ls8ls8 Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Uz jsem nasel, u kterych hodinek je taky datumovka mimo stred mezi 4 a 5, je to u techto Wengeru. Nejak nechapu, proc je to takhle udelane, vzdyt to vypada divne
Well Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Bohužel to mají stejně i moje černé Alpinisty a dost mi to na nich vadí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PavelK Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 Uz jsem nasel, u kterych hodinek je taky datumovka mimo stred mezi 4 a 5, je to u techto Wengeru. Nejak nechapu, proc je to takhle udelane, vzdyt to vypada divne Tipnul bych si, že je to proto, aby nemuseli dělat nový datový věnec. Takhle se možná dá použít stejný, jako v hodinkách s datem na trojce.
People Odesláno 8. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2009 hodinky sa zacali uz predavat, ale s cenou je to horsie seiko DE. Aspon vieme, ze je to model aj pre Europu. Este som nasiel jednu cenu, nejaky japonsky shop ich ma za xy jenov, coz v prepocte vychadza na priatelnych 5.000kc btw volba je jasna! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 hodinky sa zacali uz predavat, ale s cenou je to horsie seiko DE. Aspon vieme, ze je to model aj pre Europu. Este som nasiel jednu cenu, nejaky japonsky shop ich ma za xy jenov, coz v prepocte vychadza na priatelnych 5.000kc btw volba je jasna! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 400 ojro uvp v nemecku znamena polovicu inde na svete http://homepage2.nifty.com/tencho/mr-shop/...h/5_divers.html btw, tie palceky si si mohol odpustit, myslim ze tie hodinky maju spolocne len to "Seiko" na ciferniku a to ze su do vody, ale inac nema zmysel ich porovnavat.. su to hodinky pre tych, ktori nemusia Seiko osobitosti a la Monster, ale chcu nieco konvencnejsie, a v Seiko cenokvalite. urcite si ich dam na zoznam, ale Monsterov sa kvoli tomu nezbavim, to zase nie su zeny, aby na seba ziarlili
People Odesláno 11. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 to je presne ten japonsky shop z ktoreho ti to neposlu, co som spominal. Z mojho pohladu su velkostne, funkcne a kvalitativne rovnake hodinky, s tym ze srp043 maju lepsie citatelny cifernik a lepsi kaliber (presnost a rezerva chodu) preto by som urcite doma nesusil dvoje rovnake hodinky a monstra poslal do sveta.
filo-boxer Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 (upraveno) Za me urcite: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. srpna 2009 uživatelem Gilius
instant Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 to je presne ten japonsky shop z ktoreho ti to neposlu, co som spominal. Z mojho pohladu su velkostne, funkcne a kvalitativne rovnake hodinky, s tym ze srp043 maju lepsie citatelny cifernik a lepsi kaliber (presnost a rezerva chodu) preto by som urcite doma nesusil dvoje rovnake hodinky a monstra poslal do sveta. ..ked vezmes do uvahy, v akej cenovej kategorii sa pohybujeme, tak je o dovod menej ich predavat (nehovoriac o tom, ze ani presnost, ani rezerva chodu nie je u monstrov issue - aspon z mojho pohladu).. myslim, ze vo vacsine pripadov si nebudu zavadzat - aspon u mna teda by si asi nezavadzali
mrak Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 mozna jsem to prehlidl (a monstra znam jenom z obrazku, takze si neudelam predstavu), jak jsou ty hodinky velky?
Helex Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2009 Vsude se pise jenom o teto cerne variante, doufam ze budou take jine barvicky, docela by jim mohla sluset tmavomodra. S tim umistenim data ja to zajimava vec, proc to neni presne na 4:30, jako napriklad u SRP029? Uz jsem to videl i u nekterych jinych hodinek (byla to jina znacka, nevim jaka), ze byla datumka umistena "nakrivo". Proc? Fakt je to víc u čtyřky...třeba je to aby to trošku rozčilovaslo mě se to tak teda líbí
ashok Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2009 krásné SRPy, až se začnou objevovat i na stránkách neosahující rozsypaný čaj začnu o nich vážně uvažovat
farářskej Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Jak to nemá day-date, tak to monstra nenahradí, chlapi...
bedrich Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 krásné SRPy, až se začnou objevovat i na stránkách neosahující rozsypaný čaj začnu o nich vážně uvažovat Já o nich uvažoval, pak jsem poslal dotaz na ALTRO. Dovážet je prý nebudou.
farářskej Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 Já o nich uvažoval, pak jsem poslal dotaz na ALTRO. Dovážet je prý nebudou. To se dalo předpokládat, Altro nikdy nedováží nic zajímavýho.
People Odesláno 29. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 (upraveno) takze uz sa predavaju na roachman tah Price : SRP043K1 : US$350 + US$28 ( via Fedex to USA ) or US$35 ( to most European countries ) guma Price : SRP043K2 : US$325 + US$28 ( via Fedex to USA ) or US$35 ( to most European countries ) nejakych 6700kc aj s postovnym. alebo este aj sem za 300USD tu Upraveno 29. srpna 2009 uživatelem People
jiriskopal68 Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 Já si nemůžu stále pomoct, ale mě k těm Seiko SRP043 vůbec nesedí ty čísla na cifru
People Odesláno 2. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2009 zatial ich este nemam, ale pomalicky na nich pracujem.
lub Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 zatial ich este nemam, ale pomalicky na nich pracujem. tyhle fotky už jsem taky sjížděl.. :-). pro mě jsou to zatím nejhezčí hodinky v mé cenové dostupnosti (relativně, dokud je práce...) a taky bych si je rád pořídil. naprostá přehlednost, jednoduchost..paráda, prostě nádhera...fakt mě nenapadá nic, co by se jim z hlediska designu dalo vytknout. kandidátky na "definitivní" hodinky. určitě se potom pochlub, až je budeš mít.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se