Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Prosím všechny chronoexperty s pomocí identifikace: v roce 1987 natočil Terence Hill film Dobrodruh a na ruce tam nosí něco, co by mi připomínalo Tag Heuer Aquaracer. Na to ale nesedí rok vzniku filmu... Lepší foto bohužel nevyprodukuji.

20220824_224110.jpg

Odesláno

Právě sleduji starou čr kriminálku Diagnoza smrti s Hrušínským alias majorem Kalašem.

Jako správně postiženej koukám po zápěstích. No a doktor z neurologie má na ruce chronografy, nejspíš Omegy, jenom jsem je letmo zahlídl.

napadla mě taková spíš řečnická otázka

Kde v tom zaprděnym komunismu lidi ty nedostupný zahraniční věci brali? Co vím, tak ti schopnější měli nakonec prakticky všechno. Jasně dalo to víc práce, stálo to ranec, ale cestičky se našly 😀

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Snad někomu neprozradím něco důležitého, tak kdo má v plánu shlédnout pátého Indiana Jonese, nechť případně dál nečte!

Indyho hodinky se už různě na netu rozebíraly, ale sledovat tam lze i chrona se dvěma tlačítky, jedno červené, s "reliéfem" okolo ciferníku. Tipuji na Hanhart Pioneer (právě kvůli barvě tlačítka), pokud se ovšem nejedná přímo o nějaký historický kousek, ať už opět od Hanhartu, nebo Tutimy například.

V kině nefotím, tak dnes bez obrázku.

Upraveno uživatelem Harrior
Odesláno

V nedeľu 9.7.2023 na ČT2 film z roku 1957 Nepřítel pod hladinou (The Enemy Below) z prostredia druhej svetovej vojny. Boj amerického torpédoborca a nemeckej ponorky, čas a teda jeho presné meranie tu hral veľmi dôležitú úlohu. 

20230711_224709.jpg

20230711_223351.jpg

20230711_224343.jpg

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...