, došla tam baterie asi po 4 letech, sklo je sice poškrábaný, ale vyměnit se dá, to asi problém nebude, horší je, že dřív než baterie dojde jejich oblíbenost :)

Odesláno

Mám taky eco-drive, došla tam baterie asi po 4 letech, sklo je sice poškrábaný, ale vyměnit se dá, to asi problém nebude, horší je, že dřív než baterie dojde jejich oblíbenost :)

mozno nie oblubenost ale budu opozerane a zaziada sa zmenu :smile_anim:

Odesláno

Já vybral AV0020-55H a nelituju. Pouzdro a tah titan, tak že lehké a na ruce jsou prostě na pohled skvělé. Přesné jsou tak, že pro svou potřebu - odchýlí se tak o vteřinu za den, radio signál nijak nepotřebuji. Tu přesnost jsem zatím moc nepoměřil. V kanceláři mám hodiny s radosignálem a myslím, že mi jdou dopředu tak o 3 vteřiny za týden. To ještě poměřím, ale měl jsem teď moooc jiné práce.

Odesláno

tu sa predali vcera jedny citizen AS2031-57E

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/36489-citizen-eco-drive-as2xxx/

nechcem byt neslusny ale za dost penazi. tu som nasiel uplne nove asi o 50? drahsie

http://www.newatch.com/tienda/product_info.php/cPath/21_170_196/products_id/3065

stale sa neviem rozhodnut ci do toho ist alebo nie. lebo pred nedavnom som si kupil na bezne nosenie Timex

• po 2 týdnech...
Odesláno

tu sa predali vcera jedny citizen AS2031-57E

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/36489-citizen-eco-drive-as2xxx/

nechcem byt neslusny ale za dost penazi. tu som nasiel uplne nove asi o 50? drahsie

http://www.newatch.com/tienda/product_info.php/cPath/21_170_196/products_id/3065

stale sa neviem rozhodnut ci do toho ist alebo nie. lebo pred nedavnom som si kupil na bezne nosenie Timex

Nechci ti kazit radost, ale ta cena v e-shopu je bez DPH a poštovného.

Odesláno (upraveno)

Mám několik let tyto a ještě jsem je nemusel seřizovat. Velká spokojenost.

post-993-086514300 1300803901.jpg

Upraveno uživatelem synek
  • po měsíci...
Odesláno

Možná už to tu proběhlo, ale nedá mi to a vložím sem nějaká fota podle mě povedené kolekce vojensky se tvářících hodinek..:o)) Osobně pro mě, co nosím na zápěstí už delší čas hodinky s čísly (Casio GW 9010) by to byla příjemná změna. A za docela slušné peníze. Co vy na ně?

post-5779-035429600 1303622529.jpg

post-5779-046269700 1303622540.jpg

post-5779-037005500 1303622547.jpg

post-5779-089408500 1303622555.jpg

• po 4 týdnech...
Odesláno

Před měsícem jsem si koupil typ AS4030-59E a jsou to nejlepší hodinky, jaké jsem kdy měl. Skvěle čitelné ve dne i v noci, rádiem řízené, chronograf, druhý čas, budík, kalendář... A na ruce sedí skvěle :D

post-437-030355300 1306060620.jpg

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Já mám eco-drive Citizen Nighthawk a jsem s nima velice spokojený- přesnost skvělá (za měsíc mi udělaly cca -2 sec), provedení precizní, a hlavně naprosto žádná starost co se týče chodu. A samozřejmě jak tady bylo již řečeno doporučuji případně koupit přes eBay- cena několikanásobně nižší (moje Nighthawky vyšly na 3500,- se vším všudy, tátovi jsem objednávla rádiově řízený Skyhawky za 7200,- u nás cca 15000,- )

Jinak teď jsem bráchovi objednával k narozkám tyhle kousky, tak jsem na ně zvědavej (měly by mít i safír)

Posted Image

Hezčí Citizeny jsem neviděl, opravdu podařený kousek.

• po měsících...
Odesláno

Chlape Citizen ani Tissot nejsou Nemecke hodinky, presunuji do spravne sekce.

nevíte někdo jestli má citizen nějaký archiv, kde by se dal dohledat model hodinek?

Odesláno

O archivu nevím. Spíš to hledat normálně přes Google. Pak taky existují stránky věnované třeba starým digitálkám, kde se dá taky ledacos najít. O co ti konkrétně jde?

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...