Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uz jsem nasel, u kterych hodinek je taky datumovka mimo stred mezi 4 a 5, je to u techto Wengeru. Nejak nechapu, proc je to takhle udelane, vzdyt to vypada divne :o

post-572-1247607274.jpg

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Uz jsem nasel, u kterych hodinek je taky datumovka mimo stred mezi 4 a 5, je to u techto Wengeru. Nejak nechapu, proc je to takhle udelane, vzdyt to vypada divne :o

Tipnul bych si, že je to proto, aby nemuseli dělat nový datový věnec. Takhle se možná dá použít stejný, jako v hodinkách s datem na trojce.

Odesláno

hodinky sa zacali uz predavat, ale s cenou je to horsie seiko DE.

Aspon vieme, ze je to model aj pre Europu.

Este som nasiel jednu cenu, nejaky japonsky shop ich ma za xy jenov, coz v prepocte vychadza na priatelnych 5.000kc

btw volba je jasna!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
hodinky sa zacali uz predavat, ale s cenou je to horsie seiko DE.

Aspon vieme, ze je to model aj pre Europu.

Este som nasiel jednu cenu, nejaky japonsky shop ich ma za xy jenov, coz v prepocte vychadza na priatelnych 5.000kc

btw volba je jasna!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

400 ojro uvp v nemecku znamena polovicu inde na svete :) http://homepage2.nifty.com/tencho/mr-shop/...h/5_divers.html btw, tie palceky si si mohol odpustit, myslim ze tie hodinky maju spolocne len to "Seiko" na ciferniku a to ze su do vody, ale inac nema zmysel ich porovnavat.. su to hodinky pre tych, ktori nemusia Seiko osobitosti a la Monster, ale chcu nieco konvencnejsie, a v Seiko cenokvalite. urcite si ich dam na zoznam, ale Monsterov sa kvoli tomu nezbavim, to zase nie su zeny, aby na seba ziarlili :)

Odesláno

to je presne ten japonsky shop z ktoreho ti to neposlu, co som spominal. Z mojho pohladu su velkostne, funkcne a kvalitativne rovnake hodinky, s tym ze srp043 maju lepsie citatelny cifernik a lepsi kaliber (presnost a rezerva chodu) preto by som urcite doma nesusil dvoje rovnake hodinky a monstra poslal do sveta. :)

Odesláno
to je presne ten japonsky shop z ktoreho ti to neposlu, co som spominal. Z mojho pohladu su velkostne, funkcne a kvalitativne rovnake hodinky, s tym ze srp043 maju lepsie citatelny cifernik a lepsi kaliber (presnost a rezerva chodu) preto by som urcite doma nesusil dvoje rovnake hodinky a monstra poslal do sveta. :)

..ked vezmes do uvahy, v akej cenovej kategorii sa pohybujeme, tak je o dovod menej ich predavat (nehovoriac o tom, ze ani presnost, ani rezerva chodu nie je u monstrov issue - aspon z mojho pohladu).. myslim, ze vo vacsine pripadov si nebudu zavadzat - aspon u mna teda by si asi nezavadzali :)

• po 2 týdnech...
Odesláno
Vsude se pise jenom o teto cerne variante, doufam ze budou take jine barvicky, docela by jim mohla sluset tmavomodra.

S tim umistenim data ja to zajimava vec, proc to neni presne na 4:30, jako napriklad u SRP029? Uz jsem to videl i u nekterych jinych hodinek (byla to jina znacka, nevim jaka), ze byla datumka umistena "nakrivo". Proc?

Fakt je to víc u čtyřky...třeba je to aby to trošku rozčilovaslo :) mě se to tak teda líbí

Odesláno
krásné SRPy, až se začnou objevovat i na stránkách neosahující rozsypaný čaj začnu o nich vážně uvažovat :)

Já o nich uvažoval, pak jsem poslal dotaz na ALTRO. Dovážet je prý nebudou. :thumbsdown_anim:

Odesláno (upraveno)

takze uz sa predavaju na roachman

tah Price : SRP043K1 : US$350 + US$28 ( via Fedex to USA ) or US$35 ( to most European countries )

guma Price : SRP043K2 : US$325 + US$28 ( via Fedex to USA ) or US$35 ( to most European countries )

nejakych 6700kc aj s postovnym.

alebo este aj sem za 300USD tu

Upraveno uživatelem People
  • po 4 týdnech...
Odesláno
zatial ich este nemam, ale pomalicky na nich pracujem.

tyhle fotky už jsem taky sjížděl.. :-). pro mě jsou to zatím nejhezčí hodinky v mé cenové dostupnosti (relativně, dokud je práce...) a taky bych si je rád pořídil. naprostá přehlednost, jednoduchost..paráda, prostě nádhera...fakt mě nenapadá nic, co by se jim z hlediska designu dalo vytknout. kandidátky na "definitivní" hodinky. určitě se potom pochlub, až je budeš mít. :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...