warann Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Ze by zde? https://www.watchuseek.com/threads/watch-in-good-morning-vietnam.4948865/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 před 20 minutami, warann napsal: Ze by zde? https://www.watchuseek.com/threads/watch-in-good-morning-vietnam.4948865/ díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 (upraveno) Daniel Craig a Omega Seamaster 1948 limited edition ve filmu Knives Out 2. Více ZDE: Upraveno 18. října 2022 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Doxa v úvodu filmu Ostře sledované vlaky (Československo, 1966): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 + legendarna razitkovacia scena ... parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Nedělní Bedekr - vinař ze Splitu a Longines Hydry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Vedoucí zotavovny Radost (Homolka a tobolka) a červený PS1 nebo 2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 To nebudu Primky, podla mna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 On 7/21/2022 at 1:26 PM, Ivan Lelák said: Top Gun: Maverick - Tom Cruise prý měl stejné hodinky Porsche Design v obou filmech, je to tak? Ani v jednom filmu hodinky důležitou roli nehrály, přestože čas byla jedna z nejdůležitějších věcí v příběhu, tak mne trochu mrzí že tam záběrů hodinek nebylo víc. Nikde jsem ale nenašel mechanické stopky IWC, kterými v novém filmu někdo měřil čas, na ty tam byl pěkný detailní záběr, nevíte jaké to byly? na Top Gun 2 se mi jeste nepovedlo zajit. Tak snad nekdy v budoucnu. Tady pisou, ze nejake IWC stopky hraly ke konci filmu: https://monochrome-watches.com/the-iwc-pilots-watches-sfti-of-top-gun-maverick/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 V 20. 11. 2022 v 19:54, chief napsal: na Top Gun 2 se mi jeste nepovedlo zajit. Tak snad nekdy v budoucnu. Tady pisou, ze nejake IWC stopky hraly ke konci filmu: https://monochrome-watches.com/the-iwc-pilots-watches-sfti-of-top-gun-maverick/ Jj, byly tam, moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 V 20. 11. 2022 v 15:25, Harwey napsal: To nebudu Primky, podla mna. Nebudou, nožky jsou jiné navíc PS 2 v době vzniku filmu ještě nebyly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Agent Dwayne Pride v NCIS New Orleans, to vypada na Seiko SNZG15 ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Pavel Rímský včera ve Všechnopárty pravděpodobně Omega Bondovky, v pořadu se párkrát mihly a lepší obrázek jsem jinde s nimi nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Rolex na ruce Daniela Auteuila ve filmu Strážce zákona (Francie, 2008), plus jedny Cartier: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Jedny "pomalované" v seriálu Balthazar (Francie, 2018–2022), druhé série, epizoda desátá: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Foto stopek IWC z filmu Top Gun - Maverick. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 V 1. 6. 2019 v 23:00, petr_cha napsal: A kontrola casu u Johna Wicka... noseny zespodu ruky a trochu vic jete.. jak se na "manualne" pracujícího cloveka slusi.. čo to má? Bucherer? Vyzerá to nejak tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Ano carl f. Bucherer, reklam je vo filme dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2022 Děti rozjeli Hawkeye a oni v hlavní roli Roulexky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Tuhle jsem s klukem opet sjel Gentlemany a krome Rolexek jsem tam registroval zajimavy hodinky na ruce Hugh Granta. Je to mala britska znacka https://www.pinionwatches.com/collection/ , o ktery jsem tady nasel jedinou zminku nekdy z roku 2013. Nicmene prave pro tenhle film vytvorili pro vyse jmenovaneho H.G. specialni hodinky na zakazku, aby presne sedely k charakteru filmu, resp. samotne postavy. Vysledek za me povedeny. https://www.pinionwatches.com/pinion-news/the-gentlemen/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se