Kristian.nov Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Tady jsem uz dlouho nic nedal. Pan Huml v Chaluparich (dil Sokove) si spravuje fusekle a ukazuje hodinky. Puvodne jsem tak nejak automaticky predpokladal, ze to budou Priky (Schmitzer nosi vzdycky ty svoje obligatni Prim Sport II.), ale kdyz jsem si to zastavil, tak ne. Spis mozna nejake ruske? Nevite nekdo? huml.png huml2.pngTohle bych na první dobrou tipnul na nějaký Vostoky a nebo Ruhly... Ale těžko říct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beerlao Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Gene Hackman ve filmu Poslední loupež a na ruce vojenské Omega se střelkou na ciferníku pod značkou Omega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Vo filme K-pax celkom OK zaber na hodinky 01:47:39 a tak isto o par sekund neskor. Podla mna Longines, ale mozno aj nie. Vie niekto identifikovat lepsie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Gerard Butler v komedii "Exmanželka za odměnu (Bounty Hunter, 2010)" nosí moony, řekl bych že klasický hesalitový. Pŕíjemný překvapení... mám ho spíš spojenýho s reklamama na Festiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Na obalu DVD to vypadá že měl k dispozici i Expy II, pěkný kombo s moonama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Jestli má ten smajlík na konci zpochybnit můj odhad moonů (nikdy nevím, co tenhle škleb vlastně znamená), tak hlásím, že v první půlce filmu měl Butler hodinky, co měly vypouklý sklíčko, cifr jako moony, náramek jako moony, sponu jako moony, velikost jako moony a nevypadaly jako Expy. V půlce jsem to vypnul, tak nevím, co se dělo dál. Kombo by to bylo fakt dobrý, o tom žádná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Asi je to prostě spokojenej parchant, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Jestli má ten smajlík na konci zpochybnit můj odhad moonů (nikdy nevím, co tenhle škleb vlastně znamená), tak hlásím, že v první půlce filmu měl Butler hodinky, co měly vypouklý sklíčko, cifr jako moony, náramek jako moony, sponu jako moony, velikost jako moony a nevypadaly jako Expy. V půlce jsem to vypnul, tak nevím, co se dělo dál. Kombo by to bylo fakt dobrý, o tom žádná Vůbec jsem nepochyboval o tom že člověk co založil vlákno: Na čem máte své Speedmastery nepozná moony. Jen mě zarazilo že na obalu dvd má rlx a ve filmu nosí moony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Tak to má fakt fajné kombo dobrej postřeh, Rolande. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Speedy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Speedy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Včera Přání smrti Bruce Willis Panerai a několik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 A teď U mně dobrý.Skořápkař. Vypadá že má Zenith Defy chrono.Na fotce to není tak dobře vidět jako na obrazovce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(eco)Driver Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Crash Landing on You Korejský James Bond se prohání na paraglidu, přičemž je na světě první pilot, který dokáže couvat a přitom ještě vůbec nedržet řízení. :-D Nicméně na ruce má parádní Omega Seamaster 300m v keramice. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Aloha, Bradley Cooper Big piloty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 Crash Landing on You Korejský James Bond se prohání na paraglidu, přičemž je na světě první pilot, který dokáže couvat a přitom ještě vůbec nedržet řízení. :-D Nicméně na ruce má parádní Omega Seamaster 300m v keramice. :-) To je titánova verzia 43mm - nemá date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(eco)Driver Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 před 24 minutami, Vladino125 napsal: To je titánova verzia 43mm - nemá date Říkat tomu titanová verze mi přijde trochu přehnané. Jsem si celkem jistý, že jde o referenci 210.92.44.20.01.001. Pouzdro, vložka lunety a spona jsou z keramiky. Z titanu jsou korunky, dýnko a a luneta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 Áno máš pravdu, je to už potom uhol pohladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Dnes dávali nějaké Ano šéfe z bavorské krčmy vedené nějakým Čecháčkem a mistr Pohlreich měl na ruce Breitlingy. Moc jsem to neštudoval, ale počítám že fejk by na ruku nedal a tah byl nezaměnitelný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Super postřeh. Diky. To jsem netušil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se